שלום

elior11

New member
שלום

טוב אז אולי אפשר להתחיל מחדש את הכול אני לא רוצה לריב עם אף אחד אז זה בסדר מצד כולם?

...

לי אישית אין בעיה להתחיל מחדש אך אני מצפה מצידך שמין הראוי, לאחר כל הסיפור הזה תילמד לקבל ביקורת בונה גם אם היא שלילית ותעשה משהו בנוגע לאתר או לפחות תתייחס ברצינות לכל הדברים שנאמרו על האתר שלך גם רעים וגם טובים.. ניל.

elior11

New member
תראי

בסך הכול אני לא רואה בעיה באתר אבל אני מבטיח לתקן את כול השגיאות כתיב באתר חוץ מזה זה אתר יחסית חדש אז ברור שיהיה בעיות פה ושם בקשר לכול התלונות על זה שהאתר מעותק ושכתוב שם שטויות אז אני לא יודע מה להגיד אבל אני יודע שהוא לא מעותק ושאין בוא שום טעות בכול מקרה אני מחפס מישהו עוד מנהל שיעזור לי באתר כי אין לי כול כך הרבה זמן להתעסק באתר אז כול מי שמעונין אני ממתין

...

אוקיי שמת לב להודעה שלי למטה עם ההשוואה? זה לא ניראה לך מספיק? אני לא מבינה מדוע אני צריכה לנסות להוכיח משהו שאתה עשית..בכל מיקרה אני לא אכנס לזה.. החלטנו דף חדש.

elior11

New member
אליאור

תראי אני ראיתי את זה וגם בדקתי את זה אבל מה לעשות שכול האתרים כותבים אותו דבר בסך הכול כולם רוצים להסביר על כישוף טוב אבל אמרנו דף חדש אז דף חדש

dopey_wizard

New member
תקרא את הסיכום שלי לגביך ולגבי

האתר שלך... .. בהמשלך השרשור.. ומה שאנחנו מנסים להסביר.. זה ש.. טוב הכול כבר כתוב בסיכום שלי.. בכול מקרה תזכור: העיצוב (תמונות וכאלה) גנובות, הכישופים (עצמם) גנובים.. אם אתה חושב שכול אתר יש אותו הדבר זה לא נכון... יש את מג´יק זבו גם הרוב גנוב מפוזוזו (ספלס אנד מג´יק) ובית הרוחות זה בכלל אתר אם תסבוכים.. ויש גם את האתר שלך... עכשיו תכנס לאתרים נורמלים על מאגיה באנגלית ותראה אם זה דומה לשלך ולשל פוזוזו ולבית הרוחות ולמג´יק...? *דוד מנענע את הראש וחושב "איך ... איך???"*

dopey_wizard

New member
אתה בכלל יודע מה זה "לא מועתק"

