שלום

לילימון

New member
שלום

חזרתי

DigiCat

New member
אנשים!!!! אפשר להרביץ לי חופשי!!!

סוף סוף התחבר לי המחשב (המקולל הזה!) לפורום... אני המון המון המון מתגעגעת אליכם!!!!!!!!!!! דר"כ, הכל מצוין ביני לבין טום (תואם מאט הישראלי). *נעלמת עד מחר... ואחרי מחר עד יום ראשון עוד שבועיים* ככה זה כשהאינטרנט אצל אימא... מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאט!

DigiCat

New member
פירסום חוזר של האייקונים שעיצבתי:

בתמונה רשומים גם המספרים שלהם. האייקונים הם רק לרשת אורנג´!

niiko

New member
קאט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הי!!

נכנסת!! הללויה!! מה קורה?

burhtk1

New member
ספויילר מאד חשוב על פרק 26 פרונטייר

בפרק 26 קוג´י יגדל עם 2 הנשמות לדיג´ימון הייבריד חזק מאד עם כוח של מגה! כניראה אחרי כמה פרקים גם אגונימון יהפוך לשלב כזה... הנה הספויילר לפרק הזה... http://www.toei-anim.co.jp/tv/digimon_F/digimon.ram הוא ילחם נגד דאסקמון... אם אני לא טועה בשם קוראים לדיג´ימון שיצא "ויאורוגומון" תהנו

burhtk1

New member
והתמונה שלו../images/Emo58.gif

הנה התמונה של ויאורוגומון...

Snake Bandage

New member
../images/Emo58.gifתיקון טעות... ../images/Emo58.gif

לדיג´ימון שאתה מדבר עליו קוראים ביאוולפמון, והוא מופיע בפרק 27, לא 26.

burhtk1

New member
~-~"

אכן זה פרק 27... אבל כמעט באף מקום לא כתוב את השם שלו ככה שאין לי אפשרות לכתוב את שמו האמיתי...אני פשוט כותב את מה שאני שומע בסירטונים...ובסירטון אומרים בבירור <<לפחות בגירסה היפנית>> "ויאורוגומון"...תשימי לב אפילו בסירטון שכתבתי את הכתובת שלו שאומרים "ויאורוגומון"...

Snake Bandage

New member
טוב...

די קשה לעקוב אחרי יפנית אם את לא יפני בעצמך, אז לא ממש כדאי להקשיב לסרטונים ולהסתמך רק עליהם. כדאי שיהיה לך מקורות כתובים באנגלית, כדי שתוכל לספק ספוילרים ללא טעויות. היי, חושבים שגם אני יכולה לספק ספויילרים? כי לי יש יותר משלושה מקורות כתובים באנגלית, אז אני אוכל לעזור. ^^

burhtk1

New member
~-~" 2

גם לי יש יותר משלוש מקורות באנגלית על ספויילרים...פשוט אני לא בודק בהם מתי שאני לא צריך...מאיפה את חושבת שיש לי כמעט <<חוץ מפרק 3-4>> את כול הפרקים של פרונטייר?...נ.ב אני בן... וניראה לי רעיון טוב שגם את תיצטרפי ^-^" לבנתיים אני מחכה שפרק 26 יגיע לאינטרנט ואז אני יוריד אותו <<בפרק 26 איזומי (או זואי למה שאתם רוצים) נלחמת נגד ראנאמון (אלמנט המים)>>

Digi Lista

New member
אז הסכמנו...

כול כמה זמן שניכם(ואם יהיה לי מה להוסיף אני אוסיף, או שאחרים יוסיפו ויווצרו דיונים...)מביאים מידע,תמונות(
ים) וגם השערות שלכם בנוגע להמשך העלילה והשערות שקראתם (אך הן עדיין בגדר שמועות עד שלא יוכח אחרת)בכול מיני אתרים.ואתם מתחילים שרשור חדש(לא כמו כאן...)ולא שוכחים להגיד שזה ספוילר!... אני מחפשת לזה שם קבוע(כי כול שרשור יהיה בקישורים) חשבתי על "הספוילריה" או "היכל הספוילרים שלנו"... אם יש לכם הצעות אחרות- הן יתקבלו בברכה!!! עשינו עסק?

יאקומו

New member
לילימון...

למה את פותחת הודעה חדשה? אני לא מתקיפה אותך, את פשוט פותחת נושא חדש, לתמונה... למה לא פשוט לצרף את זה לנושא שמקום כתבת, שהגעת?

למעלה