תודה על תשובתך. אבל אני לא בטוחה שאני איתך.
מה זה "קשר משפחתי נשמתי חזק מאוד"? לגבי חיים קודמים - זה לא רלוונטי ל twin flame Twin Fames have no karma left to work out between them, they resolved all of it in past lives and come together for no other reason than unconditional love. מה הכוונה שלך ששווה לבדוק מה השיעור שלנו יחד? Twin Flames do not teach each other, they learn together and help each other learn the lessons that have been set before them in this lifetime. When Twin Flames come together they join forces and are capable of overcoming obstacles the average mortal could not begin to face. They are so filled with unconditional love they literally glow with it and have much to share with others. לגבי "שינאה" - שוב, זה לא ייתכן עם twin flame. יכול להיות שהם לא זוג רומנטי. ברור שיכול להיות. אבל "שנאה"? אני מניחה שאת מתכוונת לא לשינאה ממש, אלא יותר למעין התנגדות לשיעור שצריך ללמוד אותו בחיים אלו? כי השיעור הכי קשה, לפעמים לא נרצה או לא נחשבו שנוכל לעבור אותו, ונתנגד למבחן הזה... אז לא. לא בכזה קשר. כן קורה, וברור שיקרה בקשרים של soul mates. אז כל עניין השיעורים רלוונטי ונכון ובשביל זה זה קיים. twin flame זה משהו אחר לחלוטין.... את יכולה להסביר מה כוונתך שקיבלת בתקשור את זה שהבן הקטן שלך הוא הנשמה התאומה? מעבר לתקשור הזה, יש דברים שאת מזהה אצלו שרלוונטים לקשר של twin flame? כי יש הבדל עצום בין להבין את זה לבד, מנסיבות וחוויות לבד, לבין לקבל עובדה מסויימת כנכונה, רק כי מישהו אמר לנו את זה, אבל אין לנו בעצמינו, כל אפשרות להבין את זה או להרגיש את זה לבד. מה יש בקשר בינך לבין בנך הקטן, שהוא כל כך מבדיל כל קשר אחר שיש לך עם כל אדם אחר בעולם, עד כדי שאת ממצבת אותו במקום הזה של twin flame?