שלום,

ילדונט

New member
שלום,

כמו שציינתי בהודעה או שתיים מתחת, אני מכורה. זה מתבטא בזה שאני מעדיפה לשבת ולבהות במסך מאשר לצאת, זה אומר שאני מעדיפה להיכנס לפורום הכי נידח והכי (ברחה לי המילה) רק לא לצאת מהרשת. אני מוצאת את עצמי נכנסת במצבי מצוקה לצ´ט ומדברת שם עם אנשים שאני "מכירה" בתור דמות בצ´ט בלבד, ומעדיפה אותם על פני החברים המציאותיים שלי. גם עם החברים שהכרתי בצ´ט ועם הזמן הפכו לחברים גם במציאות אני מעדיפה לעיתים קרובות לדבר ברשת. מחכה לשעות הקבועות שאני יודעת שהם נכנסים במקום פשוט להרים טלפון. המצב הזה נמשך כבר ארבע שנים, ועם הזמן והמודעות אני מצליחה לצמצם את הכניסות שלי, ביקשתי מחבר שלי שלא יוותר לי כשברגע האחרון אני מבקשת לבטל יציאה, אני משתדלת לא להיכנס לרשת בזמן העבודה (מה שממש לא הולך לי בזמן האחרון) ועוד כל מיני כאלה. בחודש האחרון אני בכלל נכנסת המון לרשת. והמצב הידרדר עוד יותר, כשהתחלתי לבדוק מייל כל עשר דקות. זה משהו שלא היה קודם. אני מקשרת את ההידרדרות הזו למצב הלחוץ והנרגש שאני נמצאת בו כרגע, אבל לא יכולה שלא לתהות האם אני פשוט משתמשת במצב הזה כתירוץ לוותר לעצמי.

amiak

New member
שלום

אני לא יודעת מה אותו מצב לחוץ, אבל אני מקווה שהכל ירגע ויהיה בסדר. בכל מקרה, ברוכה הבאה. אם יש משהו על הלב, אני בכל מקרה כאן. עמיה

ילדונט

New member
המצב מצוין

ז"א, הלחץ וההתרגשות נובעים מנסיבות מצויינות (חתונה). מה שמטריד אותי זה שאפילו כשהנסיבות הן טובות אני בורחת לכאן. מנסה למצוא מפלט מההתרגשות. אני לא יודעת כ"כ להרחיב בזה, אני עוד מתלבטת בעצמי.

e-magine

New member
שלום ילדונט, החתונה שלך?

קראתי מה שכתבת כאן, הייתי רוצה לדעת, מכה זמן לדעתך את כבר מכורה? אני מבין שמדובר על תקופה יותר ארוכה מהחודש האחרון. בכל מקרה, נראה לי נכון שאת מחפשת את הסיבות, יתכן והתשובות לא יבואו מייד, יתכן ותצטרכי להמתין קצת שההתרגשות הזאת תפחת ורק אז המצב אולי יהיה יותר בהיר.

ילדונט

New member
שלי, אימג´ין

אני נמצאת ברשת כבר 4 שנים. מה שמטריד אותי זה שדווקא בתקופה כזו משמחת (ואני אכן שמחה) אני מוצאת את עצמי הרבה ברשת, כשתקופות קודמות שבהן ביקרתי לעיתים קרובות (עד 10 כניסות ליום)היו תמיד תקופות רעות כמו אבטלה, תקופות ללא בן זוג, ריבים עם חברים או סתם לחץ בעבודה. ועוד יותר מטריד אותי שמפריע לי שאני נכנסת ובכל זאת אני לא מפסיקה. בסה"כ הגעתי למצב שבו אני בשליטה, ועכשיו יש הידרדרות לשפל חדש, מבחינתי.

e-magine

New member
../images/Emo49.gif ילדונט ../images/Emo140.gif

גם לי יותר קל לא להיכנס מאשר לא לצאת, לפעמים כשאני נכנס, אני שוכח הכל, חשוב לי שתהיי מודעת לכך שכולנו, וכשאני אומר כולנו, כוונתי לכל בני האדם ולא לכל המכורים דווקא, משתמשים בכל מיני מנגנונים כדי לפרוק מטחים. ואם זה לא היה אינטרנט, זה יכול היה להיות משהו אחר, צר לי לאכזב את con בל במקרה שלמישהו יש צורך לפרוק את המטח, הוא ממש חייב לעשות את זה והוא יעשה את זה איכשהו, ככה שסילוק האינטרנט והמודם לא יהיה פתרון. וזה לא בגלל שאני רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. מי שחושב אחרת מוזמן להביע את דעתו החולקת.

ילדונט שיהיה לך חתונה במזל טוב גם

ממני זה כל כך מרגש לשמוע על חתונה מין שיא כזה בחיים מין אי של התרוממות רוח לכמה זמן ילדונט בטוחה שכשהחתונה כבר תגיע תשכחי לכמה זמן מהרשת כי הכל יסחוף אותך לתוך העולם הלא וירטואלי אבל השאלה מה יהיה אחר כך הרשת היא בריחה כל כך זמינה וכל כך קלה וכל כך מפתה אני עצמי כל כך לכודה בקורים האלה ולמרות כל מיני התפכחויות איומות שיש לי בעיקר בנושא יחסי אנוש ברשת ונפילות אמון ופעילות בריונטים שהורסים פורומים אני לא יכולה להתנתק אפילו חלקית

למעלה