שלום...

Nunaloo

New member
שלום...

אני יודעת שאת מה שאכתוב כתבו כבר מאות אם לא אלפים לפניי... ואני אבין אם ישעמם מדי לענות שוב ושוב אבל אולי בכל זאת... זו הפעם הראשונה שאני מוציאה את מה שקורה לי בפנים החוצה. מעולם לא דיברתי על זה ומעולם לא כתבתי על זה. כמו רבים שקראתי לפניי גם אני תמיד ידעתי שאני נמשכת לגברים, יצאתי איתם, התאהבתי בהם ומעולם לא עלתה בי שאלה. בשנים האחרונות בקצב איטי להפליא אך בהתמדה הרצון להכיר אישה באופן רומנטי מתגנב ומתגבר. אני לא מפנטזת רק על סקס אלא על התאהבות, ממש כמו בגבר, אני מרגישה שככל שאני חושבת על זה ומעבדת את זה יותר בראש ככה זה מתגבר, מרגיש יותר נוח. כבר יצא לי לראות שתי נשים שנשמתי נעתקה מלהביט בהן, אני חושבת שאם הייתי מכירה אותן כנראה שהייתי... מתאהבת. שזה הזוי לי, מוזר לי לחשוב על זה, לעכל את זה... פשוט... איך זה מחליט לקרות ככה פתאום?! באמצע החיים?! עכשיו, כשאני כותבת על זה בעודי נטולת ניסיון לחלוטין אני אפילו מרגישה רמאית, מגזימה, אני לא יודעת... זה מתסכל! מתסכל כל כך! מאיפה מתחילים? איך מכירים? איך עושים את זה בכלל?! ביום שישי האחרון יצאתי עם אח שלי וחברים למועדון בתל אביב ושם, אחריי הרבה שתייה, מישהי כנראה זיהתה בי את הצד הזה, לצערי הרב חלקים מהשיחה פשוט מחוקים לי ואני לא מצליחה להזכר איך היא גילתה?! איך?! אמרתי משהו? היא סתם קלטה?! והכי גרוע... אח שלי ראה? היא לקחה אותי בחוץ ודיברה איתי על זה, אבל... מה הולך? זה מתחיל להיות אמיתי... וזה מפחיד! מה אתם עשיתם? מה עושים? איך נפתחים לעולם הזה? אוי אלוהים... זה קשה...
אשמח לשמוע חוויות ראשוניות של חברי הפורום, מה עשיתם? איך שברתם את השקט ועשיתם סוף סוף משהו? זה פשוט מגיע? תודה לכל מי שטרח לקרוא עד כאן
נונה.

lily kane

New member
טוב מאוד שהוצאת את זה

אני לא חושבת ששום דבר צריך לעצור אותך מהרצון שלך להתנסות ואני באמת מעריכה את האומץ שלך לבוא ולומר את זה נפתחים לעולם הזה לאט אם את במרכז יש מפגשי תמיכה של הקבוצה הביסקסואלית ואם את צפונית יש בחיפה פורם נשים גאות שיוצא אחת לשבועיים (אם תרצי פרטים שלחי לי מסר ואני אכתוב לך עליו) יש מועדני גייז אבל באמת לא הטיפוס אז אני לא יודעת ויש כל מיני אתרי הכריות ֿאבל שנייה לפני שאת קופצת על זה אולי כדאי לחשוב קודם איך להתמודד עם הפחדים

למעלה