שלום!
נעים מאוד, אני לי, מה שלומכם? אני מתחילה ללמוד השנה באוניברסיטה במסלול הפסיכודאלי- רב תחומי ותולדות האומנות במטרה להמשיך לתואר שני בתראפיה באומנות. אני מגיעה מחדרה ולצערי, כנראה נזכרתי מאוחר מדי, ואצטרך לנסוע כל הזמן הלוך ושוב, אם כי אני נמצאת בקשר עם בחור מנשר אז זה יכול טיפה להקל
רציתי לשאול מספר דברים: 1. מישהו לומד או למד במסלול הזה ויכול להמליץ על קורסים מעניינים, לספר איך הוא, להאיר את עיניי לגבי כל מיני אולי אפילו להזהיר, כדי שאהיה כמה שיותר מוכנה.
2. האם יש דברים שאני צריכה לדעת על האוניברסיטה עצמה? פינות מעניינות, פעילויות, מקומות מעניינים, דברים שעליי לדעת ובא לכם להמליץ עליהם? 3. האם ישנה איזו אפשרות סבירה לפי דעתכם שעדיין אפשר להרשם למעונות? למרות שהתאריך להרשמה נגמר ממזמן? 4. כל מה שבא לכם להוסיף ולשתף לחדרתית שכמוני שלא מכירה את האיזור טוב
5. האם ההרשמה לקורסים באמת כל כך מסובכת כמו שהיא נראית? ומאיפה אני יכולה לראות את רשימת הקורסים למסלול הרב תחומי? תודה לכם מראש, זה יעזור לי מאוד לשמוע עצות מכם ושיהיה לכם שבוע מעולה!
נעים מאוד, אני לי, מה שלומכם? אני מתחילה ללמוד השנה באוניברסיטה במסלול הפסיכודאלי- רב תחומי ותולדות האומנות במטרה להמשיך לתואר שני בתראפיה באומנות. אני מגיעה מחדרה ולצערי, כנראה נזכרתי מאוחר מדי, ואצטרך לנסוע כל הזמן הלוך ושוב, אם כי אני נמצאת בקשר עם בחור מנשר אז זה יכול טיפה להקל