האם קראתי את דבריך נכון?
אתה משווה בין פחד מחדירה או חוסר עניין בחדירה ל... מחלה???? בעיות שפיכה ואימפוטנציה אלו בעיות שנוצרות בעקבות מחלות או בעיות בריאותיות. מה קשור ל"פחד" או "חוסר רצון" בדיוק? אישה שלא מועניינת בחדירה,תהה הסיבה אשר תהיה, היא זהה בדיוק לחוסר הרצון של גבר בחדירה. שניהם מפחדים. שניהם לא מעוניינים. ההבדל הוא שלאישה אסור לרצות וזו תהיה עילה לפירוק זוגיות. לעומת זאת, אם גבר לא רוצה - זה בסדר ומקובל. למה? זה לא שמטרת האקט היא להביא ילדים. - כך שזה לא משנה אם יש או אין חדירה, או מי הנחדר. גבר ואישה יכולים לענג אחד את השני גם בדרכים אחרות. ויש מספיק דרכים, אם רוצים. אז, לא ברורה לי ההשואה שלך. ואני חושבת שאתה מנסה לגמד את חשיבות רצונה של האישה באקט המיני. זה שאיבר המין של האישה מיועד לחדירה, זה לא אומר שהיא נולדה עם הרגש והרצון שיחדרו אליה. זה משהו שהחברה חינכה את הנשים והגברים מקטנות. תכלס, אף אחד לא טרח לשאול את הנשים אם זה בכלל מתאים להן והאם הן בכלל מעוניינות בכך. פשוט קבעו לכולם עובדה. והנה, ה"עובדות" החברתיות האלו מתחילות להתפורר. מסתבר, שמה שהחברה חינכה אותנו, לרוב, לא נכון בעליל ורק מזיק. ואני אתקן אותך, יחסי מין זה לא "מעשה אהבה". זה "סקס" = "מעשה של יצרים ותשוקות". אין פה שום אהבה. ותסכים איתי שסקס יכול להיות נהדר ונפלא גם בין שני זרים גמורים שלא מכירים אחד את השני, ולמחרת ילכו איש איש לדרכו בלי לדעת אפילו עם מי הם שכבו. מצחיק אותי שאתה נותן לאקט הזה הילה של "קדושה" כשהמטרה של האקט הזה, במקור, הוא להביא ילדים. וכיום הפכו את זה לאקט של הנאה בלבד. אז זו הנאה, בדיוק כמו עוד הרבה הנאות אחרות בחיים. אפשר לחשוב שרק על זה בנויה זוגיות...