שלום,

אשחר 1

New member
שלום,

טוב שיש פורום כזה! שאלה, ברשותי יש סמסונג גלקסי S (לא S2), יש באייפון\אייפוד משחק שנקרא "cut the rope" זה משחק שחותכים חבל ומפילים סוכריה לצפרדע, ואני אהבתי את המשחק. השאלה היא, האם קיים באנדרויד משחק כזה? או קיימת גרסה דומה לזו? חרשתי במרקט ולא מצאתי שום דבר. תודה רבה לעונים!!

k-don

Well-known member
בלינק שנתתי יש אפשרות להורדה למכשיר

direct install לא מספיק טוב?

אשחר 1

New member
../images/Emo35.gif

מאיפה אני מורידה? אני יודעת רק מהמרקט, מאתרים אחרים לא יודעת... אני צריכה לחבר את הפלאפון למחשב ומשם להעביר כמו שאני מעבירה תמונות? הלינק שנתת מוביל לאתר שלא מוכר לי ונותן לי להוריד למחשב, משם איפה אני יכולה להמשיך? סליחה על טמטום פשוט יש לי אותו לפני חודש ואני הורדתי רק מהמרקט. תודה!!

שלוקמן

New member
ממליץ לך להמשיך ולהוריד מהמרקט

ולא להתפטות להוריד באתרים אחרים, כי יש קבצים שהם נגועים בוירוסים. וירוס נפוץ שידועה לי , זה וירוס ששולח הודעות מסירונים בלי סוף לרשימת אנשי הקשר שלך , ולכן ממליץ לך להמשיך ולהוריד במרקט.... בנוגע למשחק ראיתי שמישהו כבר נתן לינק מהמרקט

k-don

Well-known member
אכן, זה היתרון של אנדרויד

אפשר יותר בקלות לקבל וירוסים (לעומת האייפון הלא פרוץ)

white star

New member
../images/Emo54.gif שאייפון לא פרוץ הוא למעשה נכה ויקר

כי כל דבר עולה לך כסף. אז הדבר החכם זה לפרוץ אותו או להתחיל לשלם מעבר למחיר ההרבה יותר מדיי יקר עבורו. ואז אתה גם חשוף לוירוסים, אפילו יותר. אופס...

white star

New member
../images/Emo54.gif כי הגרסאות הפרוצות לא באות מITUNES

אז יש לך יותר גורם סיכון מהמרקט שאני מניח שיש שם סינון בסיסי. אגב, למיטה הבנתי גוגל הולכים לעשות סינון קצת יותר קשוח - לא ברמה המטורפת של אפל אבל כן קצת להקשיח את החוקים שיהיו אפליקציות יותר בטוחות

קצת פרופורציות,

אתה מחפש דברים רעים שלא קיימים לאייפון? כאילו חסר דברים שכבר קיימים באמת?... אין ווירוסים אפילו לא בפרוצים, זה כמו להגיד שבגלל שאתה עושה רוט ומתקין רומים מבושלים אתה פתוח לווירוסים...

white star

New member
../images/Emo54.gif אני לא כזה מכיר אייפון

(וגם לא רוצה להכיר) אבל ככה אחד החברים שלי קיבל וירוס אחרי שהוא שם לב שהוא שולח לכל החברים שלו (כולל אליי) SMSים מוזרים בטונות. זה גם עלה לו לא מעט כסף

פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה,

ואני עם אייפון כבר שנתיים, מצד שני שמעתי דברים דומים על אנדרואיד.

binon

New member
מצאתי את זה במרקט

100 משחקים וביניהם cut the rope לא בדקתי אם עובד

שלוקמן

New member
יש כמה דרכים להוריד

הראשונה הפשוטה ביותר את לוחצת על הלינק >> נכנסת לחשבון של גוגל (באתר ומוודא שהוא גם מוגדר במכשיר)>>> לוחצת על כפתו ה Install >>> להמתין בסבלנות שהמשחק ירד ויותקן דרך שניה: לחציה על האיקון של המרקט>> לחיצה על הזכוכית מגדלת >>> כתיבת שם המשחק/תוכנה >>> ללחוץ על כפתו הInstall >>> ולהמתין...

למעלה