שלום

Berethor

New member
זה כדי להבדיל אותו מהפימיזם ההטרוסקואלי

רוב החברות בפורום מפמיניזם מורכב מפמיניזם מהסוג הזה, לכן הן גם לא חושבות שקשר מיני עם גבר הוא רק בשביל הגבר ופגיעה באישה. לא משנה מה המגדר, משנה מה המין, איך זה שמצד אחד את מנסה לתעלם מההבדלים המיניים 'הטכניים' בין גבר לאישה, ומצד שני ביחד עם המבורגר ותומכים שלכם להטיף לכך שקשר מיני בין גבר ואישה לא יכול להיות שוויוני על בסיסם, כנראה כדי שהוא יהיה 'שוויוני' בעצם "אסור" להיות בקשר כזה עם המין השני. אני באמת חושש לגבי אותן נשים שעלולות להיות מושפעות לרעה מתפיסות קיצוניות שכאלה, זה מה שהכי הרסני פה. שמעת אותי אומר פה שמי שאוהב או לא אוהב הוא פגום? לא נכון, מה שנכון או לא נכון זה בכלל לא הנושא פה. הנושא פה הוא הטענה חסרת השחר שיחסי מין הם תמיד סוג של פגיעה באחד הצדדים, והטענה שבעצם צריך להיות גבר או למנע מזה לחלוטין אם לא רוצים לפגע. לטעון מצד אחד שיש הבדל בין "חודר" "ונחדר" ומצד שני שאין הבדל בין מין הטרוסקסואלי "ומין הומוסקסואלי", זה פשוט צבוע ושטותי. הרי נשים יכולות לחוות את שני הדברים(בניגוד לגבר) והרבה נשים יעידו על כך שיש הבדל גדול. תשימי גם לב שמי שלוקח את עניין "החודר" "נחדר" לפן הכי שלילי זה את והמבורגר, אז למי שיש כאן תבעיה הכי גדולה גם עם סטרייטים וגם עם הומוסקסואלים זה לכם. בטענה שלכן היא בעצם שאישה צריכה להיות גבר, אחרת היא תמיד מנוצלת.

orald

New member
שוב, גם גבר יכול להיחדר.

"הרי נשים יכולות לחוות את שני הדברים(בניגוד לגבר) והרבה נשים יעידו על כך שיש הבדל גדול" - במידה והדבר אכן מתייחס לחדירה, והמלל שלך מעט מבולבל מכדי שאדע באופן וודאי, ע"ע כותרת תגובה זו. אני לא רואה שום דבר רע בחדירה או היחדרות אם הן נעשות בהסכמה. מדובר כאן במקרה שבה אין לאישה רצון להיחדר. במקום לכבד את רצונה מציעים לה שהיא פגומה וצריכה להיענות לרצונותיו של הגבר ה"מסכן". גם אני לא מתה על חדירות. אז גם אני צריכה לאפשר לכולם לחדור אלי או חייבת לרצות לחדור, אפילו שהדוגמה האחרונה תגרום לי סבל נפשי ברור(לעומת "סתם" העדפה שזה לא כל כך מעניין אותי להיחדר)? כמה פעמים, למשל, אצטרך להסביר לאנשים שאני בהחלט לא ששה להשתמש באיבר מיני הנוכחי באופן פעיל בלי שיחשבו שזה משהו דפוק אצלי בראש? אולי זו גם בעיה שמצריכה טיפול, כמו אימפוטנציה(גם זה יש עכשיו, חלקית, אם כבר, וזה שינוי חיובי ומבורך לטעמי)? והאימפוטנציה...אוי, כמה שהיא פוגעת לכם בתחושת הכוח, כמה שחייבים לטפל בה הכי מהר שאפשר.
ואת היחס העויין/מפוחד/לא מבין שלך להומוסקסואליות זכרית כבר ראינו לא פעם, תודה רבה. אפילו לא יכלת לרשום "מין הומוסקסואלי" בלי גרשיים...אולי זה לא מין "אמיתי", לך תדע.

