שלום

Loreng5

New member
שלום

שמי לורן, בת 16. הייתה לי בישופית ברמה 129 בווינדיה, כשפרשתי ממנה כבר שכחתי את את הPIC ואני לא יכולה לאתחל אותו מכיוון שהם מבקשים איימיל וכו' (כתבתי פרטים שגויים בדמות הזאת, ככה שאני לא זוכרת כלום.) אני כבר שנה ומשהו לא משחקת, ובזמן האחרון אני ממש רוצה לחזור לזה. הייתי שמחה אם הייתם מספרים לי מה חדש במשחק. עבודות, קווסטים חדשים, ערים חדשות, כל ההפתעות שיש (אם יש), האם המשחק כמו פעם\הוא השתנה, מה התחדש, ועוד כל מה שתרצו להוסיף. בקרוב אתחיל שחקנית חדשה. על איזה שרת אתם מייעצים, ואיזו עבודה חזקה ששווה להשקיע בה? תודה רבה!

yarden2896

New member
שלום לורן

המון השתנה מאז שפרשת. יש הרבה עבודות חדשות אבל אולי יש דברים באתרינו שתוכלי להיעזר בו בשביל קצת להתעדכן. אני מציע לך שתגלשי קצת באתר ותקראי דברים שמעניינים אותך.

Hasselblad

New member
כאן נחקה הודעה

שים
שלא מקובל ולא נהוג להפנות מישהו ששואל ונעזר בפורום הזה לפורום הפרטי שלך! אם ברצונך לעזור אתה מוזמן לעשות זאת על גבי הפורום שלנו.

Hasselblad

New member
היי לורן!

קודם כל ברוכה הבאה לפורום! אני סיוון בת 29 משחקת בשדוארית רמה 187 בברה. אני אנסה לענות לך חלקית ואת החלק תצתרכי כנראה לגלות לאט לאט תוך כדי משחק. יש המון חדש ולהגיד את האמת אני לא הכי זוכרת מה יצא בדיוק בשנה האחרונה ומה לפני... אם תספרי מה העבודה האחרונה שאת זוכרת שיצאה יהיה יותר קל להגיד מה יצא אחרי. כרגע אנחנו בתקופת הכריסמס מה שאומר שיש המון המון איוונטים וקווסטים, המון עניין והרבה מה לעשות במשחק. אי אפשר להגיד שהמשחק הוא כמו פעם כי הוא כל הזמן משתנה. ולנושא הבחירת שרת - זה תלוי מה את מחפשת, בפורום יש שחקנים מהרבה שרתים יש מברה סקניה ווינדיה גלקסיה קהיני בקיצור מכל טוב (אם שכחתי שרת שמישהו משחק בו סליחה... אני אוהבת את כולם
) אם את אוהבת שרת מאוד פעיל ועמוס אז השלושה שרתים הגדולים נחשבים סקניה ברה ווינדיה, יש שרתים יותר חדשים וקטנים, יותר קל למצוא מפות המחירים לרוב יותר זולים, אבל גם יותר שקט
תספרי מה אהבת לעשות במשחק אולי נוכל לכוון אותך יותר. בכל מקרה את מוזמנת לשאול כל שאלה בפורום, יש פה מגוון רחב של אנשים ודעות וכל אחד יוכל לתת לך את הזווית שלו.

Guid

New member
היי לורן!

אני עידן, בן 24. יש לי קשת ברמה 140 בברה. מה חדש במייפל בשנה האחרונה? הממ.. יש בערך 5 דמויות חדשות מאז, יש המון איזורים חדשים, ושינויים בצורת הפעולה של המשחק. גם שינויים ויזואליים וגם שינויים של סקילים ועבודות וכאלו. קשה לפרט, כי באמת שעברנו המון בשנה האחרונה...
אם יש לך שאלות לגבי משהו ספציפית אולי יהיה קל יותר לפרט...
לגבי דמות חדשה, השאלה היא מה את אוהבת? תקיפה מרחוק או מקרוב?

Hasselblad

New member
אני ניסיתי לספור כמה עבודות חדשות יש

ובגלל שמבחינתי כל מה שיצא אחרי הפירטים (ואפילו הם) נחשב חדש הגעתי ליותר דמויות ממספר האצבעות שיש לי אז פרשתי LOL

Don Nirtin

New member
היי לורן

אני ניר, בן 25 (
), משחק בקוסם קרח ברקים רמה 148 (באמת הגיע הזמן שאטיס אותו ל150......
). להלן כמה קישורים להבנת הדברים בעולם המייפל: קישור 1: סיכום שערכתי ללירן, גולש תועה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1694&MessageId=156923742 קישור 2: עמית ממליץ על מקומות אימון שלאחר תקופת הקפיצה: http://www.tapuz.co.il//Forums2008/...94&MessageId=157211061&PageNumber=1&Archive=0 Patch 101- Ascanssin http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1694&MessageId=156068510 Patch 104: Monkeys- COME ON http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1694&MessageId=157766598 Good Luck!

