שלום...

TatyBar

New member
שלום...

מבקשת לשאול פה אם מישהו מכיר ויודע ושמע או במקרה פגש... twin flames.

TatyBar

New member
הי

מה מה זה או מי זה? אני ? או twin flame? אם אלי הכוונה - אז אני סתם גולשת פה. נכנסתי כדי לבדוק אם יש פה עוד אנשים שמצאו את ה- twin flame שלהם. כי עד שפגשתי אותו, בכלל לא הייתי מודעת למונח הזה. וגם אם אין פה אף אחד שמצא את ה- twin flame שלו, לפחות לבדוק אם יש פה מישהו שמבין מה זה. ומה זה אומר. אם את שואלת מה זה twin flame אז הנה התשובה: מתוך האתר הזה: http://www.selfgrowth.com/articles/Soulmate_or_twin_flame.html - סתם אחד מני אין סוף אחרתים שמדברים על זה... Twin Flames Twin flames are ourselves in another body. When we have reached the stage where we are capable of giving unconditional love, we then have the opportunity to reconnect with our “other half” or twin flame. The chances are that we meet our twin flame briefly in many lifetimes, but one or both of us are not ready for the intensity of this connection. When both halves of the whole are ready to come back together and meet they will discover that in their lifetime they have lead almost parallel lives. The events of their lives will mirror each other almost exactly. They may have come from very similar families and family dynamics. They may have had similar schooling or lack thereof. They may have crossed paths socially or lived close by to each other and never known it. They may have almost identical careers. They may even have previous marriages and divorces within weeks of each other. When twin flames get to know each other, they will feel as if the other is reading their life script. That isn't to say they are identical people, but they are perfectly complimentary to each other. When twin flames meet for the first time in a physical life, they recognize themselves in the other person. This will come as a deep surprise to both, but the recognition is immediate. At the same time you will feel that you have always known this person who is sitting in front of you. It is a feeling of home-coming, because you recognize your other self and feel very much that you have come home when you are with your spiritual twin flame counterpart. Be aware that soul mates also have a strong recognition pattern, only there will be that little voice in your head that knows the difference. When twin flames come together they become one, they are not like each other but they are the mirror image of the other. They think alike, they hold the same values and often their life experiences are very similar. Twin flames do not teach each other, they learn together and help each other learn the lessons that have been set before them in this lifetime. When twin flames come together they join forces and are capable of overcoming obstacles the average mortal could not begin to face. They are so filled with unconditional love they literally glow with it and have much to share with others. They are the inspiration that poets write about and singers sing about.

TatyBar

New member
זהו - שאין לי הרבה נסיון....

רק מה שאני חווה איתו. הכרנו לפני שלוש שנים וחצי. ויש לנו ילדה בת שנתיים וחצי (שנולדה בדיוק שנה להיכרות). והחיים שלי כל כך מסובכים כרגע - שאנחנו עוד לא מתחילים בכלל לחוות את זה... הוא היגר לפה, ועכשיו חזר לשם ואנחנו צריכות להצטרך אליו. ויש לי ילדה מנישואין קודמים. ואני במאבק עם אבא שלה שיסכים שאסע לשם, לאירופה... והכל מאוד מורכב כרגע. ויש עוד המון עניינים נוספים פה שמסבכים את הכל.. כך שחשבתי אולי דווקא לשאול פה, אם יש מישהו שגם פגש את התאום שלו... כי זה לא קל. ויש מכשולים רבים... הנה מה שמצאתי פעם, שכתבו על זה: When twin flames come together they join forces and are capable of overcoming obstacles the average mortal could not begin to face. ויש לנו הרבה כאלה... ומכל מכשול, אנחנו יוצאים יותר ויותר מחוזקים וחזקים יחד.

רותי 11

New member
ואיך את יודעת שזה הוא?