לאליאור, תקרא את ההודעה הזאת, בלי לדלג על כלום, טוב טוב, ואז אולי תבין אותי... אין פה שום קללות ושום דבר שאמור לעצבן מועתק או לא!? התמונות הגרפיות באתרך, כולם גנובות, כאילו לקחת מאתר אחר ושמת בשלך משהו שאנשים עבדו עליו!, הטקסטים, גם הם, למשל ה"כישופים השחורים" הכישוף אם ה3 ימי גהנום, זה הכישוף הראשון שראיתי באינטרנט, שעוד לא עסקתי במאגיה זה היה לפני 3 וחצי שנים בערך... אני בטוח שהכישוף הוא לא שלך, כי הכישוף היה ב"ספלס אנד מג´יק" ועוד הרבה דברים, לבנות אתר משלך זה לשבת ולכתוב לבד את הטקסטים, אם אתה רוצה להוסיף משהו אז תן את הכרדיט למחבר המקורי במקום לעצמך, כאילו, נגיד ואתה כותב משהו על רונות, וגם יש לך ספר בנושא, ואז אתה רוצה להוסיף משהו מהספר אז תוסיף רק תכתוב את ההוספה במרכאות ובסוף תכתוב "מתוך הספר (שם הספר והמחבר)." הבנת? ובקשר לתמונות, תעשה תמונות לבד או תבקש ממישהו שיעשה בשבילך (ותכתוב שהתמונות מאת האמן (שם האומן)... אני עוד מבין לגנוב תמונות קטנות מדי פעם, אבל לגנו תמונות שער וכאלה, זה ממש לא לעניין, תחשוב שאתה היית בונה אתר כמו שצריך והיית משקיע בתמונות וכול זה והיית כותב הסברים משלך, ואז מישהו היה בא ובונה אתר בעיצוב שונה והיה גונב לך את התמונות ואת הטקסטים שכתבת..., איך היית מרגיש? אתה רוצה לעשות אתר טוב?, תשקיע, תתחיל לקרוא ולקרוא ולקרוא ואז לכתוב ולכתוב ולכתוב ולעבוד, אני בונה אתר (לא בנושא מאגיה) כבר יותר מחצי שנה, וכול יום כמעט אני עובד חצי שעה - שעה, למה זה לוקח זמן, כי אני בונה אתר משלי, אם חומר שלי שאני למדתי לא שהעתקתי, אם כבר, אני לוקח איזה חלקית חומר של מישהו אחר ושם אותו בין הדברים שלי אז אני מציין שזה לא שלי זה של.... תחשוב רגע כך: באתר שלך כתוב "אני לא ממליץ לעשות מאגיה שחורה..." או משהו כזה... מאיפה לך?, אתה ממש יודע מה זה מאגיה "שחורה" ואתה מבין בא, ואתה יודע למה אסור לעשות? אני במקומך הייתי מפרש את היחס של כול דת (שאתה מכיר או רוצה לכתוב) למאגיה שחורה, כאילו "לפי השטניזם מאגיה שחורה זה... לפי הפאגניזם מאגיה שחורה היא ... ויכולה... "... הבנת?... וכך בכול נושא, אתה עשית אתר על מאגיה וכישוף וזה נושא מאוד גדול, שבו אתה צריך לפרש יותר מדרך של דת 1 ולא לערבב הכול ולעשות סלט כישופים... לפי מה שראיתי הידע שלך לא מספיק טוב כדי שתוכל להקים אתר טוב בנושא מאגיה וכישוף, זו היא דעתי בכול מקרה, אם עדיין אתה כולכך להוט לבנות אתר כזה אז אני הייתי ממליץ לך למצוא שותפים שיעזרו לך לבנות אתר טוב... כך אחד יתפל בעיצוב, אחד בבניה, 1 במקורות, 1 בכתיבה וכו´... בקשר ללהתחיל דף מחדש איתך, אני לא יודע, אני את המסקנות שלי עליך הסקתי, וכבר ראיתי בערך את דרך העבודה והמחשבה שלך... אז להציק לך אני ינסה להפסיק, אבל לשנות דעה לגביך זה משהו אחר.. מאת דוד שעשה הרחבה של 10 באוזן ולא שתה כבר שבוע! ביי ביי, שיהיה לכם הרבה בירה בחיים... אה וגם לא עישנתי 4 ימים...! גם תכנס לאתר של ספלס אנד מאגיק, תראה איך בעל האתר משקיע... (למרות שלדעתי האתר זה שטויות, בכול זאת הוא לפחוט משקיע וגם שים לב שבכישופים כתוב את השם של מי שכתב את הכישוף...)

L e s t a t

New member
ברכותיי דוד

אני מאמין כי זו ההודעה הארוכה ביותר והמושקעת ביותר והמנומסת ביותר שלך שראיתי שקוטלת אדם אחר - תמשיך ככה!

elior11

New member
מה אני יכול להגיד

תראי אני רואה שאתה ממשיך בדעה שהאתר מעותק זכותך בכול מקרה אני לא רוצה להיכנס לזה ולהתחיל עוד ויכוח כי ממש אין לי כוח לזה העמדות שלי ברורות ואני לא משנה אותם אני זה שבניתי את האתר אני זה שכתבתי את הדברים לכן אני חושב שאני יודע אולי קצת יותר ממך עם האתר מעותק או לא אבל בכול זאת אני לא מתקון להיכנס לויכוח אני מבחנתי גמרתי את הריב הזה. בקשר לדעות שלך עלי זכותך לחשוב מה שאת רוצה עלי או על האתר שלי אבל אני לא מוכן שתפגעי בי או שתציגי את האתר שלי באור שלילי אבל שוב זה זכותך אני לא נכנס לזה בכול מקרה אני פתחתי דף חדש ואי לי ממש כול לריב פה עם אנשים. בקשר למנהלים לאתר אני עדיין מחפש אני יודע שיש שם קצת בלגן באתר אבל בכללית האתר דיי מסודר אני לא ראיתי שום סלט של כישוף אני רק יכול להגיד שהאתר ישתפר ויהיו מאמרים יותר חדישים ויותר מורחבים זהו סוף נושא אני לא עונה יותר על שאלות או תלונות לגבי אתרי דף חדש

dopey_wizard

New member
לא רציתי להגיע לזה אבל....

