שלום

שלום

שלום קוראים לי זוהר שקד ואני בת 13 וחצי מרעות אני לא מצליחה לעוש שיער יפה מישהוא מוכן להסביר לי איך שלכם יוצא כל כך יפה
זוהר

שלום זוהר../images/Emo70.gif

היי,אני נועה בת 12 וחצי מגבעתיים, ברוכה הבאה לפורום, יש טריטוריאל של הפורום,מישהי יכולה לתת לה את הלינק? אין לי שמץ איך עושים את זה... בהצלחה! מנועה

גנבת שמות שכמותך... אררררר...

סתם
היי זוהר, אני זוהר וייס מכרמיאל, ואני בת 12. בקשר לשאלה שלך- פשוט תיכנסי לאתר של הפורום, זה הקישור למעלה, בפס הצהוב
. הכותרת כל הזמן משתנה, אבל מתישהו זה יגיע ל"איך עושים דוליז? המדריך השלם" או משהו כזה... ברוכה הבאה לפורימנו הקט, ו

זוהר(טווידלי).......

את כאן? אני מאד מאד
כי אין פה אף אחד(חוץ משתינו)+(נראה לי) אמממ,נורא משעמם לי! שימי פה דוליז ... הינה אחת שלי

Mooa-Numi

New member
וגאים בך בחזרה ../images/Emo13.gif

וואי אני חייבת לשים פה יום אחד את כבשה אפורה
אה, ושמעתי סיפור עצוב על עזים

Mashina Girl

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif

שימי את כבשה אפורה
[שו?! מה זה?!] ספרי סיפור עצוב על עזים!!
וואהה..

Shusho

New member
ואני שמעתי (קראתי) סיפור

עצוב על פרה. ואאאההה הסיפור קצת הפחיד אותי... טוב תגובות לזה יותר מתאימות לפורום השני.

Mooa-Numi

New member
ושיגיד גם לי אגב ../images/Emo4.gif

אפרופו אגבים- אני מיכל
ברוכה הבאה

greeneye

New member
זוהרה?!

זוהרה מצמד הזוהריות ששרו שיר מעצבן כוווווווווווווווול המחנ"ק?! זו אני... נראה אם תדעי... פרוטלה!!!!! לא זיהית? רמז שני: עמית חושב שאני חמודה למרות שהוא הומו... זיהית מאמי?? אם לא... רמז שלישי: קוראים לי גל...

היי גל!!!!!!!!!

זאת אני זהר מנשאוף.... המשתמש הוא שלי אני לא יודעת איך זוהר שקד עלתה לי עליו?... אני יהרוג אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיצור באיזה פורומים את?

למעלה