שלום

צ'טערת. לא הבנתי אותך

זה בסדר ומקובל לגבר לפחד מחדירה, ואף אחד לא יבוא אליו בהצעות לטפל בזה, אבל כשאישה מפחדת מזה - היא צריכה לחשוב מה מפריע לה בזה ע"י טיפול?...
הרי, כמו שאמרת, אם זה נעשה בשביל העונג וההנאה, מה זה משנה? מדובר בהנאה טבעית. אין פה חשיבה אלא פעילות פיזית. אז למה שגבר יסרב להיות הנחדר?... ודבר נוסף, אם אתה בוחר לתאר תיאורים מיניים פרטניים בתגובה שלך, בבקשה הוסף
בכותרת. טיינקס

גנימדס

New member
נראה לי שהבנת

ראשית- אין דבר כזה "בסדר" או "לא בסדר". יש מישהי שמונעת מעצמה להתענג, או לאהב את הגבר שלה מינית בגלל שזה מתחבר עם השפלה ונצול. מעשה האהבה אמור להיות כל כך הרבה יותר מזה! והיא לא רואה את זה כך. יש שם משהו. אולי לא כדאי שאכנס לזה זה משהו בין הכותבת לבין עצמה. ההבדלים בין גברים ונשים הם מהותים, ונושא לדיון אחר. אבל בלי קשר לעונג הרקטאלי- לאשה יש אבר מין שתפקידו פסיבי יותר ולגבר יש אבר מין אקטיבי יותר. אם את רוצה להשוות גבר לאשה שלא נהנית להחדר בגלל פחד להישלט -, אז היא כמו גבר עם בעיות שפיכה ואמפוטנציה , שגבריותו מאוימת והוא לא רוצה לקיים יחסי מין.

האם קראתי את דבריך נכון?

אתה משווה בין פחד מחדירה או חוסר עניין בחדירה ל... מחלה???? בעיות שפיכה ואימפוטנציה אלו בעיות שנוצרות בעקבות מחלות או בעיות בריאותיות. מה קשור ל"פחד" או "חוסר רצון" בדיוק? אישה שלא מועניינת בחדירה,תהה הסיבה אשר תהיה, היא זהה בדיוק לחוסר הרצון של גבר בחדירה. שניהם מפחדים. שניהם לא מעוניינים. ההבדל הוא שלאישה אסור לרצות וזו תהיה עילה לפירוק זוגיות. לעומת זאת, אם גבר לא רוצה - זה בסדר ומקובל. למה? זה לא שמטרת האקט היא להביא ילדים. - כך שזה לא משנה אם יש או אין חדירה, או מי הנחדר. גבר ואישה יכולים לענג אחד את השני גם בדרכים אחרות. ויש מספיק דרכים, אם רוצים. אז, לא ברורה לי ההשואה שלך. ואני חושבת שאתה מנסה לגמד את חשיבות רצונה של האישה באקט המיני. זה שאיבר המין של האישה מיועד לחדירה, זה לא אומר שהיא נולדה עם הרגש והרצון שיחדרו אליה. זה משהו שהחברה חינכה את הנשים והגברים מקטנות. תכלס, אף אחד לא טרח לשאול את הנשים אם זה בכלל מתאים להן והאם הן בכלל מעוניינות בכך. פשוט קבעו לכולם עובדה. והנה, ה"עובדות" החברתיות האלו מתחילות להתפורר. מסתבר, שמה שהחברה חינכה אותנו, לרוב, לא נכון בעליל ורק מזיק. ואני אתקן אותך, יחסי מין זה לא "מעשה אהבה". זה "סקס" = "מעשה של יצרים ותשוקות". אין פה שום אהבה. ותסכים איתי שסקס יכול להיות נהדר ונפלא גם בין שני זרים גמורים שלא מכירים אחד את השני, ולמחרת ילכו איש איש לדרכו בלי לדעת אפילו עם מי הם שכבו. מצחיק אותי שאתה נותן לאקט הזה הילה של "קדושה" כשהמטרה של האקט הזה, במקור, הוא להביא ילדים. וכיום הפכו את זה לאקט של הנאה בלבד. אז זו הנאה, בדיוק כמו עוד הרבה הנאות אחרות בחיים. אפשר לחשוב שרק על זה בנויה זוגיות...

