שלום,

arana1

New member
כל אדם שמדבר על עצמו מדבר גם על אחרים

כשעדו מבקר את המימסד הרפואי הוא מדבר רק על עצמו ורק אל עצמו ?
אבל את זה אתה בוחר לא לשמוע

אני לא מדבר על עצמי כי מבחינתי אני לא נושא לדיון ציבורי
חיי הם פרטיים ואת קיומי האישי והאינטימי אני חולק ואחלוק רק עם אנשים שאוהבים אותי מקרוב

במימד הציבורי אני מבטא את השגותי לגבי הזהות האוטיסטית כפי שהם עולים מנסיוני וכפי שאני יודע לקרוא ממקורות אחרים
ותמיד
תמיד תמיד תמיד
מתברר שבסופו של דבר אני צודק והחארות שאותם אתה עובד טועים ומטעים
ותמיד מתברר שאני יודע לנמק ולהסביר ולקשור דברים והם אפילו לא מנסים

והעובדה שאנשים כמוך מתייגים את המאבק האוטיסטי לביטוי כעילגות ועליבות אומר עליך הכל
ומוטב שלא אומר מה זה אומר עליך

אנשים שמדברים בקלות
זה אנשים שבכלל לא מנסים לבטא אמת
סתם אנשים שמשתמשים בשפה בלי רגש ומחשבה
ואז באים אנשים כמוך ושופטים את מי שבאמת רוצים ויכולים לנסות לגעת כעילגים ועלובים

אני גאה להיות עילג ועלוב
ובז לך מעומק ליבי

יותר מזה
אין לי ספק שגישתך
שבאה לידי ביטוי גם בפרקטיקות הבזויות שנחשבות לטיפולים תקשורתיים ושיעורים בכישורי חברה הם מבזות, אפילו הרסניות ומסכנות חיים, לא מוסריות וגובלות ברשלנות רפואית ועבירות אתיות חמורות
והדברים יתבררו
אם לא היום אז מחר
ולכן גישות כמו שלך הן אנטי אוטיסטיות
ומוסיפות כאב ומצוקה על מה שבלווא הכי בקושי נסבל

ואותי לא קשרו רק אנסו לי את הנשמה

וגם גוף מה הוא? חוץ מסטייה או מעלליו של ילדים? כך הם החיים, יש כאלו שלא זוכים לאהבה ,ולא זוכים לאוהב.

schlomitsmile

Member
מנהל
שלום יניב

הרבה מהקוראים וגם מהכותבים כאן חוו חוויות דומות.
חלקנו אנשי ספקטרום (א"סים),
חלקנו אנשי אמצע (לא א"סים וגם לא נ"טים="רגילים", אלא באמצע).
יש כאן גם הורים לא"סים, שהחוויות האלה מוכרות להם מילדיהם.
&nbsp
אם זה בסדר לשאול- מה אתה עושה כיום?

Himmelfarb

New member
היי תודה על התגובה, אני כרגע נמצא במפעל שיקומי בנתניה

לנפגעי נפש בשם "מתוקים". זה מפעל לאריזה של דברי מתיקה- סוכריות ושוקולדים.

חוה61

New member
אני מאוד מבינה אותך, למרות שאין לי תסמונת כזאת. מכיר אפ"י?

dina199

New member
ברוך הבא

הרבה כאן הרגישו כמוך.
ורק הערה : לא אספרגר ולא OCD הן הפרעות נפשיות. אספרגר זו שונות נוירולוגית. לOCD אפשר לקרוא הפרעה נוירולוגית. הן יכולות להיות ביחד אצל בן אדם. אבל אין שום דבר נפשי בזה.

kagome10

New member
גם אני הרגשתי ככה הרבה זמן

באיזשהי נקודה חלטתי לשים פס על כולם. אז חושבים. אז שיחשבו. למרבה המזל, אני לא חייה בימי הביניים, אז אף אחד לא יעלה אותי על המוקד. אז רוב האנשים לא מקבלים אותי. בעיה שלהם, מצאתי את אלו שכן מקבלים אותי, והשאר לא ממש מעניינים אותי.
&nbsp
החיים הרבה יותר יפים אחרי שאתה מחליט להפסיק לסבול מצרות מוחין של אחרים

אמת לאמיתה ק'בלה עצמה חשובה מאוד מאד

ולמזלי אני תמיד הייתי אני ולפרקים קצרים מאוד הרגשתי לא בסדר ועדיין היו לי חברים שמבינים ודווקא בגלל מי שאני
התחברו עלי בגלל השונות והם אנשים רגילים בלי ממש קשר ישר לאותם תחומי עניין הייתה לנו חברות שכונתית שכל
אחד בא עם הסיפור שלו וכולנו מחוברים יחדיו, היו כאלו שאהבו ללמוד כאלו שלא: היו הרבה טיפוסים וזה נפלא ריבוי פנים.
ואני הייתי אני חושב המוזר מכולם.

