שלום

Feanor75

New member
שלום

הפורום הזה נראה מעניין, אתם יכולים לספר לי קצת עליו?
אפשר להשתתף?

זיקן

New member
מנהל
קודם כל

אין מה לספר באופן מיוחד.
כולם ברחו לפח הגדול ומי שלא שיחק אותה נעלב מה"מנהל הרשע".
יש פה עכשיו בקושי 2 גולשים (כולל ה"מנהל הרשע")
כמו כן יש פה רבע (1/4) גולשת שאוהבת לטחון מים.
מידי פעם מגיח איזה גולש מערפילי הוירטואליה ונעלם שוב כשמזג האוויר מתחמם.
בכללי אתה מוזמן לנהל את הדיונים בנושאים שמעניינים אותך בתקווה שתענה לעיניין.
ושוב
לזירת התגוששות בסיגנון חופשי מס' 1 בתפוז.

Feanor75

New member
תודה

אז שוב שלום
&nbsp
המנהל הרשע- כל עוד לא נתקלתי בסימיני רשע או חוסר יושר, הוא לא רשע מבחינתי. הוא או כל אחד אחר.
&nbsp
למה זירת התגוששות? האם זו מטרה מוצהרת של הפורום או שזאת רק המציאות שנוצרה, כי ככה זה בישראל?
אני חושב שאני מתגושש די טוב אבל זאת לא המטרה שלי, אני מעדיף דיון תרבותי עם אנרגיות טובות. אמנם יצא לי לכתוב בלא מעט פורומים והפכתי לאחת הדמויות השנואות ברחבי התפוז, אבל זה מעיד על התפוז ולא עליי. רק במקרים ספורים האשמה הייתה עליי, לא הייתי מספיק רגיש. בד"כ זה נבע מכך שרוב הפורומים מנוהלים ע"י פמיניסטיות, ומכך שדוברי אמת בדרך כלל לא נהנים מעודף פופולריות.
בחיים האמיתיים אני אורח רצוי ברוב המקומות.
&nbsp
אז אנסה להשתתף בדיונים שלכם ונראה.
&nbsp

זיקן

New member
מנהל
דיונים מטבע הדברים מציגים בין השאר דעות מנוגדות.

דעות מנוגדות מובילות לפעמים לירידות והצקות ומפה לשם אתה מקבל זירת התגוששות בסגנון "אני צודק".
הפורום הזה לא מנוהל על ידי פמיניסט ולמעשה הפמיניזם לדעתי זו סתם המצאה של משהו שהוא לא באמת קיים.
דוגמא. (שלי)

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/2160/160354058/אנשים_וחברה/שיחת_גברים

Feanor75

New member
חח זה מצחיק. אני אוהב קונסיפרציות

אבל אם לדבר ברצינות אני טוען שפמיניזם נובע משנאה. שנאה כלפי כל דבר יפה, שלם וחזק. לכן הוא הולך טוב עם טרור, שמאלנות ואומנות מודרנית. וכשחוקרים לעומק זה מגיע משנאה עצמית.
&nbsp
בקשר לדיונים, בישראל התרבות עדיין קצת בהמית ודיונים גולשים במהירות להתלהמות. מצד שני כשיש בפנים תרבות שמבוססת על שקר אז זה מובן שדעות מסויימות גורמות לזה להיות כך.
&nbsp
מעניין שנותנים לפורום הזה להתקיים. יש עוד פורום טוב- "ישראל ברוסית", שם אפשר למצוא קצת שפיות ויש מנהל טוב. גם למי (כמוני) שאינו דובר רוסית.

זיקן

New member
מנהל
נתחיל מהסוף.

לידיעתך. הפורום הזה היה עד לפני שנתיים ומשהו במקום ראשון בתפוז או בארץ בכלל עם למעלה מ- 24000 (עשרים וארבע אלף!) הודעות. בחודש.
הפמיניזם נוצר בגלל יחסם של הגברים לנשים בעיקר בגלל שדבר ידוע הוא שאין! אישה שלא הוטרדה מינית ולפחות כל אישה שניה הותקפה. דבר שיצר את הפמיניזם על מנת להתמודד עם שלטון הגברים ה"מקפח".
השנאה שטענת לה קיימת בדרך כלל על ידי מי שהותקפה או נוצלה באשמתה או שלא.
הסיבה שהשמאל נותן חממה לפמיניזם היא בגלל שהשמאל נוטה לצאת תמיד נגד המדינה ותמיד לטובת אלו שנגדה או נגד השיטה מבחינה זו הם גיס חמישי. זרע עמלק.