גנימדס

New member
עוד נסיון להלך בין הטיפות

ראשית- תיקון :אמפוטנציה היא לא מחלה. אמפוטנציה היא בעיה. היא נגרמת או מקשיים פסיכולוגים או מקשיים פיזיולוגים. בדרך כלל מקשיים פסיכולוגים. מה שאני מנסה להגיד- זה איפה כדאי להשוות בין גבר לאשה- אשה שלא רוצה להחדר, גבר שלא רוצה לחדור. אשה שלא יכולה להיחדר ,גבר שלא יכול לחדור. שנית- מי אני שאקבע מה "אסור" ומה "מותר". כל עוד לא מדובר באונס או כפיה , מה זה ענייני? מה שכן, קצת כואב לי שמישהי מונעת מעצמה את מה שאמור להיות חוויה של הנאה. כואב לי שהיא נמצאת במערכת יחסים זוגית שיכולה לקרוס בגלל זה שלישית- אין רצון לגמד את חשיבות רצונה!!! יחסי מין צריכים את הרצון וההנאה של שני הצדדיים!!!! חבל שהיא לא נהנית. וכל השאר, כל הפיחות בחשיבותם של יחסי מין... מי אני שאתווכח מדובר בפורום של א-מיניים, זה מה שמייחד אתכן ואתכם, עניין מועט במין. חשיבות מועטת לו.

הבעיה שאתה "מרחם" על בחורה

וכואב לך שהיא לא נהנית ממשהו שהיא מלכתחילה לא מתעניינת בו. זה כמו לאמר לא-מיני "כואב לי שאתה מפסיד את ההנאה במין". זה תמיד משעשע אותי לשמוע מאחרים מה אני מפסידה אם אני לא חווה את החוויות שלהם. למה אנשים חושבים שאני נהנית (אם בכלל) באותה עוצמה שלהם? הרי, הם לא יכולים למדוד את ההנאה שלי, יחסית להנאה שלהם, שכן, הם לא מרגישים אותי בדיוק כמו שאני לא מרגישה אותם. אז מה גורם להם לחשוב שהם יודעים מה יגרום לאחרים הנאה או מה צריך להיות חשוב בחייהם? קיצר, אתה מדבר "מהעיניים שלך". מהאמונה שסקס זו הנאה אולטימטיבית וחשובה מאוד לזוגיות. שבלעדיה מערכת הזוגית תקרוס (לא זכור לי שזוגות זקנים שאין בניהם יותר סקס, נפרדו בשל כך). וחבל. כי אתה חוסם לעצמך אפשרויות אחרות בגלל האמונה הזו. אתה נותן לסקס משקל יותר מידי כבד לקיום זוגיות. שכן, גם אם הסקס הוא מעולה, זה לא מה שיציל נישואין במשבר. אני לא באה להטיף "לא" לסקס בזוגיות. אני באה להטיף על החשיבות המוגזמת שאנשים נותנים לאקט הזה בזוגיות. זו רק הנאה. אז, תהנו! אבל, אל תסגדו לה כאילו היא דת. תחשוב שיום אחד, חס וחלילה, תחלה במחלה קשה או תעבור תאונה שמהם תצא אימפוטנט לצמיתות. מה תעשה? תפרק את חבילת הנישואין שלך ותתאבד כי אין יותר משמעות לחייך או שפתאום תגלה שיש חיים וזוגיות מאושרת גם בלי סקס? זה יכול לקרות לכל אחד! ושוב, אם בן הזוג שלה היה יותר אכפתי כלפי הרגשות והרצונות שלה מאשר "איך היא צריכה לענג אותו", היה מבין שיש דרכים נוספות לקיים ולהנות מיחסי מין, גם בלי האקט הקונבנציונלי.

Berethor

New member
לאחרונה הפורום הופך לפורום אנטיסקסואלים

כי א-מיניות זה עניין אישי של חוסר רצון וחוסר הנאה ממין, ופה אנחנו רואים גשה אידיולוגית שטוענת שמין זה משהו רע ושהוא רק בשביל גברים, או שמין עם גברים הוא דבר רע בשביל האישה וכו, דברים קיצוניים ולא שוויונים בעליל. רק שתדע לא כולם כאלה קיצונים, אני אישית מסכים איתך, גם לכך ההמצב האידאלי במין הוא ששני הצדדים רוצים ונהנים, וגם שחוסר יכולת מצידה של אישה לקיים יחסי מין מלאים, דומה באימפוטנציה מצידו של גבר. אני אישית מאמין שכמעט לכל דבר נשי יש מקבילה גברית ולהפך, זה חלק מהתפיסה הלא שובינסטית, בניגוד לכך יש נשים שמעוניינות לטעון תדבר ההפוך וחושבות שהן פמינסטיות.