3מרגו

New member
אספרגר לא "הפרעת נפש אחרת"

היא לא הפרעה נפשית.לקות נוירולוגית.
זה דבר ראשון שאמר פסיכיאטר שבמקרה נפלנו עליו."הוא לא חולה נפש".
ובני היה מאובחן עם OCD וכו' ונזרק לבית ספר של הפרעות נפשיות.ובימים אלה ממתינים לאבחנה חדשה.

מה שאני לא מבין איך מאבחינים ילדים בהפרעות נפש

כאלו: ילד בן 5 הוא מאני? ילד בן 7 הוא מה שאת אומת: כי אותי אבחנו כמאני בתור ילד בן 10.
את הילד שלך לקחו לאיזה לא יודעים איך קוראים לזה נדמה גן טיפולי לחולי נפש לא? לא הבנתי
עד עכשיו על מה, אני לא ראיתי לעולם ילדים חולי נפש שדומים למבוגרים חולי נפש או בכלל אם אותם תסמנים.
ואני מכיר הרבה גם חולים קשים מאוד. לא ברור לי איך מאבחנים ילדים במחלות נפש הפרעות התנהגות כן.
מחלות נפש לא מוזר מאוד.

3מרגו

New member
אבל הם לא קובעים מה היא מחלה

מתחילים בעדינות מ"בעיות רגשיות".הרבה לפני גיל 5.
ופתאום זה כבר בעיות נפשיות ולך לבית ספר של חולי נפש,אין לך מקום אחר בארץ...
איך?הבנתי.קראתי מאמר.שלפני 40 שנה לא ידעו מאוטיזם וכולם היו חולי נפש.אז מנהלת של אשפוז יום נכבדה מאוד שרה שפיצר המשיכה גם בימינו לאבחן את ה"מוזרים" לממלאכה שלה.איפה היו שם צעירים יותר?נשראו ממוטות???
שווה תביעה?

זאת מערכת חולה

גן לאט לאט נכנסים לך לתוך הנשמה, נותנים ביסים קטנים ואז פוערים את המתעות ונותן לך את הנשיכה.
כמו שאת מתארת, בהתחלה שמעי הילד הוא קצת לא מרוכז, ואז כן שמעי בואי נקח אותו לאיזה האבחון, אחרי
האבחון הוא קשב וריכבו, אחר שמעי גם הוא לא מתנהג כמו שצריך, מרביץ טיפה, לא מקשיב אולי יש
בעיה רגשית/ התנגותית, ואז שמעי אבל יכול להיות שזה משהוא עמוק יותר כי לא עוזר הטיפול, בואי נעשה אבחון פסכיאטרי
ואז מתחיל האבחון, נותנים את גזר הדין, ואז כדורים, ואז שמעי בית ספר רגיל ה לא כך, הילד שונה הוא לא יסתדר,
יענו רוצים בטובת הילד, ואז מכניסים למה שאת אומרת בית ספר " לחולי נפש" או אחר כך לאישפוז כמו שאני עברתי.
זה בשלבים, ובעעני כן ועוד איך את צריכה לתבוע, ולקבל את זכיותך, זה לא הולך ככה, הם משחקים בילדים,
ומעכבים את התקדמות שלהם, תפני לעורך שין, רולי אני ינסה לעזור לך, למשל דורן כספי, עורך דין מעולה, הוא
מאוד מוכר, מטפל בי וטיפל גם בתיקיםאחרים, תוכלי לפנות עליו, אבל אני חושב שהוא לוקח לא מעט כסף, אני
אשאל את הורי. שהיה בהצלחה בהמשך.

גור42

New member
אז אנחנו לא חולי נפש, אלא רק דפוקים במוח. זה מה שהוא אומר?

אגב, בימינו "אספרגר" כבר בכלל לא קיים כאבחנה רשמית. ב-DSM IV זה היה, ועכשיו - לפתע פתאום - לא.
&nbsp
והשינויים הגחמניים האלה הם עוד סיבה, מיני רבות, לא לקחת שום דבר ממה שהפסיכופסיכים האלה אומרים ברצינות.

3מרגו

New member
מי?הרופא?

האמירה שלו מדוייקת ״הוא לא חולה נפש״.
אין לי מושג מה הוא חושב בנושא מעבר לאמירה זו. ההכרות קצרה מדי.
אני באתי להעיר שאוטיזם לא הפרעה נפשית.
קראתי את זה פה.

