אני מסכימה איתך
ומבינה מה שאמרת.
אבל, יש בעיה בהנחת יסוד פבלובית של רבות ממשתתפות הפורום הזה, ושוב אני לא טוענת זאת בתך, שלהודות בהבדלים המגדריים המולדים שלהם=להודות בנחיתות מסויימת שנקשרה עם קונוטציה שלילית לגבי המגדר.
כשל נטורליסטי אומר לך משהו?
ניסיתי לעורר שם דיון פעם פעם פעם בנוגע לזה ונתקלתי בהשתקות, מחיקות, חסימות, וזעקות שבר ש"הככככככול חיברות", אני מסכימה מאוד שלסביבה יש השפעה חזקה, אבל עדיין אלה דברים שהוכחו במחקרים, ילדים בגיל מאוד צעיר שעדיין לא נחשפו לנורמות ולתפקידים חברתיים של גברים ונשים הראו העדפה מובהקת למשחקים שונים אופיניים למינם. זה מה שאני אומרת, ההתנהגות הרודנית הזאת רק מראה שמשהו שם לא תקין, הן מפחדות להתמודד עם עובדות.
רבות מהן שם לא מבינות שזה שמשהו לא זהה לא אומר שהוא גם חייב להיות לא שווה, יש הבדלים איכותיים בין המינים, זה לא חייב להעיד על נחיתות\עליונות של מין מסויים, ומי שזה מקושר אצלה עמוק עמוק שם ביחד סובלת בעצמה משוביניזם.
בכלל באופן כללי, אני נתקלתי בהרבה גולשים שרצו לכתוב שם ולעורר דיון, גולשים פמיניסטים שבסך הכל רצו להכיר קצת יותר לעומק את עולם הפמיניזם, לנסות לעורר דיון ביקורתי אבל נתקלו בצנזורה שלא הייתה מביישת את סטלין בימיו הטובים, עכשיו אולי אולי אולי אתה מתחיל קצת להבין למה יצא לפורום ולנשים שם סטיגמה של "בולדוגיות משופמות ונאציות"