Berethor

New member
מי זה אנחנו?!

אני יודע שאת לא, אני יודע שגם לא כולם פה כאלה, אבל תקראי תהודעות של המבורגר ואורלד ותראי טוב מאוד תתפיסה האידיולוגית שהן מייצגות.

orald

New member
אני אנטי-סקס? טוב, עוד מעט גם א-רומנטית!

תמשיך ככה ואולי תפתור לי את כל הבעיות בחיים.

תצטט דברים שאמרתי שמהווים "אנטי-סקס"

ואל תתחיל עם "זו ההתרשמות שלי" - כי ההתרשמות שלך שווה ל<אתה יודע מה>. כנראה פיספסת שיעורי הבנת הנקרא בעברית, אז אני שולחת אותך לקרוא שוב.

Berethor

New member
הנה לך כמה גם מהדיון הנוכחי

"היא רואה בחדירה סוג של ניצול, או השפלה. כי זה באמת משפיל וזה באמת ברוטלי. החוויה של נחדר היא שונה לגמרי מהחוויה של החודר. גם אם שניהם נהנים מזה, החוויה היא שונה." "זה משפיל כי אתה נתון לחסדי החודר. זה כמו לא לרצות להיות תלוי כלכלית בבן הזוג. למרות שמעריכים ואוהבים אותו. עדיין זו הרגשה משפילה שמישהו שולט בך. גם אם בן הזוג לא. מתנהג בצורה הזו, המצב הוא של "שולט" ו"נשלט". וכנראה שחברתינו היקרה, אינה מעוניינת להיות נשלטת." "יש אנשים שמתאים להם להיות נשלטים ויש כאלה שלא. עניין של אופי וגאווה." אחר כך גם הנסיון לטעון שמין הטרוסקסואלי והומוסקסואלי זה אותו דבר. וכמובן שכאשר ההבדלים בין המיניים לא משרתים אותך את מתעלמת מהם ברובם או אומרת במלא המין הוא לא רק לרבייה, "אחלה טענה". כמובן שכאשר הם כן משרתים אותך את זורקת את כל הטענות על כך שזה פגיעה, השפלה וניצול של האישה. במקום לתייחס להבדל המיני בין גבר ואישה כדבר טכני בעיקרו, כמו שהייתה עושה מישהי שהיא לא אנטיסקסואלית ופמינסטית אמיתית. את כביכול דוגלת "בפתיחות" למה שגבר לא יתנסה גם במין אנאלי? ומצד שני מעידה על עצמך שאת רואה בזה השפלה, תלות וכל יתר הדברים היפים. דרך אגב גבר שלא מעוניין ביחסי מין הומוסקסואלים, במלא לא נכנס לקשר הומוסקסואלי.

בן אדם. אתה ממש לא מבין עברית, הה?

איפה בציטוטים שסיפקת, כתוב שאני מטיפה "לא" לסקס? לגבי הפיסקה השניה - אני אפילו לא טורחת לענות. אתה ממש לא מבין עברית. אז אין טעם...

Berethor

New member
תמשיכי לתכחש

אבל כל בר דעת יכול להבין מה עומד מאחורי הדברים שלך, מאחורי כל משפט ומשפט שאמרת שם עומדת גישה אנטיסקסואלית, כל פעם שאת מתארת כמה זה רע להיות בצד של האישה כביכול את בעצם מטיפה נגד זה, את לא באמת צריכה להגיד שאת אנטיסקסואלית, הדעות שלך בנושאים מיניים מדברות בעד עצמן. במיוחד הדעות שלך על הצד השני ביחסים. אל תחשיבי שאת יכולה להוליך אותי שולל בלשון חלקלקה וירידות אישיות וזלזול ברגע שאין לך מה להגיד, אני רואה טוב מאוד גם את זה שאין מאחורי האידולוגיה שלך אמת, אבל כמובן את בטוחה שאת צודקת ורוב העולם טועה, וגם רואה בדיוק מה האדיולוגיה שאת מייצגת מאחורי הדעות שלך על מין. אנטיסקסואליות היא לא עלבון, מדובר באנשים שהם אנטי מיניות מסיבות אידיולוגית, ואת כזאת. א-מיניים רגילים הם לא כאלה, הם פשוט לא רוצים את זה באופן אישי ולא מתוך אגנדה שהם מאמינים בא ורוצים לשכנע בא את כולם. אמונות מהסוג שלך רק יכולים לעשות רע לגברים ונשים מיניות כאחד, לגברים כי את מסיתה נשים נגדם, ולנשים כי את גורמת להן להרגיש שלא בצדק שמין עם גבר לא יכול להיות גם הדדי וטוב. ראית פעם אנשים מAVEN שמטיפים שמין זה דבר משפיל, פוגע, מגעיל, יחסי שולט נשלט, חוסר גאווה, לא הדדי כביכול ועוד אלף ואחד דברים אחרים שיש לך להגיד על זה.

