שלום

ללנד

New member
שלום

אני בחורה בת 20 ולפני כשלושה שבועות חזרתי מחול אחרי שיהיה של שלושה חודשים. לפני הטיסה שמרתי על קשר עם חברות מהתיכון וכשחזרתי הקשר התנתק. עכשיו אני לומדת בבית וכך יוצא שאני כל היום בבית. אני מרגישה נורא בודדה וללא חיים. בנוסף היה מאוד קשה לחזור לארץ והעובדה שאין לי כאן אף אחד עוד יותר הרסה אותי. מה שכן יש לי חברה אחת שהכרתי בחול שכל כך התרגלתי אליה כי במשך שלושה חודשיים הינו ביחד 24 שעות כרגע אני בקשר איתה והיא מאוד חשובה לי, אני מרגישה שאני אוהבת אותה יותר מידיי וכל הזמן מתגעגעת אליה (גרות רחוק). אני אומרת לעצמי לי לתפוס קצת מרחק אבל בסוף יוצא שאני מתגעגעת אליה יותר ויותר. אני חושבת שזה לא בריא וזה נוצר כי החיים שלי ריקים מידי. עוד בעיה היא שהפרש הגילים בינינו הוא דיי גדול ואני מנסה לשמור על קשר אך לפעמים אני מרגישה כל כך לא קשורה בגלל הפרש הגילים. אני מרגישה עצובה ובודדה ולא משנה כמה שאני אומרת לעצמי שזאת תקופת המתנה ועוד כמה חודשים המצב ישתפר אני עדיין מדוכאת.

תחדשי קשרים

תתקשרי לאחץ החברות שהיו לך תזמיני אותה לכוס קפה ותדברו בטוח יש לך מה לספר לה על הנסיעה שהיתה לך בחו"ל , חויות שהיא לא עברה תכתבי בפורום שעוסק בטיולים ומשם תץמצאי בנות שעברו חויות דומות לשלך תרחיבי את חוג החברים שלך , תשברי את ההסתגרות שלך בבית

הזדמנות טובה לחדש קשרים ישנים ולהכיר חברים/ות

חדשות
אני חושבת שאת מרגישה שאת תקועה בין 4 קירות וזה מדכא מאוד,אולי תנסי לשנות את סביבת הלימודים שלך-אולי ללמוד עם עוד בנות מהלימודים,אולי ללכת ללמוד במקום ציבורי-ספריה,בית קפה וכו'... רק חזרת,תני לעצמך זמן ואופציה לחדש קשרים,להכיר אנשים חדשים ולהתייצב שוב-שלושה חודשים בחו"ל זה זמן רב,ממש תקופה. אולי תנסי להכיר גם דרך הפורומים-אני ככה זכיתי להכיר את החברה הכי טובה שלי

COCOLOCO5

New member
תמיד תהיי אופטימית

קודם כל... חברות נשארות חברות, תהיי גלוייה כלפי חברות שלך.. לכי לשבת איתן כוס קפה כמו שנאמר כבר מקודם, תנסי לארגן בילוי משותף של כולן. תחשבי שאם המצב היה הפוך היית שמחה לראות חברה שלא ראית הרבה זמן[ככה אני מאמין], ואם יש מישהי שלא רוצה להיות איתך בקשר, תחייכי... ברצינות.. תחשבי על זה ש"הפסדת" "חברה" לחברות אמור להיות אכפת אחת מהשניה את יכולה לסנן ככה מי כן ומי לא חשובה לך.[ תסתכלי על חצי הכוס המלאה] דבר שני, בהנחה שאת לא עובדת/לומדת - בסביבות חברתיות כמו עבודה/לימודים מכירים הרבה אנשים. מכוני כושר, סדנאות או חוגים גם רלוונטיים. דבר שלישי יכול להישמע אבסורדי אבל.... תהיי עם עצמך קצת, אבל לא להיסתגר.. לכי לים, תלמדי משהו, תקראי ספר טוב, לכי לקניות, לסיבוב עם המשפחה או סתם לבקר משפחה. בקיצור האפשרויות פתוחות לפנייך :) רק תנסי להיות אופטימית זה לא עולה לך $כסף$ מקווה שעזרתי

למעלה