ניסתי וניסיתי להיות נחמד ולהסביר לך כמה דברים מאוד פשוטים למוח הקטן שלך שכנראה גם הוא לא קיים, אבל אתה לפשוט לא מבין את זה, אני לא בטוח שתראה את ההודעה הזאת כי טל יכול למחוק אותה אבל בכול זאת: לדעתי אתה חתיכת ילד קטן חסר שכל (לא סתם חסר פשוט א-י-ן לך מוח) מטומטם אם הרבה הרבה בעיות, דבר ראשון כמה שמסבירים לך אתה לא מבין שאני בן, זכר!!! זה כול כך קשה להבין? מה אתה אדיוט? אני ז-כ-ר בן !!!!! כוס אמק אתב יודע מה זה בן, מה אתה חיזר או משהו? אתה עיצבנת אותי מאוד מאוד, כתבתי לך כזה סיכום יפה וטוב שיעזור לך לשפר את עצמך אבל אתה פשוט ירקת לי בפנים, יא חתיכת סוכה יובני ורוט נחוי!!! פידארס יבוצי נחרין גלובוי לוך! בלאט! תביה מאמא סוכה! אתה נראה לי לא קורא בכלל מה שכותבים לך!! תראה את ההודעה שלי שוב ושוב ושוב עד שתבין משהו יא טמבל סתום! אתה לא מבין שהאתר שלך מועתק וזה מוכח, אני לא סתם חושב כך, אני יודע את זה יא טמבל, יש לי הוכחות לזה, אי אפשר להמציא משהו שמישהו אחר כבר המציא ולכתוב אותו באותה השפה, למה לך בכלל לכתוב כישוף באנגלית, ולמה לך לכתוב כישופים שלא ניסית? יא מפגר, האתר שלך גנוב, אתה חתיכת גנב שקרן סתום מפגר אלפבת! אם אני יראה אותך באיזה פגישת פורום אני מבטיח לך שתרגיש את "דוד הרוסי העצבני" בכול הגוף שלך !!! אוף, נראה לי אני הולך להטיל עליך איזה כישוף שיגרום לך לכמה דברים שאני רוצה שיקרו לך יא חתיכת אפס דיסלקט! חכה חכה יא מוטנט מזד*ין! למה אתה לא מבין כלום אה? איך אפשר להיות כזה דפוק?, מה אתה בכלל קשור לפה, פה יש אנשים חכמים, אתה לא! אתה טמבל הכי גמור שהכרתי בחיים! אוף אוף איייייייך אפשר כך? ביי יא חתיכת זו*ה מזד*ין בת*ח*ת! טל, איש יקר, אני אוהב אותך, אני מכיר את כללי הפרום, אני יודע שזה אסור, אני יודע שאתה דקטטור גדול וחכם ומכובד ומדקטטר וכול זה אבל, תנסה להבין אותי, תראה כמה דברים רשמתי וה"בן אדם" פשוט לא מבין כ-ל-ו-ם! "חבל שטיפשות לא כואבת" (א.ל.)... אז פעם אחת, רק פעם אחת, אחת ויחידה בבקשה טל, זה חשוב לי... רק תן לו לקרוא את זה לםני שאתה מוחק... ואני מבטיח לכתוב מאמרים ולא לקלל יותר אף פעם בפורום, בבקשה טל! הבנה פעם אחת ויחידה, פשוט אני לא יכול לסבול את זה יותר, ראית שניסיתי בדרך הנחמדה...

elior11

New member
מה קרה

מה קרה אתה עצבני מה כתבתי שגרם לך להיות עצבני כול כך תירגע ותשמע לי אני לא אנרתי שום דבר רע עליך אני לא מבין מה אתה כול כך עצבני אמרתי לך שזה זכותך להביע את דעתך על האתר שלי מה אתה כול כך חמום מוח ואני לא מציע שנתחיל עם מלחמות באמת בוא לא נרד לרמה הזאת אני לא רוצה שיהיו פה בעיות אני מקווה שנרגעת ושהכול טוב

dopey_wizard

New member
לא נרגעתי

ואני לא עצבני אל משהו שאמרת!, אני עצבני על זה שאתה פשוט לא מבין שום דבר, אל תתיחס להודעה כ"סתם" קללות, הקללות הם נכונות!, עכשיו אני כבר לא ממש עצבני אני פשוט אבל על זה שהאדם יכול להגיע לשפל כמו שלך, שפשוט לא מיבן כלום, אני מת לפגוש אותך! (משתי סיבות: 1 ) לראות עד כמה אתה חסר הבנה 2) להכניס לך משהו לראש, רמז:
)

elior11

New member
מזה צריך להיות

מה אתה מאים עלי אתה לא מכיר אותי ואני לא מציע לך להגיע לרמה כזאת אז בוא נישאר ידידים

למעלה