שלום!

smilee25

New member
שלום!

נעים מאוד, אני לי, מה שלומכם? אני מתחילה ללמוד השנה באוניברסיטה במסלול הפסיכודאלי- רב תחומי ותולדות האומנות במטרה להמשיך לתואר שני בתראפיה באומנות. אני מגיעה מחדרה ולצערי, כנראה נזכרתי מאוחר מדי, ואצטרך לנסוע כל הזמן הלוך ושוב, אם כי אני נמצאת בקשר עם בחור מנשר אז זה יכול טיפה להקל :) רציתי לשאול מספר דברים: 1. מישהו לומד או למד במסלול הזה ויכול להמליץ על קורסים מעניינים, לספר איך הוא, להאיר את עיניי לגבי כל מיני אולי אפילו להזהיר, כדי שאהיה כמה שיותר מוכנה. :) 2. האם יש דברים שאני צריכה לדעת על האוניברסיטה עצמה? פינות מעניינות, פעילויות, מקומות מעניינים, דברים שעליי לדעת ובא לכם להמליץ עליהם? 3. האם ישנה איזו אפשרות סבירה לפי דעתכם שעדיין אפשר להרשם למעונות? למרות שהתאריך להרשמה נגמר ממזמן? 4. כל מה שבא לכם להוסיף ולשתף לחדרתית שכמוני שלא מכירה את האיזור טוב :) 5. האם ההרשמה לקורסים באמת כל כך מסובכת כמו שהיא נראית? ומאיפה אני יכולה לראות את רשימת הקורסים למסלול הרב תחומי? תודה לכם מראש, זה יעזור לי מאוד לשמוע עצות מכם ושיהיה לכם שבוע מעולה!
 
כמה תשובות

היי, אני הילה ואני אתחיל בתשע"א שנה ב' של פסיכודאלי אז גם אם יהיו לך שאלות ספציפיות יותר בהמשך השנה את מוזמנת לשאול במסרים(-: 1. לגבי קורסים את יכולה לראות את השרשור שפתחתי בשקשר לזה, הקורסים של הפסיכולוגיה הם קורסים שבם חובה בשבילך וכך גם אלו של האומנות אבל השאר הם מהמקבץ הכללי ברב תחומי. בנוסף לזה חברות שלי המליצו לקחת את "יחסים בין אישיים", לא יודעת את שם המרצה אבל שנה שעברה זה היה בימי ראשון בין ארבע לשמונה. 2. אל תדאגי את תגלי אותם במהירות וזה לא שיש יותר מידי מהם גם ככה. 3. אין לי מושג אז את עדיין יכולה לחפש לשכור דירה לבד או עם שותפים, גם בזה כדאלי לך להזדרז. 4. זה ממש לא מפחיד כמו שזה נראה ואת תראי איך את משתלטת על זה בכלום זמן. אם את רוצה יש שאלות מחלק מהמבחנים של שנה שעברה שאני יכולה לשלוח לך. 5. ההרשמה בכלל לא מסובכת, פשוט תלכי לפי חוברת ההוראות ששלחו לך מהרב תחומי ואחרי הקורס השני את תראי שגם אותה את לא צריכה. בחוג הם אמרו שהם יפרסמו את חוברת הקורסים ב- 25.9.
 
ועוד משהו חשוב

בתרגיל "ניתוח יצירות" שבסמסטר ב' תעשי הכל כדי לכחת אותו עם סוניה ולא עם יוחאי!
 

smilee25

New member
וואו תודה רבה לך הילה!

איזה כיף לקבל תשובות כאלו על כל השאלות :) ואני בהחלט אשתדל לקחת את סוניה לאחר שאמרת לי :))) ואני בהחלט אשמח להיות איתך בקשר בהמשך במסרים, תודה. אני ראיתי את הקורס יחסים בין אישיים ברשימת הקורסים, אני מאמינה שהקורסים של השנה לא רחוקים בהרבה מהקורסים של שנה שעברה. לקחתי לתשומת ליבי. אני אשמח לקבל את המבחנים לכאן או לאי מייל שלי [email protected], כך לפחות אדע פחות או יותר לפני מה אני עומדת. הבנתי שיש קורסים לבחירה שיפורסמו בתאריך הזה, בשביל הלימודים הרב תחומיים, אך שמעתי שיש קורסי בחירה גם בתולדות האומנות..הכל יופיע ביום ההרשמה באתר ההרשמה נכון? גם אנגלית צריך להכניס באמצע איכשהו אז יהיה שמייח :) תודה רבה רבה רבה
 
יש קורסי בחירה גם תולדות

אבל לדעתי תשתדלי השנה לעשותכמה שיותר נק' מהבחירה ברב תחומי ואת אלו של תולדות תשאירי לשנה הבאה (למרות שאין ממש הבדל בין הנק' רק דרך איזה חוג את לרשמת לקורסים). בקשר לאנגלית אני לא יודעת כי לא לקחתי, אבל אני חושבת שכדאי לסיים עם זה כמה שיותר מהר.
 
למעלה