מה שתגיד, גאון

האירוניה היא שאתה גבר מיני ושוביניסט שמתחבא מאוחרי כותרת של "א-מיני" בגלל... הכחשה
כמו שנצנץ אמרה: אתה "ראש בקיר". כך, שזה לא עניין של "אין מה להגיד לך" אלא של "אין טעם להגיד לך". תמשיך להשתזף מול מנורות הנאון בבית.

Berethor

New member
לא סתם א-מיניות, זה גישה של אנטיסקסואליות

מדובר באיזשהו שילוב מעניין בין אנטיסקסואליות ובין פמינזם לסבי רדיקלי. תשים לך לרצון של אותם א/נשים לשים תדגש על ההבדלים בין המינים ועל סמך אותם הבדלים לטעון שהאישה נפגעת ומנוצלת ביחסי מין. תשים גם לב שאותם א/נשים לא מדברים פה על כפייה מינית, אלא מבחינתם כל יחסי מין הם רעים באותה המידה. אני לא רואה ביחסי מין הטרוסקסואלים יחסי פוגע ונפגע, אני חושב שההבדלים בין אברי המין הגבריים והנשיים הם הבדלים טכניים בלבד, אותם הבדלים הם גם על מנת לאפשר יחסי מין הטרוסקסואלים. אם 'הטבע' היה חושב שאישה לא אמורה להנות מיחסי מין, לא היה כל סיבה שמרבית הנשים יהיה יצר מיני, ורצון ויכולת להנות פיזית מדברים מיניים, עם מישהו אחר או עם עצמן. הרעיון המרכזי במין הוא בכלל לא סביב חדירה אלא סביב 'מגע' ו'גירוי' הדדי, ובנקודה הזאת אין הבדל גדול בין גבר לאישה. אני מסכים איתך שעניין השליטה הוא עניין משני, ויפה שציינה את העובדה שגם אישה יכולה להיות אקטיבית ביחסי מין, זה שנשים רבות לא יודעות להיות כאלה זה כבר חיסרון שלהן. למעשה העובדה שאצל בני האדם גם האישה יכולה להיות אקטיבית, זה יכול לסתור גם הטענה לשליטה וגם את הטענה של "החדירה". עוד דרך לסתור את הטענה שאישה "נחדרת", זה העובדה שיש נשים רבות שמשתמשות באביזרי מין, האם גם אז הן "נחדרות", או שזה רק שיש גבר בסביבה. בכלל המושג "חדירה" הוא מושג שמעיד על משהו לא רצוני ואויין, אני לא מבין למה אנשים לא רק אנטיסקסואלים אוהבים לשתמש בו לתיאור יחסי מין הדדים, שם לא יכולה "חדירה" אלא מקסימום "כניסה" "והתייחדות". בקיצור אני מסכים עם רוב מה שאמרת, לדעתי מה שבאמת חשוב זה אם שני הצדדים, רוצים, נהנים ומקבלים סיפוק מיני ממין בסופו של דבר, איזה איבר מין יש לכל צד ואיזה צד היה פה האקטיבי או הפאסיבי זה דיי שולי.

orald

New member
"פמינזם לסבי רדיקלי"

יש לך בעיה עם להט"ב, כבר שמנו לב. וגם בעיה להבין שאכן, יש הבדל בין חודר/ת לנחדר/ת, ולא משנה המין או המגדר. מציעה לך להתנסות קצת יותר בעולם המין ומה שהוא מציע לפני שאתה קובע קביעות נחרצות לגבי ההרגשה, משני הצדדים. יש מי שאוהב, יש מי שלא. לטעון שמי שלא אוהב הוא פגום וצריך לטפל בו באמצעות דחיפה(תרתי משמע) של כל אותם דברים שהוא לא אוהב...הרסני, בלשון המעטה.

למעלה