שלום

nb320458409

New member
שלום

שלום עברתי הרבה דברים בחיים שלי וכאבים רבים בשנה האחרונה הכול התפוצץ לח בפרצוץ כאילו הייתי במין בועה כזאת חסומה מהעולם ופשוט הרגשתי כאילו אני לא קימת לא היה לי אכפת מה אני היה פשוט זרמתי עם החיים הייתי נורא תמימה ולא בוגרת שנאתי את עצמי והשנה משהו התחיל להתעורר בי מין קול כזה שאאומר מי אתה מה את עושה מה המטרה שלך בחיים וכאילו התעוררתי ואז קרה הדבר ששבר הכול. לא מספיק שאמא שלי רצתה להתאבד ואמרה לי את זה כול. הזמן זה מכאיב לדאוג לה ובבסוף היא. אומרת סתם אמרתי כאילו אני דאגתי ניסתי לעזור לה והיא. צוחקת זה מגעיל וזה. גרם לי גם להיכנס לדיכאון ואז עברתי הטרדה מינית ולא יכולתי יותר ידעתי שאני צריכה טיפול אבל הורי לא הסכימו לא רצו אמרו שזה שטויות לא מאמינים בפסיכולוגים עשיתי הכול בשביל איכשהו להגיע לפסיכולוג בעזרת בית ספר ואני משלמת על הטיפול והורי מזלזלים אומרים כאילו מה כבר עברת בחיים יד כאלה שאחים שלהם מתים אס בסדר אבל את סתם מרחמת על עצמך הם לא מבינים אותי ועד היום אני נילחנת שירשו לי להישאר בטיפול. ואובחנית שיש לי דוחק פוסט טראומה ומצבי רוח קיצונים אני לא מבינה למה כול כך קשה להם לקבל את זה שאני צריכה טיפול הם אומרים שאני גדולה כבר וכול זה..

מירב189

New member
יקירה

קוראת מבין השורות את הצמאון שלך לחיים שיביאו לשלוות הנפש.
ניכר, עברת חוויות שונות בחייך ועד השאירו אותך בתוך מן בועה כזו שאת לא יכולת לאסוף את עצמך ולהתמודד עם החיים אלא זרמת באיך שהתאפשר.
פתאום השנה משהו השתנה לטובה, התחלת להבין בשביל להאחז בחיים צריך מטרה ורצית לשאוף לקראת זה.
לרוע המזל, אימך כנראה חולה בדיכאון והיא כל הזמן הכאיבה לך שהיא רוצה להתאבד ואת כל כך דאגת לה והיא לעומת זאת, לא היתה רצינית עם החלטתה.
יקירה, לא תמיד אנשים שרוצים למות באמת רוצים למות, לפעמים לדבר על זה, על הרצון למות או לקבל קצת אמפתיה הוא בעל ערך בשל אותו אדם או לחילופין רוצים למות אך מפחדים להפגע ורק לסבול אז בסוף לא מתים.
יש כל כך הרבה לבטים עם עניין המוות ומי שמדבר על המוות יש לו משהו בכך, לא אומר שהוא מתכוון לכך באמת, או שכן, אבל משהו מפריע לו שם.
אימך ואולי אביך, אולי אנשים שלא מאמינים באנשי מקצוע או שהם בעצמם כואבים מחייהם ולכן לא מאמינים שטיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך, אך יחד עם זאת, אל תוותרי לעצמך וכן תאפשרי לך לקבל טיפול פסיכולוגי, תוכלי לפנות לשכת הרווחה הקרובה לאזור מגוריך והם יתנו לו את כל התמיכה לכך ואולי גם ידברו עם הוריך שלא יפריעו לך בטיפול שאת זקוקה לו כל כך.
מאחלת ך את כל הטוב שבעולם ושתאמיני בעצמך ואת הצורך שלך ותפעלי לקראת כל מה מטיב עימך.
תוכלי להמשיך לשתף אותנו עוד על מחשבותייך, רגשותייך ונשמח לתמוך בך בהתאם.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

להתרכז בעצמך ובצרכים שלך

ל nb שלום,
עברת הרבה דברים בחיים, ואת כואבת בעקבותיהם.
לפי מה שאת מתארת אין לך מערכת תמיכה טובה
אז בשלב ראשון את יכולה להתרכז בעצמך, ובצרכים שלך,
ובאמת להמשיך בטיפול.

מה יותר קשה לך

ההטרדה המינית שעברת או הזילזול של האחים וההורים שלך בהתייחסות אלייך?

nb320458409

New member
אה

האמת אני אזכור. יותר את הזילזול של. ההורים שלי שבקום להקל עלי רק הקשו אני אקווה שאולי יום אחד אשכח מההטרדה מינית

למעלה