שלום

puma141

New member
לא עשיתי

וזהו.
אם לא היית חדש הייתי קוראת לך צ'יקן, אולי בפעם הבאה....

מה כבר אני יכולה לבקש ממך או אתה ממני? למה ככה....

משפט יפה- "רוח תועה לא יכולה להיות מאושרת".
אולי זה מסביר למה כ"כ הרבה אנשים, לא יודעים להיות מאושרים....:)

Feanor75

New member
צ'יקן לא היה מטריד אותי

בשרת שאמרתי לך יש דירוג וצבעים, הגעתי שם לצבע כתום- של שחקנים חזקים למדי. יש שם אדום לאלופים.
&nbsp
"אולי זה מסביר למה כ"כ הרבה אנשים, לא יודעים להיות מאושרים" -כן. רוח תועה זה אנשים שהיו קשורים חזק מדי למשהו, תאווה למשהו. הכי גרוע מכורים, אוי ואבוי למי שמת כשלא נגמל מהתמכרות.

Feanor75

New member
טוב אולי את באמת טובה בזה ולא כדאי לי להתרברב

עשית סלט במושגים
אסטרטגיה היא ההתנהלות שלך במצב לא ברור, הדרך לשפר את העמדה
טקטיקה זה כשנוצרת אפשרות לרווח (כתוצאה מאסטרטגיה טובה או מזל), לעשות את המהלך הנכון שמביא לזכיה.
קספר הדמות החביבה שלו עלולה להטעות, קרוב לודאי שהיה קשור מדי למשהו שכבל אותו לארץ וגרם לרוחו להיתקע בעולם הזה שלנו במקום לעלות. תאווה לממון- יתכן מאוד. קפה, אלכוהול, הימורים- אני לא מוציא מכלל אפשרות. האמת שאני לא מכיר את הדמות אבל תהיי בטוחה שהוא מתמודד עם סבל נוראי.

Elian Chole

New member
מי אתם גברים סטוקרים?!

מקרה שקרה לי לאחרונה, אישרתי מישהו מארה"ב בפייסבוק (עם זהותי האמיתית, ולא האנונימית כמו כאן), נראה מאוד נחמד ותמים, ואכן מאוד נחמד, מדברים מידי פעם (בלי קשר למיניות כלל, לפחות כרגע {מיד תבינו את ההמשך}), עד שלאחרונה הבנאדם התחיל לשלוח לי תמונות סקס ותמונות של האיבר שלו, וכל הזמן אומר כמה שהוא נמשך אליי וכמה היה רוצה לבוא לישראל לעשות לי ויזה ולקחת אותי לארה"ב להתחתן איתו (חי בסרט), עכשיו הבנאדם יודע שאני נשואה, מן הסתם ראה בפייסבוק.
טוב, אמרתי לו שיפסיק עם הבולשיט שלו, אז הוא רק מידי פעם מחמיא פה ושם ואני מקבלת את זה בהערכה רבה, כל עוד זה לא גובל ב"הייתי מת לזיין אותך" שיצא לו מידי פעם במסגרת הטימטום הבלתי נדלה.
ומה אני מגלה היום?!
שבאינסטגרם שלו יש תמונות שלי, והוא רושם בתיאור: תכירו את אישתי לעתיד, איזה יפה היא.
לאאאאאאאאאא........ הבנאדם פאקינג סטוקר קריפי ומוזר!
מייד אמרתי לו שימחוק מייד את התמונות ושיהיו לו חיים טובים..
בשם אלוהים, מי אתם גברים מוזרים שעושים מעשים כאלה מוזרים?!

זיקן

New member
מנהל
קודם כל מאפיין של סטוקרים.

סטוקרים בדרך כלל הם יצורים שהטיפה המרה או הסמים שולטים בחייהם.
מכאן ההזויות וחיי הסרט שלהם.
זה כמובן מסביר את תיאוריו הדימיוניים עלייך.
דרך אגב מי שנמצא בקשר עם סוטקר נדבק מאותם תסמינים ומפתח דימיון תואם אם כי זה לא בהכרח מציין קווי דימיון משותפים ולעיתים אפילו ניגודים.
לשיפוטך.

Elian Chole

New member
לא ידוע לי על טיפה מרה או סמים בחייו

ובכל מקרה כרגע לא ידוע לי עליו כבר כלום כי הוא חסום מכל כיוון אפשרי

Feanor75

New member
זו דוגמא

למה יכול להגיע הבנאדם שלא עושה משהו מועיל עם זמנו.
איך משכת אלייך אחד כזה לשיחה?

Elian Chole

New member
הגבתי על משהו

בקבוצה בפייסבוק, קבוצה שכלל לא קשורה לסקס או משהו, והוא שלח לי הודעה בה הוא מחמיא לי, אז אמרתי תודה והתחלנו לדבר. היה מאוד נחמד ואדיב אז הסכמתי לאשר אותו. ועם הזמן הפך למשוגע. או שאני חירפנתי אותו, או שהוא שרוט ולא סיפר לי

Feanor75

New member
אין פה משהו יוצא דופן

יצר המין יכול לשגע גברים את יודעת, גם עם נשים זרות לגמרי, הם לא מבינים שזה מזיק להם. אם היה לזה סיכוי אז מילא, אבל ככה עם נשים נשואות? ממש רע.
בתור אישה נשואה כדאי לך להפסיק לשוחח עם גברים. אם את לא יכולה להשאיר אותם בתור רק ידידים, שיחה נקיה שאין מה להסתיר אותה. כמעט אף אישה לא מסוגלת לזה אז עדיף בלי. צריך לחפש אנרגיה במקום טוב, במקום לשאוב אותה מהגברים האלה ולהכשיל אותם ואת עצמך.
לילה טוב

למעלה