רציתי להבהיר שאני אוכלת מדי פעם
רציתי להבהיר, כי לא הזכרתי את זה בהודעותי הקודמות, אז לפי ההגיון שלך זה בטח אומר שאני לא אוכלת, ולא רציתי להשאיר אותך ואת האחרים בתהיות על באיזה אופן אני שורדת. וברצינות, מכיון שהדיון הוא על מה עושים באינטרנט, לא ראיתי את הקשר לאיזה פעילויות אני עושה עם בן זוגי מחוץ לאינטרנט. מכיון שלא פירטתי אותן, ישר אצת רצת קפצת ודילגת למסקנה שאין לי כאלו, משום שתיארתי את הזמן שאנו מבלים באינטרנט. אז אני אישר עימך קו, כי למרות שחשבתי שמדובר בהבנה טריויאלית, מסתבר שלא כך הוא. אז הנה זה שוב במפורט, ואם טרם תביני, אשמח להמשיך להסביר: מכיון שהדיון הוא על בילוי זמן באינטרנט, דיברתי על בילוי זמן באינטרנט. לא הזכרתי מה עוד אנחנו עושים יחד, כי את שאר הדברים שאנחנו עושים יחד, אנחנו לא עושים באינטרנט. את "החוויות הפרטיות והיחודיות לנו בלבד שמהם נבנה הקשר האישי", אנחנו לא עושים באינטרנט ולא בצ´אט. יש עוד המוני דברים שאנחנו עושים ביחד ולחוד שלא הזכרתי בהודעותי, כי הן לא היו קשורות לנושא הדיון. לכן ברשותך, אני אשלוף כרגע מבין זרועותיך את המסקנה אליה דילגת ואימצת בשתי ידייך, ואסביר שוב את הדברים שרלוונטים לנושא הדיון. 1. אני ובן זוגי נמצאים רבות באינטרנט, ע"ע שורצים. למרות זאת אנחנו לא מזדיינים עם זרים לא על ימין ועל שמאל ולא על קדימה ומאחורה ולא על למעלה ולמטה, ואפילו לא באלכסון. 2. כל זאת למרות שאם היינו רוצים היינו יכולים למצוא הרבה הזדמנויות, גם מחוץ לאינטרנט וגם בתוך האינטרנט, כי אנחנו אנשים עם מגוון עיסוקים, מגוון תחומי ענין, ואנחנו אפילו לא צריכים לרוץ ולאמץ אידיאולוגיות, אנחנו סתם אנשים אכפתיים בנוגע לסביבתם, קורה במשפחות הכי טובות, למרות שמסתבר שלא בכולן. 3. למרות שיש לנו הרבה הזדמנויות, אנחנו רוצים להשאר ביחד. ולכן אנחנו נשארים ביחד. הרצון להשאר ביחד הוא אשר קובע. והוא לא תלוי במספר ההזדמנויות שיש לנו, כי אנחנו לא ביחד מתוך חוסר ברירה. 4. לכן האינטרנט לא איים ולא מאיים על הזוגיות שלי, ואם הוא נראה לך כמאיים על הזוגיות שלך, אז אני מציעה לך בדק בית ,כי הבעיה במקרה כזה היא לא באינטרנט.