עכשיו אתה מדבר כמו מיני שוביניסט אמיתי

עוד מעט תגיד שאין דבר כזה "א-מיניות" וזו המצאה של נשים פמיניסטיות. אז מה אתה עושה פה בפורום, בדיוק?...

Berethor

New member
א-מיניות אמורה להיות תחושה אישי.

ולא אדיולוגיה אנטיסקסואלית, שדוגלת בכך שקשר מיני בין גבר לאישה הוא פגיעה באישה.

אולי דיייייייייי! בכוח ראש בקיר???

כמה פעמים צריך לומר לך (סליחה - לכתוב) אנחנו לא נגד מין הטרוסקסואלי
אנחנו לא נגד חדירה
אנחנו כן מין שלא נעשה בהסכמה. ואם זה אתה מסכים איתנו. נקודת המחלוקת ביננו היא בתחום האפור. אתה טוען שגבר שלא מקבל את צרכיו המיניים - מנוצל. אני טוענת (ואני מניחה ששאר החברות שאתה אוהב להנגח בהן) - שאי אפשר לנצל מישהו בזה שלא נותנים לו משהו! לא מתאים לך - תלך! לא כפו אליו כלום ולא הציבו לו אולטימטום ולא לחצו עליו ולא נעליים. אז תפסיק לעשות ממנו מסכן! נכון, זה לא נעים להיות בזוגיות שבה אתה לא בא על סיפוקך. וזה נכון לכל תחום! כרומנטיקנית חסרת תקנה, אני רוצה לומר לך, שזה מאוד מתסכל להיות בזוגיות שבה הצד השני לא מגלה בזה עניין לא 'מספק' אותך רומנטית. אז? אני מנוצלת??? או שאני צריכה להבין שאו שאני אקבל את הזוגיות הזו כמו שהיא, כי יש בה דברים אחרים ששווים לי את הויתור הזה, או שאני ארגיש אני לא יכולה לוותר על זה ואמשיך בדרכי. ההקבלה הזו שאתה עושה בין הצד שנכפה עליו מיניות ללא רצון לבין הצד שלא מגיע על סיפוקו ממש מקוממת! ולומר שמפני שאנחנו לא מסכימות איתך אנחנו אנטי-סקס, זה עוד יותר מקומם!! דבר נוסף שאתה לא מבין, שלא משנה כמה הנאה אפשר להפיק מחדירה, החוויה תמיד תהיה שונה. כל עוד הכל בסדר - אין בעיה וכולם מרוצים. השאלה מה קורה כשלא הכל בסדר. וכאן יש משהו מאוד משמעותי שאתה לא מצליח להבין, כי אתה מתעקש לראות את זה כמלחמה במין הגברי או מה שזה לא יהיה. להחדר בניגוד לרצונך, זו החוויה קשה מאוד! חוויה שלא דומה לשום כפיה אחרת. ולהשוות את זה לכל דבר אחר, זה חטא גדול לאמת וזלזול עמוק באחת התחושות הכי קשות שיש. להגיד למישהי שהיא מנצלת את בן-זוגה כי היא לא רוצה להחדר - זו אמירה איומה!!! איומה ושוביניסטית בעליל!

לא נעים לי לאמר

אבל לאט לאט הוא מתחיל להישמע כמו כל טרול מיני שנכנס לפה ומתחיל עם אמירות שוביניסטיות ואיומות... שלא לדבר, נראה כאילו הוא כן בעד "אונס בהסכמה", תחת המסווה של "ניצול הגבר". לא ברור לי איך זה שונה מצידוד בעד אנס שבו הקורבן אשמה מכיוון שהראתה חוסר התחשבות במצבו וסרבה "לתת" לו...