אוטיזם זאת שונות

אדם שונה,חשיבה שונה, אופי שונה זה הכול זאת לא לקות ולא מחלה אותו דבר מחלת נפש.
אנשים שונים, רק מנסים לחפש כל מיני הגדרות כדאי לקטלג אנשים בקבוצה ה כזאת או אחרת.
אין צורך להתייחס, אם בנך יאובחן כאוטיסט זה לא משנה הגדרה סך הכל זה עוזר שיקבל את הטיפול
שמתאים לקשים שלו זה הכול. בעני השיטה הטיפולית עצמה גרועה, אבל זה לשיקול הורים.

3מרגו

New member
זה קראתי כאן.שזה לקות

בעיניי (ועוד עו"ד אחת) זה "יותר טוב" מהפרעה נפשית.
הגולש בעצמו חושב שזו "הפרעה".נפשית אחרת.אז רציתי לתקן.
אף אחד לא דפוק.בשורה תחתונה זה שונות.

הכי מצחיק איך ילד יכול להיות חולה נפש

כמה טמטום יש בהם. מחלות נפש אלו מחלות פסיכוטיות: מאניה, סיכורפרניה וזה מתפתח מגיל 15-20 וגם
יכול הרבה יותר אחרי, אין ילדים חולי נפש זה טמטום,יש ילדים שונים שחושבים בטמטום רב שהם כאלו,
וחבל.

וזה לפי האבחנה שלהם

לא שאני אומר דבר שלא מובן להם: סיכופרניה ילדות היא מחלה מאוד נדירה כולל מאניה, ובכלל.
ומה י כן יש לילדים- בעיות רגשיות שמובליות אם לא מטפלים "לבעיות התנהגות", ממתי לילד בן 5 יש .
התקף פסיכוטי/ מאניה? או הזיות? או שאר התסימנים? שמעתי שנתנו לתינוקת בת שנתיים כדורים באמריקה והי
אחרי כמה חודשים מתה, מה אתם דפוקים במוח? היא תינוקת, איזה מחלת נפש, ימח שמה של המטפלת
שלה שתשרף. בגללה תינוקת מתה. ויש הרבה מקרים כאלו שמסממים ילדים מגיל 4-5 למה? זה כדורים
מסוכנים, זה יכול להרוס את המוח, במקום לטפל בעיה נותנים כדורים, קחו תחינקו אין לנו זמן, הם נבלים.
זאת התעללות.

ואגב אני מבין בצד הטכני לא כזה פחות מהם

אני מדבר עם מטפלי בשפתם ממש כך, ספרתי על כך, אז ברור לי מהי מחלת נפש ומהי לא ,ומתי אפשר לאבחן
לפי ידעתי סיכפרניה נעורים מופיע אצל ילדים בגיל 12 זהו הגיל הכי צעיר שמצו ילד שיכול שהיו לו את אותם
מאפיינים, אותו דבר מאניה, כך הם אבחנו אותי כמאני, בגיל הזה, לפני זה הם לא יכולו, אז אני מדבר גם על סמך
האבחון שלי. הפרעות נפש הם: הפרעת אישיות גובלית, ושאר הפרעות אישיות, אולי גם ocd אפילו שיש מרכיב בילוגי.
וחברתי כמו בכל הפרעה אחרת והפרעת - התנהגות שמופיע אצל נוער עבריין או אלים במיוחד משם
זה מפתח לפסכופתיה, כך אבחוני אותי בהתחלה, הפרעה חרדה חברתית, עוד ועוד הם אוהבים למצוא מחלות.

ואני לא הוגרתי כך, ואז הוסיפו את המאניה, אפשר לקרוא ברשת, לא ידוע לי על דשום ילד שאובחן בגיל הזה כחולה נפש, אם הוא כך אמר
שיבא הוכחות, ואני מתעדכן, ושומע הרצאות, ומכיר - היטיב את הפרעות השונות ,וקראתי הרבה, עד כדאי כך שאני יכול
להדמות לאותו חולה אותה מחלה, וכך גם עשיתי, לכן בכלל לא ברור מה שהוא אמר, זה נראה שרלטנות, אבל תחכי
לעוד תגובות. זה על סמך נסיוני ובעני אין מחלות נפש אלה אנשים שונים יותר רגשים ולכן יש להם את אותם הבעיות.
שבעני זה לא כזה בעיה, אני מאני ולא רע לי ,וזה מחלה פסכוטית, אני אני נחשב לפי הגדרה חולה נפש. ואני לא מתייחס
בכלל להגדרה אין לה בעני משמעות כלל.

למעלה