אהבה גדולה לא מעידה בהכרח על כך אשמח לשיתוף והבנה

TatyBar

New member
בהתחלה לא ידעתי על זה כלום

וסיפור ההיכרות שלנו והסיפור שלנו בכלל הוא מאוד מורכב.. ורק אחרי שנה של גיהנום עלי אדמות, נתקלתי במקרה באתר שמדבר על זה. ופתאום - באנג. הארה. כל מה שהיה כתוב שם - אבל הכל, אחד לאחד - מתקיים אצלינו. גם אצלי וגם אצלו. ואז התחלתי לעשות חיפוש על הדבר הזה ונתקלתי בסיפורים בלי סוף. וכולם - כולם - מדברים באותה שפה. וזו אותה שפה שלי ושלו. ויש המון סימנים לזה - והמון אתרים שמדברים ומסבירים. והכל מתקיים אצלי. אחד לאחד. זה בשניה אחת בדיוק - נתן לי שם ל"מחלה" שלי. וכמו שזה גיהנום כשאי אפשר לממש את הקשר הזה - ככה זה גן עדן כשאנחנו יחד. קשר כזה יכול להיות לא רק בין גבר ואשה. יכול להיות הורה וילד, יכול להיות חברים, יכול להיות איש זקן מאוד וחולה עם מישהו צעיר.... לא בהכרח קשר רומנטי. אז זה לא קשור רק לאהבה חזקה. זה קשור לכל הסימפטומים שמסביב. כשקראתי את זה בפעם הראשונה - מיד ידעתי. זה היה כאילו מישהו כתב את החיים שלי שם. זה היה לא יאומן כמה זה היה מדוייק. ואחרי הפעם הראשונה חיפשתי וחיפשתי ומצאתי המון אתרים... והמשכתי לקרוא כדי לראות אם זה באמת נכון מה שמצאתי. וכל מה שהיה כתוב בכל האתרים כולם - הכל היה נכון לגבי. ככה ידעתי. ואגב - שלחתי לו מיד את האתר הזה כדי שיקרא בעצמו. ואצלו זה היה זהה. הוא היה בשוק. לא זוכרת איזה אתר זה היה כי זה היה מזמן. אבל יש אין סוף אתרים שמדברים על זה ועל הסימפטומים ומה קורה לאנשים שמוצאים אחד את השני. בגדול, כולם מדברים באותה שפה.

1rainbow

New member
וואו חתיכת נושא מעניין הבאת פה

אבל בבקשה ממך ספרי לנו על החוויה האישית שלך איך נפגשתם, באילו נסיבות מה זה הגיהנום הזה שאת מדברת עליו ולמה יאללה שפכי....

TatyBar

New member
קצת מורכב וקצת ארוך... ומאוד אישי.

אבל סיפור המסגרת, בקצרה מאוד הוא שכשנפגשנו - הוא היה נשוי. והוא אירופאי שחי וגר בחו"ל. ואני פרודה. עם ילדה קטנה. ותוך שניה וחצי גיליתי שאני בהריון. ואשתו ידעה עלינו. והיחסים ביניהם היו של companion בלבד. וכשניסינו להיפרד היה בלתי אפשרי. ממש. וחיינו כך בסיוט בלתי נסבל שנה וחצי. נפגשנו כחמש פעמים בלבד ... ורוב הקשר היה מבוסס על מכתבים. וכשהילדה שלנו היתה בת חצי שנה, אשתו לא יכלה יותר.... ותוך שניה וחצי הפכנו להיות יחד... והוא עזב את כל החיים שלו ובא לפה.. ועכשיו אנחנו בתהליך של לעבור לשם.... ולפני כמה חודשים התחתנו בחתונה קסומה לגמרי.... זה מתמצת אפילו את סיפור המסגרת.... אבל אני לא יכולה כרגע לכתוב יותר מזה. בכל האתרים של twin flame כתוב במפורש שאם אחד מצוי במערכת יחסים אחרת,ֿ אסור לשבור אותה. והוא באמת לא שבר. וגם לא יכול היה לשבור את הקשר בינינו... עד ששם זה נגמר לבד. הנה דוגמא מאתר כלשהו, של קשר אחר: Twin flames do not interfere in the relationships of others. If you are married when you meet your twin flame, neither individual does anything to lose the trust of the marriage partner. A famous example of this conundrum includes twin flames John Stuart Mill and Harriet Taylor, who met in the late 1820s. John Stuart Mill, reknown for shaping the foundations of modern political science, met Harriet Taylor when she was married to John Taylor. Their meeting created all the signs and symptoms of a twin flame reunion, and each brought one another to greater heights of joy and creativity. Twin flames must have enlightened ethics before a meeting is possible; therefore Harriet candidly confronted her husband with her feelings for Mill. When John demanded that Harriet abandon her relationship with Mill, Harriet complied. But John saw how unhappy this made his wife, and he learned to accept Mill's role as her lifelong platonic lover and friend. גם אצלינו - הוא מיד סיפר לאשתו עלי. אבל אחרי זמן מסויים - היא לא יכלה לקבל את זה יותר.... אבל כל עוד זה נמשך כך, שלא יכולנו להיות יחד באמת - זה היה גיהנום שקשה לתאר....כאילו מושכים את הלב שלי בצבתות החוצה אל מחוץ לגוף. וכשזה יחד..... אין לי מילים. יש פה מישהו שמכיר את זה??