Berethor

New member
למה אני לא מופתע לשמוע את זה ממך

מעניין שמישהי שמבחינתה כמעט כל מין הוא סוג של אונס באה ואומרת לי שאני הוא זה שלא יודע להבדיל מהו אונס ומהו לא. זה פשוט קל לך לתייג את כל מי שלא שותף לדעות האנטיסקסואליות הקיצוניות שלך "כטרול מיני" ושוביניסט. כי הרי ברור שאנשים קיצוניים כמוך הם נציגי הפמינסטיות והא-מיניים. עינבר פשוט לא הבינה את מה שדיברתי עליו שדיברתי על ניצול, ואת כמובן תפסת גל על זה.

אתה ממשיך להכניס מילים לפי

לא כתבתי בשום מקום שכל מין הוא סוג של אונס. כל מין הוא סוג של אונס אם הוא לא נעשה בהסכמה בין אם זה ע"י כפייה, מניפולציות, הולכת שולל ולחץ. אתה כמו עיתנואי. אתה בורר רק את המשפטים שנוחים לך ועושה מהם סיפור אחר לגמרי. תקרא כל מה שנאמר. לא לחלקים.

את עדיין פה?

חשבתי שאת מאלו ששלחו אותם ל"מחנה חינוך מחדש" בסין בגלל שלא בכית מספיק בהלוויה של הצורר הסיני ז"ל.

orald

New member
הוא צפון קוריאני. התביישי לך!

אלא אם ממש לא שמעתי חדשות וגם איזה מנהיג סיני דגול התפגר לו פתאום.

orald

New member
שכחת "אמיצים" בכותרת הפטריוטית. האמיצה!

דובר , מעט במליצה, בחיילי צה"ל צעירים ומלאי הורמונים ובמידה ולא יתנהגו בהתאם מול חבורת גברות מכובדת למדי לאחר שבועות שלמים בשדה. יחי ההבדל הקטן. והאמיץ!

למה לטרוח להסביר?

כמו ברת'ור, גם היא לוקחת רק את המשפטים החלקיים שנוחים לה ועושה מזה סיפור אחר. שניהם צריכים ללמוד להיות עיתונאים. אני אמליץ להם ל"ידיעות אחרונות" שמומחים בהמצאת סיפורי אלף לילה ולילה.

Berethor

New member
זה לא מה שטענתי

ואין לי מושג איך הגעת לזה, קראת בכלל את ההודעות של בלונדה? היא אומרת בהן בפרוש שהיא נהנת ומסופקת, מאיפה כאן את רואה שהיא עושה את זה רק כדי לספק את צרכיו המיניים של הגבר? נהפוכו לא מוזכר כאן אפילו אם הגבר נהנה ומסופק מהקשר הזה, וזאת בדיוק הסיבה שחשבתי שאוליי הוא מנוצל. הדיון כאן הוא מזמן לא על רצון או כפייה, הדיון כאן היה מתחילתו ועד סופו באמירות על כך שמין הטרוססקסואלי הוא בכל מקרה דבר רע, כי הוא השפלה, שליטה,ניצול, פגיעה, חדירה וכל יתר הדברים הנחמדים. כמה פעמיים טרחו כאן לציין שזה ככה רק אם זה בכפייה? לא טרחו, ויש לכך סיבה, הסיבה היא שבכל מקרה הם רואים את זה ככה. חוץ מזה אני בהחלט מסכים עם כל מה שאמרת פה, חוץ מכמובן הפרוש לא נכון לחלוטין של מה שאמרתי, והנסיון "להגן" בגופך על אנשים אנטיסקסואלים וקיצוניים. את יודעת שאני לא דברתי עליך, את יודעת שאני יודע שאת בין האנשים המתונים שיש לנו בפורום. אני גם ראיתי איך בהודעה אחת שלך פה ניסית קצת להרגיע קצת את הקיצוניים. הנה הציטוט שלך. "אני חושבת שזה בעיקר מרגיש ככה אם לא אוהבים את זה. ברגע שאוהבים את זה, החוויה היא לא של נשלטות וכד'."

דרוש שם

New member
הרשה לי לקחת אותך לפרספקטיבה אחרת...

