הכוונה לסוק, ולתימהונים שמקשיבים לו.
י ילד רע ומר New member 13/1/13 #30 איזה יופי איזה יופי. ואחרי שדיברנו כל כך הרבה על יופי - הגיע הזמן לראות משהו נחמד. נכון?
ז זיקן New member מנהל 13/1/13 #18 אהבל ופתי תקרא לעצמך. 35 שנים על הכסא? חוצפן שכמותו שאני אממן עוד 35 שנים שלו בכיסא הכנסת. על איזה ניסיון אתה מדבר, ניסיון במכירת לוקשים ואופיום להמונים לא קונה אותי.
אהבל ופתי תקרא לעצמך. 35 שנים על הכסא? חוצפן שכמותו שאני אממן עוד 35 שנים שלו בכיסא הכנסת. על איזה ניסיון אתה מדבר, ניסיון במכירת לוקשים ואופיום להמונים לא קונה אותי.
ס סוקרטס פה New member 13/1/13 #23 למה לאחרים אתה מממן ? הם בעצמם לא מוכרים לוקשים 35 שנה אז גם בסיבוב האפל הזה במוחך הוא שווה על פני הדימיונות האקטיבים שלך אם לא אבנת את זה אז תתחיל לקחת אותם שתיים שתיים
למה לאחרים אתה מממן ? הם בעצמם לא מוכרים לוקשים 35 שנה אז גם בסיבוב האפל הזה במוחך הוא שווה על פני הדימיונות האקטיבים שלך אם לא אבנת את זה אז תתחיל לקחת אותם שתיים שתיים
ז זיקן New member מנהל 13/1/13 #26 לא מתוק ולא הבנת אותי בכלל. כל הפולטיקאים ללא יוצא מהכלל בעיני הם שקרנים פתולוגיים ולא הייתי קונה מהם טוסטוס יד 2 זה כולל גם את הפולטיקאים שבדרך. אם הייתי יכול הייתי מגלה את כולם לסיביר לאיזה גולג לחינוך מחדש.
לא מתוק ולא הבנת אותי בכלל. כל הפולטיקאים ללא יוצא מהכלל בעיני הם שקרנים פתולוגיים ולא הייתי קונה מהם טוסטוס יד 2 זה כולל גם את הפולטיקאים שבדרך. אם הייתי יכול הייתי מגלה את כולם לסיביר לאיזה גולג לחינוך מחדש.
J Jake Speed New member 13/1/13 #27 אמר חסיד לרעהו ״הרב שלנו מדבר עם מלאכים״ ״ומנין לך״ הקשה רעהו ״שהרב אכן מדבר עם מלאכים?״ ״זה פשוט״ אמר החסיד ״הרב בכבודו ובעצמו אמר לי״ ״הרב שלך שקרן״ אומר החבר ״לא יתכן״ אומר החסיד ״וכי אדם שמשוחח עם מלאכים ישקר?״
אמר חסיד לרעהו ״הרב שלנו מדבר עם מלאכים״ ״ומנין לך״ הקשה רעהו ״שהרב אכן מדבר עם מלאכים?״ ״זה פשוט״ אמר החסיד ״הרב בכבודו ובעצמו אמר לי״ ״הרב שלך שקרן״ אומר החבר ״לא יתכן״ אומר החסיד ״וכי אדם שמשוחח עם מלאכים ישקר?״
ע עוד צעד אחד New member 13/1/13 #33 כל פעם שאתה כותב עליו פוסט... אני מרגישה טוב יותר עם הפוסטים הפחות טובים שלי.