רותי 11

New member
הנשמה התאומה שלי היא הבן הקטן שלי

זה בכל אופן מה שקיבלתי בתקשור. ובאמת יש קשר מאוד מיוחד בינינו אבל כמו שציינתי נשמה תאומה זה לא תמיד גן עדן ואהבה גדולה זה יכול גם להתבטא ב"שינאה" גדולה, משום שהנשמה התאומה שלנו היא בדרך באה לעזור לנו בשיעורים הקשים ביותר שלנו. הרבה פעמים קשרים כאלה חזקים נובעים אם זה בגלל קשר משפחתי נשמתי חזק מאוד או בגלל משהו מחיים קודמים ושווה לבדוק מה השיעור שלכם ביחד כדי שתוכלו לעבור את מה שבאתם לעשות ביחד בצורה טובה יותר עם מטרה ברורה.

TatyBar

New member
תודה על תשובתך. אבל אני לא בטוחה שאני איתך.

מה זה "קשר משפחתי נשמתי חזק מאוד"? לגבי חיים קודמים - זה לא רלוונטי ל twin flame Twin Fames have no karma left to work out between them, they resolved all of it in past lives and come together for no other reason than unconditional love. מה הכוונה שלך ששווה לבדוק מה השיעור שלנו יחד? Twin Flames do not teach each other, they learn together and help each other learn the lessons that have been set before them in this lifetime. When Twin Flames come together they join forces and are capable of overcoming obstacles the average mortal could not begin to face. They are so filled with unconditional love they literally glow with it and have much to share with others. לגבי "שינאה" - שוב, זה לא ייתכן עם twin flame. יכול להיות שהם לא זוג רומנטי. ברור שיכול להיות. אבל "שנאה"? אני מניחה שאת מתכוונת לא לשינאה ממש, אלא יותר למעין התנגדות לשיעור שצריך ללמוד אותו בחיים אלו? כי השיעור הכי קשה, לפעמים לא נרצה או לא נחשבו שנוכל לעבור אותו, ונתנגד למבחן הזה... אז לא. לא בכזה קשר. כן קורה, וברור שיקרה בקשרים של soul mates. אז כל עניין השיעורים רלוונטי ונכון ובשביל זה זה קיים. twin flame זה משהו אחר לחלוטין.... את יכולה להסביר מה כוונתך שקיבלת בתקשור את זה שהבן הקטן שלך הוא הנשמה התאומה? מעבר לתקשור הזה, יש דברים שאת מזהה אצלו שרלוונטים לקשר של twin flame? כי יש הבדל עצום בין להבין את זה לבד, מנסיבות וחוויות לבד, לבין לקבל עובדה מסויימת כנכונה, רק כי מישהו אמר לנו את זה, אבל אין לנו בעצמינו, כל אפשרות להבין את זה או להרגיש את זה לבד. מה יש בקשר בינך לבין בנך הקטן, שהוא כל כך מבדיל כל קשר אחר שיש לך עם כל אדם אחר בעולם, עד כדי שאת ממצבת אותו במקום הזה של twin flame?

רותי 11

New member
לגבי הקשר שלי עם הבן שלי

זה קשר מיוחד שקשה להסביר את החיבור החזק שיש בינינו. למרות שאני אוהבת את הילדים שלי כולם באותה עוצמה כאן אני יודעת שהחיבור הוא שונה שאלתי כמובן בתקשור וענו לי שהוא הנשמה התאומה שלי. לגבי קשר נשמתי משפחתי זה די דומה לנשמה תאומה בעוצמת הקשר, משום שהנשמות שקשורות אלינו כקשר נשמתי ואין קשר למשפחה הארצית, אני מדברת על המשפחה הנשמתית אלה שני דברים שונים. וכשאני אומרת שינאה זה קשר שיכול להיות קשר קשה מאוד מאתגר מאוד עד רמה של שינאה משום שאנחנו לא מסוגלים לראות את השיעור שאותה נשמה עוזרת לנו לעבור. כמו שציינתי אהבה גדולה לבן זוג לא הופכת את זה לנשמה תאומה, צריך לדעת להבדיל בין הדברים, גם אהבה ברמה הכפייתית עדיין לא עושה אתזה לנשמה תאומה. הרבה פעמים זה קשור לקשרים קודמים שהיו לנו בחיים קודמים. כשאמרתי לבדוק מה השיעור שלכם ביחד הכוונה היא לבדוק מה באתם לעשות כאן מעבר לאהבה גדולה, כל נשמהשאנחנו פוגשים כאן בחיים האלה באה לעזור לנו בחיים הנוכחיים בכל מיני דרכים אם זה לחזק אותנו או לאתגר אותנו או ללמד אותנו ועוד, הקשרים אינם מקריים והם פחות רוחנטיים ממה שאנחנו חושבים, זהשפגשת אותו והוא הנשמה התאומה שלך שווה לבדוק מה הוא בא לעזור לך לעבור כאן.

1rainbow

New member
סיפור מדהים,

מזדהה איתך לגמרי, אני חווה את זה עם עצמי
שיהיה לכם בהצלחה ושתהיו מאושרים תמיד

למעלה