שלום

BrEt HaRt 4eVeR

New member
שלום

אני יודע ובטוח שזה יצא לכולם פה מכל החורים, אבל יש לי שאלה על לימודי משפטים:
למדתי שנה א במרכז האקדמי ברמת גן, ואני חושב לעבור לאונו. אני יודע שאם אשאל אתכם מה עדיף מביניהם אז תגכידו ששתיהן מכללות והן אותו דבר ולא טובות וכו' ואתם כנראה צודקים. אבל האם בכל זאת יש איזהשהו דירוג קטנטן או פערים קטנים בין המכללות? אם כן אז לטובת מי? ברור שהתשובה לא תהיה מוחלטת וזה מאוד סובייקטיבי, אבל לפחות לקבל איזהשהו מדד אם אפשר...
תודה

BrEt HaRt 4eVeR

New member
בבקשה- האם יש פה סטודנטים באונו לא רק משפטים?

אנא צריך את עזרתכם בשאלות כלליות על המכללה...
תודה מראש

uIsses

New member
איזה מידע נוסף אתה רוצה לקבל?

דירוג מוסדות הלימוד במשפטים (ובכלל) הוא לא מדע מדוייק אלא התרשמות סובייקטיבית של מקומות העבודה ו/או אחוז העוברים בבחינות הלשכה, שבעצמן הן מדד רעוע מאוד לבחינת הרמה של עו"ד.

אם הסיבה היחידה שבגללה אתה רוצה לעבור לאונו זה ההבדל הקטנטן שאולי יש בעיני מעסיקים מסויימים לטובתה, לא נראה לי שזה שווה את הטורח של המעבר.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
אני מתכוון לעבור גם ככה

אבל רוצה לקבל כמה שיותר מידע על המכללה באונו בכל מיני תחומים לא רק במשפטים: אווירה כללית, יחס המכללה אל הסטודנטים, חוזק אגודת הסטודנטים (מבטיחים ולא מקיימים או שמא עומדים בדבריהם) ועוד כל שבבי מידע שיוכלו לספק לי. אני רוצה ממש להכיר את המכללה באופן כללי, ואת הפקולטה למשפטים באופן ספציפי.
תודה

uIsses

New member
לא למדתי שם

אז אני חושש שאין לי מושג לגבי מה ששאלת, אבל אם בכל מקרה אתה עובר אז כנראה שתגלה את התשובות בעצמך בקרוב, לא?

zubumafu

New member
יש לסטודנטים שסיימו שנה ב' עכשיו בעיה עם

המכללה. המכללה החליטה לעשות סמסטר קיץ (עם שני קורסים בלבד) ולכן ייקרו את שכר הלימוד מ-35,000 ש"ח לשנה ל-42,000 (אני לא בטוח לגמריי לגביי הסכומים, אבל זה הסדר גודל), מה שלא היה ידוע לסטודנטים מראש כשהם התחילו את התואר, לטענתם.
אם היו דוחפים את את שני הקורסים הנוספים האלה לסמסטר א' או ב' (סתיו או אביב) שכר הלימוד היה נותר 35,000 ש"ח.. אז יש הרגשה די חזקה שהמכללה מנסה לעשות קופה על חשבון הסטודנטים.

בלי קשר, המכללות האלו מנסות לעשות קופה

הרי זה עסק וכמו עסק טוב, רוצים להרוויח על חשבון זילות אקדמית והנמכת סטנדרטים. במשפטים בעיקר, המכללה הזאת מתנהלת כמו בית חרושת למשפטנים ואין צמד מילים אחר שיגדיר זאת טוב יותר. אתה יכול לבוא שעה בשבוע ולצאת עם תואר במשפטים. בושה וכלימה.

למעלה