שלום

Loreng5

New member
כן

פתחתי מרסדס בברה מוזמניםל להוסיף iLoren16 מה אני צריכה להוסיף בAP, ואיזה סקילים צריך למקסס/להעלות נקודות? תודה!

SpecialPapi

New member
ברוכה השבה

בואי לברה אני יעזור לך להתחיל מאיפשהו בכל אופן הרוב פה בברה

killer97

New member
שלום לורן

אני עדו משחק בבישופ רמה 153 בסקניה ברוכה הבאה לפורום וברוכה השווה למשחק בגלל שעכשיו תקופת הכריסמס יש מלא איוונטים שאפשר לקבל מהם דברים שווים בנוגע לדמות אם את אוהבת קשתים לדעתי המרסדס היא אחת הדמויות הכיפיות (אפילו אני, שאני אחד שאוהב לשחק עם קוסמים נהנה מהמרסדס) בנוגע לשרת רוב הפורום משחק בברה יש כאן עוד 3 או 4 אנשים ,כולל אותי, מסקניה, עוד כמה מווינדיה ואחד או שניים מגליסיה וקהיני, שהם סרברים יותר קטנים(בלי להעליב
)

צ ל י ל 8

New member
ברוכה הבאה לורן

אני שרון בת 39, משחקת בווינדיה עם קשתית רמה 182. מאוד קשה להגיד מה השתנה במשחק מאז שאת היית בו כי השתנה המון!! גם עבודות חדשות, גם ערים, גם סקילים. לדעתי, אם את מתחילה שוב הכל מחדש, הייתי מייעצת לך ללכת על אחת העבודות החדשות (מרצדס שהיא קשתית או קנוניר שהוא פיראט -שניהם כיפיים). מאוד קל להתחיל דמות מאפס היום במייפ אפילו ללא מימון התחלתי. נופלים המון שיקויים, המון דרופים שאפשר למכור בחנות. עכשיו שיש את האיוונט, אפילו לא צריל לקנות בגדים וציוד כי מקבלים הכל ממייפל אנדמין כשעולים רמה. אני מציעה לך לפתוח דמות כלשהי, להתחיל לשחק בה, לבחון את השינויים, לשאול שאלות ולאז להחליט ולהתמקד בדמות שאולי מעניינת אותך מהסתכלות במשחק ובסקילים של אנשים אחרים עם דמויות מגוונות. לגבי סרבר. לא הייתי מייעצת ללכת לסרבר ריק וחדש, אלא דווקא לגדולים שבו ניתן להשיג ציוד בקלות. כמו שנאמר כבר - סקניה, ברה ווינדיה הן הגדולות ביותר. רוב הפורום נמצאים בברה, מה שיכול להקל עליך את ההשתלבות במייפל ותוכלי לקבל קצת עזרה מהחברים. ככה או ככה - מאחלת לך מייפל כייפי והתמכרות נעימה

למעלה