שלום,

motti261

New member
גם אני מאוד אוהב את המשחק הזה!

יש לי את זה באייפוד טאץ. עדיין אין גרסת אנדרואיד אבל גרסה כזו הובטחה. צריך רק סבלנות..אני מקווה שבקרוב היא תשוחרר.

אשחר 1

New member
רק עכשיו קראתי

שאין תאריך שחרור של המשחק לאנדרויד
נשאר רק לחכות...

motti261

New member
אכן :(

הנה, מתוך הערך בוויקיפדיה של המשחק Cut the Rope is a physics-based puzzle video game for iOS. It was developed in 2010 by Russian developers ZeptoLab and is published by Chillingo.[3] It uses the Crystal social networking service. Currently, it is available only on the iOS operating system, including the iPhone, iPod touch, and iPad, with a version for Android coming soon. מעניין כמה זמן כבר ה coming soon מופיע שם :(

motti261

New member
אני לא בטוח שזה זה לצערי...

צריך להיות כתוב שם zeptolab או chillingo. מי אלה hours apps ? ומה זה ה Link ? לצערי לא נראה לי שזו האפילקציה הרשמית עדיין. אבל היא תגיע בקרוב! הנה, החברה Zeptolab פרסמה את הסרטון הזה ביוטיוב. : http://www.youtube.com/watch?v=e_GFCueQjoQ

אשחר 1

New member
../images/Emo268.gif

chillingo ו-zeptolab זה שמות של האתרים ולא שם המשחק. הגרסה שנמצא במרקט זה אותו גרסה שנמצא באייפון זה מה שאני רציתי. מתי המשחק יהיה רשמי?
בטוח שזה בעוד 20 שנה! hours apps אלה שנראה לי שפיתחו את המשחק, מה שקראתי קצת על המרקט וכולם יכולים ליצור אפליקציה ולמכור או בחינם, Link נראה לי שזה שם נוסף.

motti261

New member
לא..

מוייקי : Cut the Rope is a physics-based puzzle video game for iOS. It was developed in 2010 by Russian developers ZeptoLab and is published by Chillingo.[3] כמו שאת רואה המפתחים הם zeptolab והמשווקים הם chillingo

אשחר 1

New member
לא בהכרח...

כמעט כולם יכולים ליצור גרסאות... מדברים על תאריך שחרור המשחק כבר ממרץ 2011, זה כבר הרבה זמן... אז בטוח שזה בעוד שנה-שנתיים.

motti261

New member
אני אופטימי הרבה יותר

הרי בסרטון רואים את המשחק על מכשיר אנדרואיד. כלומר הוא כבר מוכן. אני מהמר על החודש-חודשיים הקרובים.

למעלה