אני בחור, א-מיני. לפי הנקודה שרשמת פה, והמשך השיחה למטה, הרי א-מיניות אמורה להיות תופעה של נשים בלבד... א-מיניות היא חוסר רצון בקיום יחסי מין, זה לא "כאב" או משהו כזה , לא "טראומה" לסוגיה השונים, אלא פשוט חוסר רצון כגבר א-מיני אני יודע שאני לא רוצה , באותה המידה שאני שאני יודע שאני לא רוצה כרוב במיונז ... ואני אמשיך את האנלוגיה הזו עוד קצת (למרות שהיא לא מושלמת) אם מישהו (או מישהי) מאהבה יכין לי כרוב במיונז זה לא שאני לא מסוגל פיסית אני פשוט לא רוצה את זה, ובצורה "טבעית" אני אעבור לשיח של "איכסה" וכיוצ"ב תבדוק את זה פעם על עצמך על דברים שאתה לא רוצה, או לא אוהב...

Berethor

New member
זה כמעט כמו לטעון שהאישה נולדה להיות מנוצלת

את מבינה את הבעייתיות של הגישה הזאת? אם מין הטרוסקסואלי הוא בגדר ניצול של האישה, אז לאנושות אין דרך לתקיים מבלי "להשפיל ולנצל" במשך דורות. האם כדי לא להיות מושפלת ומנוצלת האישה צריכה להיות בעלת איבר מין של גבר בעצם? האם איבר מין של אישה הוא בעצם משהו שנועד לניצול?, את יודעת זה בעצם כמו לטעון שאנשים שהביאו ילדים מתוך רצון מלא בילדים(ולא סתם משום כך ששכחו לשתמש באמצעים או משהו), הם למעשה תמיד עושים טעות. להגיד שיחסי מין הומוסקסואלים ויחסי מין הטרוסקסואלים זה אותו דבר זה דימגוגיה, וזאת משום שגבר לעולם לא יוכל לחוש מה שאשה(לא א-מינית) יכולה לחוש מיחסי מין, זאת משום שיש לו איבר מין אחר. אם מישהי מאמינה באמת ובתמים מין וגינאלי ומין אנאלי זה אותו דבר, אז איך את מסבירה את זה שנשים רבות מעדיפות מין מין וגינאלי ולא מעוניינות במין אנאלי. ברור שיש סיבה הגיונית שגברים סטרייטים לא ירצו שבת הזוג תחדור עליהם, א' אין להם איבר מין נשי, ב' זה לא בדיוק היא זה אביזרי מין, ג' אם הם היו רוצים דבר כזה לא עדיף היה להם להיות כבר עם גבר וזהו, הדבר האמיתי. אני לא חושב שאם הייתי אישה הייתה לי בעיה כזאת עם הרגיל. הטיעון של שליטה לא כזה רלוונטי, וזאת משום שכמו שציינו כאן גם אישה יכולה להיות אקטיבית, אבל אם שניהם רוצים ויכולים, זה כמובן לא יהיה הוגן שהיא תדרוש מהגבר תמיד להיות פאסיבי.

ברת'ור, אתה ממשיך לתת לנו

הרבה מילים יפות אך ריקות מתוכן ממשי, וכרגיל, חסרות ביסוס עובדתי. כל מה שכתבת עכשיו, אלו המצאות של החברה שאנו חיים בה. כל מה שטענת נובע מקביעות חברתיות שאתה, כגבר מיני, תשמח להאמין ולאמץ. הרי זה מאוד נוח לקבוע לאישה מה "היא מעוניינת". והכי קל לאמר "שהרבה נשים הן כאלה" כשאתה מתעלם מהעובדה שאף פעם לא ניתנה להן האפשרות לבחור אחרת. אתה לא איש מקצוע בתחום, אין לך ניסיון, לא היו לך מערכות יחסים, אינך בכלל יודע מה קורה בחוץ מעיניים של אישה (אפילו לא של גבר!), ולא עשית סקר מה נשים באמת חושבות, רוצות או מרגישות. אתה מגוחך, בן אדם. אולי תחזור למערה שלך ותפסיק לעשות לעצמך בושות מרוב בורות וחוסר יידע?

למעלה