מאיפה את יודעת ?
ע עוד צעד אחד New member 13/1/13 #44 כי שמעתי וראיתי אותו... ורק שתדע לך, שיצא לי להיות לא מעט בכנסים/ הרצאות בנושא של יהדות והרבנים שהערכתי מעולם לא ניסו להחזיר אף אחד בתשובה. <ולא זאת הייתה הסיבה שהערכתי אותם>
כי שמעתי וראיתי אותו... ורק שתדע לך, שיצא לי להיות לא מעט בכנסים/ הרצאות בנושא של יהדות והרבנים שהערכתי מעולם לא ניסו להחזיר אף אחד בתשובה. <ולא זאת הייתה הסיבה שהערכתי אותם>
מ מכופף ונועץ New member 13/1/13 #47 אני נוטה להסתייג ממנו כי הוא מציג את עצמו כבעל מופתים וכמי שיחליף את הרב עובדיה. קרי, הבנאדם בעל גאווה. וודאי לא תכחיש גם אתה שהענווה לא ניכרת בו כלל.
אני נוטה להסתייג ממנו כי הוא מציג את עצמו כבעל מופתים וכמי שיחליף את הרב עובדיה. קרי, הבנאדם בעל גאווה. וודאי לא תכחיש גם אתה שהענווה לא ניכרת בו כלל.
ז זיקן New member מנהל 13/1/13 #35 תדייק בבקשה. מחזיר בתשובה זה כמו מיסיונר. כמו בחיים האמיתיים אדם שמרגיש שהוא רוצה משהו אז הוא הולך לבד ומשיג את זה. מי שמוליכים אותו הוא נפש חצויה שלא מסוגלת להחליט לבד למעשה כל החוזרים בתשובה הם אמנונים יצחקים למינהם.
תדייק בבקשה. מחזיר בתשובה זה כמו מיסיונר. כמו בחיים האמיתיים אדם שמרגיש שהוא רוצה משהו אז הוא הולך לבד ומשיג את זה. מי שמוליכים אותו הוא נפש חצויה שלא מסוגלת להחליט לבד למעשה כל החוזרים בתשובה הם אמנונים יצחקים למינהם.
ז זיקן New member מנהל 13/1/13 #42 שוטה זו סיסמא של פולטיקאי מתחיל. לך לסיביר. ועל הדרך קח איתך את אמנון. טפו. טפו. טפו .