שלום! אני שירה ואני חדשה בפורום, הנה הדולי ה-1 שלי---------> תכתבו תגובות!
ב בודבודית New member 11/7/02 #1 שלום! אני שירה ואני חדשה בפורום, הנה הדולי ה-1 שלי---------> תכתבו תגובות!
I Invisible TaL New member 11/7/02 #3 נחמדה בתור דולי ראשונה../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif כדאי שגם תעשי הצללה בחצאית. וגם... כדאי שבהמשך תשרשרי... אני לא רוצה לדעת מה יקרה לך...
נחמדה בתור דולי ראשונה../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif כדאי שגם תעשי הצללה בחצאית. וגם... כדאי שבהמשך תשרשרי... אני לא רוצה לדעת מה יקרה לך...
O OrangeGirl New member 11/7/02 #4 היי שירה! welcome to:::.. פורום דוליז!!! כמה דברים: א. תבחרי לך חתימה.. ב. הבובה שלך נורא יפה, לא רק יחסית לבובה 1!!
היי שירה! welcome to:::.. פורום דוליז!!! כמה דברים: א. תבחרי לך חתימה.. ב. הבובה שלך נורא יפה, לא רק יחסית לבובה 1!!
I Invisible TaL New member 11/7/02 #8 אולי זו אותה אחת... ../images/Emo4.gif אני כבר לא מבדילה בין אף אחד פה...
ש שמוצה New member 14/7/02 #12 היי! הדולי שלך ממש יפה! וזה עוד דולי ראשונה! הנה דולי ממש דומה לשלך!!!!----------------------->
ש שמוצה New member 14/7/02 #14 שני דברים.... 1. זאת החתימה הישנה שלי אז זה כבר לא ממש רלוונטי.... 2. סתם רשמתי ככה למרות שזה עם tוz יופי!!!
שני דברים.... 1. זאת החתימה הישנה שלי אז זה כבר לא ממש רלוונטי.... 2. סתם רשמתי ככה למרות שזה עם tוz יופי!!!