שלום

Digi Lista

New member
למה שלא פשוט תציפו קצת?...

בחיי, קרוב לשעה אני מנסה לשרשר הודעות ו...זה לא מצליח, כנראה הבעיה היא אצלי בתפריט הניהול...בכול אופן- לשרשר זה הכרחי והודעות צ´אט הן הרבה פחות הכרחיות אפילו שאני יודעת שלא עושים את זה בכוונה כדי שאני אעבוד קשה, רק תזכרו שכשאתם מציפים ועוד בלי לשרשר זה בא על חשבון דברים אחרים.אחר כך פלא שאני מרגישה בפיגור מבחינת תמונות שהבטחתי לשים בגלריות, סקרים שהחלטתי להעלות וכו´...(אני יודעת שאני פרפקטציוניסטית ומגזימה לפעמים...עדיין...)...היום אגב עדכנתי תמונה בדף הקהילה וכול יום שבת בבוקר אני מעדכנת את הכרטיס של אחד החברים בפורום(ושוב אני מזכירה- תכתבו בכרטיסים האישיים אחרת אני לא אוכל לשים את כולם ב"מחברי הפורום" שזה בערך - "חבר השבוע"...). אני רוצה להעתיק קטע שנכתב ע"י מנהלות הפורום בנות גילמור בנוגע לשרשורים(זה פשוט מנוסח יותר טוב ממה שאני הייתי מנסחת את זה) שרשור- בא מהמילה שרשרת. במקרה הזה- שרשרת של הודעות. אם קראתם הודעה ויש לכם תגובה עליה, כל שעליכם לעשות הוא ללחוץ על הכיתוב האדום בסוף ההודעה: "הוספת תגובה". ייפתח לכם חלון של כתיבת הודעה רגילה. הרבה הודעות חדשות מורידות דיונים חדשים וטובים לדפים אחרים וחבל. יש בכל דף מקום אך ורק ל-15 הודעות ראשיות. כל הודעה חדשה שלכם "זורקת" אחת לעמוד קודם. הצפה- פתחתם הרבה הודעות חדשות? הצפתם את הפורום. תשתדלו להפנים את זה...

burhtk1

New member
תמונת אהבה של טאקויה ואיזומי 1

חחחח לקחתי את זה מפרקים של דיג´ימון...לא אומר איזה כי אחר כך זה יהיה ספויילר...

burhtk1

New member
תמונת אהבה של טאקויה ואיזומי 2

חחח זאת התמונה השנייה...לא אומר איזה פרק בגלל שאחר כך זה יהיה ספויילר...

Digi Lista

New member
אבל גם תמונות הן ספוילר!(../images/Emo58.gif)

כול עוד הן מפרקים שלא שודרו בארץ אז הן ספוילר(לפחות נראה לי, בגלל זה אני לא מפציצה גם בתמונות מפרקים של העונה הרביעית...למרות שאני לא ממש אוהבת תמונות מפרקים,יש לי כמה- בעיקר של העונה הרביעית...ברגע שהיא תשודר בארץ אני אמחוק את התמונות- ולפני כן אשים אותן בגלריות...) לי אישית אין בעיה עם זה אבל אולי יש כאלה שנהרס להם קטע מפרק?...(אלו לא היו תמונות רציניות שהורסות משהו באופן מיוחד אבל עדיין...)התמונות חמודות... נו, לפחות שרשרת שזה חשוב תמיד אבל בעיקר בזמנים שתפריט הניהול שלי מתפקד כמו... טוב, עדיף פשוט להגיד שהוא לא מתפקד כראוי במקום להכניס לו קללה...

Digi Lista

New member
בעצם נוריאל יש לי הצעה בשבילך...

למה שלא תמונה למספר הספוילרים לעונה הרביעית?...נכון, גם אני יודעת הרבה ואני בטוחה שאני לא היחידה, אבל נראה לי שזה מתאים לך(אם מישהו רוצה לעזור אני אשמח!), כול פעם תכתוב שרשור חדש שממולא בספוילרים, וזה כולל מידע,תמונות,השערות...רק לא לשכוח את סימן הספוילר בכול הודעה! אתה מסכים?

Digi Lista

New member
אני יכולה לפתור את הבעיה הזאת...

אני יכולה לשים את זה בהודעות נבחרות, בטאגליינס(השורה הזזה למעלה), בקישורים של הפורום(זה יכלול את כול השרשור!) וכו´...אם רק תחליט שאתה רוצה לקבל את ההצעה שלי- אני אפתור את השאר...אז מתי אתה מתחיל?

burhtk1

New member
סורי...

לא היה לי מקום בכותרת לכתוב שזה ספויילר... למה הכותרת של הנושא מוגבלת למה??? אבל בכול זאת זה לא שינה משהו כול עוד לא כתבתי מידע נוסף...

יאקומו

New member
חחחחח...

ספיילר אהבות למטה!
אז נראה לי שלג´יי.פי תהיה תחרות פה על איזומי!!

למעלה