שלום..

princesa4

New member
שלום..

יש לי חרדה איומים בכל מה שקשור לגברים. הכרתי פעם מישהו ואני מאוד תמימה והוא השתמש בי. גם בלי קשר תמיד פחדתי להכיר בחורים מהפחד להיפגע . אחרי שנפגעתי מהבחור שניצל אותי הכירו לי בשידוך מישהו שלאורך כמעט שנה לא הראה סימני התעניינות. נאמר לי עליו שהוא מחפש להתחתן ואני שהרגשתי לא מושכת פתחתי בדיאטה במטרה לכבוש אותו ולא הצלחתי למרות שאני נראית טוב עכשיו . היום אני יודעת שהסיבה שנאחזתי בתקוות שווא נועד לשמר עלי מפני התהוללות, סוג של פנטזיה כי אני לא יכולה להתמודד עם הדבר אמיתי כי יש תפיסה שלילית -אמונות מגבילות שמאשרות את עצמם בפעמים הבודדות שאני מעזה לקחת סיכון . מכישלון לכישלון אני נמנעת ואני בת 25 ועוד לא היה לי קשר רציני אחד אפילו. החלום של זה למצוא זוגיות טובה , אני אולי ילדותית ואולי גם זה משפיע שאני לבד . אך שמישהו מתחיל איתי אני נלחצת ומנפנפת אותו מהפחד לאמת את ההרגשה שזה הולך להיכשל. אני לא בתולה ושאלות על זוגיות ובמיוחד על מין יגרמו לי להרגיש נורא ואף לגרום שיתייחסו אלי כמישהי לא רצינית. אני לא בן אדם שיוצא לבלות , ואין לי חברות אמיתיות חברות נפש אין. בית -עבודה, עבודה -בית. על מה אני ידבר בדייט? אני מרגישה משעממת , וכשאני נבוכה אני מדברת שטויות , מחיכת חיוך דבילי או להיפך קרירה, משלבת ידיים כשאני מרגישה שמישהו לא רציני מנסה לעשות בי את זממו (או לפחות החשד).

את צריכה להתנתק מהעבר ולהתמקד בהווה

ובעתיד ולהבין ולהפנים שנכון,פגעו בך בעבר אבל עכשיו זה אנשים אחרים,תקופה אחרת,את אחרת ולא כמו שהיית פעם-כבר לא תמימה,כבר במקום אחר בחיים ויש לך מה להציע-את רק צריכה למצוא את הדברים שאת אוהבת בעצמך ומקבלת בעצמך,לראות את היופי שבך וכשאת תראי-אחרים יראו.. על מה מדברים בדייטים? על הכל,על העבודה,על החיים. אם את מרגישה שאין לך הרבה תוכן בחיים וכביכול על מה לדבר-אולי זאת הזדמנות לחשוב על עוד אפשרויות להוסיף לחייך-חוג,חד"כ, אחר? זאת הזדמנות טובה גם להכיר אנשים ככה.

מזדהה...

אני באותו מצב.. קצת יותר מבוגרת. בשבועיים האחרונים הכרתי מישהו חמוד. אני אחרי משבר. לא עבדתי בשנה האחרונה ולא ממש תפקדתי. אני מסתירה חלק גדול מהחיים שלי מולו . יצאנו בסך הכל 5 דייטים אם אפשר למדוד את רמת האינטימיות ביננו במספר הדייטים. בינתיים הוא מספר לי על עבודתו (היי טק) ונראה לי כל כך מושלם. כאילו כלום לא פגע בו בחיים האלו... כאילו אין סיכוי שיש תיבות פנדורה שם.. אני מחפשת הגנה מלהפגע ממנו. לו הייתי אני מקבלת את עצמי היה לי יותר קל כמובן לגרום לו לקבל אותי. אני חיה בין הטיפות וצריך להיות איתי בין הטיפות. אני מוצאת את עצמי משקרת לו בקשר לדברים קטנים (למשל מה את עושה? הוא שואל בטלפון. כלום אני אומרת, למרות שאני מכורה לפורומים לאחרונה... אני מתביישת לספר לו..). איך אוכל להפתח כך? אני עם בטחון בקרשים, כמעט ללא קשרים עם אנשים אחרים, איך אפשר להכניס מישהו לעולמי. מקוה שיקרה לי נס והבלתי אפשרי יהפוך לאפשרי.

למעלה