Don Nirtin

New member
להגנתי, לא מצאתי את הקישורים של פאצ'ים

101 ולא את פאץ' ביג באנג/כאוס. וזכור לי שקבור איפשהו בטאגליינס גם משהו שמסביר על אבנים....... לא זוכר איפה קברו את זה. סיוון/עידן, בבקשה מכם- תכניסו את הקישורים הרלוונטים כדי שיהיה יותר קל להפנות אנשים לקישורים האלה להתעדכנות ולהבנת איך המשחק פועל היום ואיזה שינויים בדיוק בוצעו.

Loreng5

New member
מממ

אני אוהבת תקיפה מרחוק כמובן. שרתים עמוסים הם בהחלט אופציה טובה, אבל אני מניחה שעדיף שרת שרוב הפורום משחק בו. בכללי הייתי רק בווינדיה, ואני ממש אוהבת אותה, אבל אמרו לי שברה יותר עדיפה. אגב, מהו הביג באנג/כאוס? העבודה האחרונה ששמעתי עליה.. ובכן, אני זוכרת את העבודות הרגילות כמובן, פיראטים, את אלה שהם כמו העבודות הרגילות (השם ברח לי >< לדוגמא: Dawn Warrior) אראנים כמובן (שפה כבר ידעתי שהמשחק לא יהיה אותו הדבר) זהו בערך. בכללי אני ממש אצטרך מידע על העלאת AP מכיוון שבגלל חוסר ידע, די הרסתי את הבישופית שלי. אני אשמח לדעת על קווסטים חדשים שאתם זוכרים, שמות של עבודות, ערים, PQ לרמות קטנות וגדולות. זה בערך מה שבאמת חשוב. אמרו לי שאת לודי PQ של רמות35-50 שינו לגמרי! (די בהלם, הPQ הכי כיפי ומאחד שיש) אגב עידן, אני זוכרת אותך! iBruk13 ^__^

TheParrot

New member
שאאאלום.

אני הראל, בן 16 ו 10 חודשיים , שלושה שבועות , 4 ימים, 6 שעות ו 21 דקות. יש על חפצים פוטנציאל! זה דבר ראשון והכי חשוב! כי כשאני חזרתי לא ידעתי מה זה עד שאסף ירום הודו הסביר לי. לגבי ה"תקיפה מרחוק", יש עכשיו עבודה חדשה שקוראים לה "מרסדס" שזה בעצם סוג של קשת עם שיפורים כאלה. אבל בכללי הייתי מציע לך לפתוח קשתית. זאת עבודה מאוד כייפית (נכון עידן?!).. אם בכל זאת באלך לנסות תקיפה מקרוב אז הייתי ממליץ על הירו. שבינתיים אני נהנה ממנו. כל שאר הדברים - פשוט כנסי לאתר של נקסון + תקראי מה שניר העלה. בעצם תנסי לקרוא את כללללל מה שניר כתב בפורום הזה אי פעם. בזכותו אני יודע מה קורה כל פאץ' D: יאללה, תהני לך! ותצטרפי לברה, יש שם את רוב הפורום. P:

Loreng5

New member
אני מתלבטת

בין גנבת (סכינים) לקשתית. אני מאוד אוהבת את שניהם. השאלה היא במה עדיף באמת להתמקד ולהשקיע? אגב, סתם שאלה, במייפל גלובאל יש את השיער, העיינים, והגלימה? (בקאש כמובן
)

TheParrot

New member
לגבי השיער העיניים והגלימה - לא ניראלי

ועדיף לפתוח קשתית. הציוד שלהם לא יקר כמו הציוד של אסאסין... לא משנה שדקס גם לא כזה זול אבל כל ה CLAW והTOP וה BOTTOM שלהם באמת יקר. אז אם יש לך מספיק כסף - תפתחי אסאסין. אם לא - קשתית. ועדיין אני ממליץ על קשתית. זאת עבודה מאוד כייפית [= אל תהססי לשאול עוד שאלות, בשביל מה משלמים לי? D:

Loreng5

New member
יש אולי

איזשהו אתר שמראה לי איזה שיערות, עיינים, בגדי קאש יש במייפל גלובאל?

ד"א עכשיו שאני מסתכלת הלינקים ששלחתי לך

לא מלאים...חסרים הסוגי-רויאל. אבל זה מכסה את רוב הסוגים.

Guid

New member
תהיתי לעצמי אם זו את, באמת...

נחמד שחזרת!
החלטת כבר איזו דמות לפתוח?

למעלה