Feanor75

New member
מסכים איתך חלקית בלבד

יש נשים שהותקפו והוטרדו, ואין לנו ויכוח לגבי המשמעות והנזק של זה לנפש, שמדובר בעבירות חמורות. אבל בישראל כיום הפכו את ההגדרות האלה למשהו אחר לגמרי. למעשה גבר ממוצע כבר לא יכול לקיים מגע עם אישה ממוצעת מבלי להיחשב לעבריין מין ע"פ הקריטריונים בישראל, זה הפך למשהו הזוי ומרושע לגמרי, משטר אפל.
הפמיניזם היום הוא תוצאה של הסתה בכלי התקשורת ומערכת החינוך, מחדירים לנשים מגיל צעיר את הרעיון כאילו הן מקופחות ומשועבדות, זה מה שהפך אותן בסוף לפרזיטיות ושונאות. זה אותו סוג של הסתה שיש במדינות ערביות כנגד ישראל.
זרע עמלק- אכן, מסתבר שבקבלה יש הסבר לכל התופעות האלה.

זיקן

New member
מנהל
מסכים איתך.

אני אישית אמרתי לפמיניסטיות שגם אני סובל מאותה תשקורת.
בעיקר מכיוון שיש כאלו שפוסלות אותי על הסף רק מעצם היותי גבר וכבר ניתקלתי בכאלו.
התוצאה היא שכיום הגענו למצב שלא כדאי לפנות לבחורה ברחוב אפילו כדי לשאול שאלה זניחה כמו כתובת כלשהי כי הדבר עלול להתפרש כניסיון להטרדה .
הדבר נכון גם לגבי הצעה לעזרה שעלולה להפוך כניסיון להטרדה או הטרדה בכלל.
הדבר משול לטענת הבלסטינית שכל ניסיונות הפיגוע שלהם הם למעשה הוצאה להורג שלנו והעולם מאמין.. בעיקר בגלל התשקורת המגמתית המעוותת והמסלפת.
סוף דבר.
אסור לפנות לבחורה ברחוב.
אסור לנסות לנהל שיחה עם בחורה בפאב.
אסור להציע לבחורה הצעה כלשהי תמימה ורצינית.
אסור. אסור. אסור..

Feanor75

New member
טוב להיות מודע

כך נמנעים מבעיות.
ובקשר לבחורות, כבר מזמן עברתי לתוצרת חוץ, במקום להכניס את הראש למיטה חולה.
איזה כיף לחיות.
שבת שלום לך ולאלפי חברי הפורום

זיקן

New member
מנהל
גם לך שבת שלום ולהתראות.

אין על תוצרת חוץ במיוחד מהמזרח .

Feanor75

New member
למה אתה מתכוון?

אסייתיות, כמו הפיליפיניות? הנשיות שלהן מושכת וגם חיצונית, וזה שהן כנועות. גם אם הגבר לא דווקא רוצה אישה כנועה ולא בעניין של לשלוט, זה עדיף על פני אישה סוררת וכל החוסר הרמוניה שיש במערב, שם הנשים כאילו מתעקשות להוכיח ששחרור האישה בא מוקדם מדי.
מבחינה חיצונית אני מעדיף בהירות.

זיקן

New member
מנהל
אני לא מכיר את המנטליות של התאילנדיות.

אבל של הפיליפיניות כן.
הן בכלל לא כנועות כמו שאתה חושב.
זה רק בהתחלה ככה. אח"כ כשהשתן עולה להן לראש באות הדרישות שהם שלא פחות אם לא יותר מהישראליות.
זה רק נעשה בצורה אחרת ובדרכי נימוס אבל שלא תטעה זה בוא יבוא.
יש עוד פן קטלני.
קשה לרכוש את אמונם ולהתחבר אליהם אבל ברגע ששברת את המחסום הזה.
כמו שקשה להכנס ככה עוד יותר קשה לצאת.

Feanor75

New member
אין לי ניסיון איתן

מתאר לעצמי שאתה צודק.
כמעט כל אישה בישראל מתקלקלת, גם תוצרת חוץ ואפילו רוסיות. קשה לאדם רגיל להיות חסין להשפעת התרבות. מסכן גבר כזה שגילה שהוא בסה"כ אמצעי לשיפור רמת החיים, נסה למנות כמה כאלה יש.

Feanor75

New member
אם את שואלת, אז לא

אירופאיות. העיקר עם לב טוב וגם מראה בהיר וטוב, זה הטעם שלי.
גם הרבה נשים מעדיפות תוצרת חוץ אבל אולי לא מאותן סיבות.
&nbsp

puma141

New member
פייר?

הגדרות מוזרות ישלך, אבל...סבבה אם זה מה שאתה אוהב.
"מראה בהיר וטוב....."

oren399

New member
השאלה אם יש שם דוברות רוסית חביבות וניתן לנהל שם שיח

בלי שהן יצעקו עליך אחרי כל מילה "שוביניסט לך הביתה!"
&nbsp
אין ספק שהבחורות הכי שוות נמצאות בפורום פמיניזם
ולמעשה כמעט בכל פורום.

למעלה