שלום

שלום

האם מישהי מכירה כאן מותג אופנה בשם ice cube? ניסיתי למצוא את האתר שלהם ולא ממש הצלחתי, הגעתי רק לאתרים הקשורים לאייס קיוב הראפר תודה

הייתי מנסה בזארה

אם יוצא לך להיות בבריטניה, לנקסט (NEXT) יש חליפות מצויינות וקלאסיות (אפשר לקנות רק ג'קט). הניק שלך מזכיר לי שאני צריכה להפסיק להתעסק בשטויות ולחזור לדבג את הקוד שלי

לא נראה לי

זאת חברת שיווק ואני ראיתי שמלה של מותג אייס קיוב, כמו דיזל או גו'צי או כל מותג אחר. אבל בפורום אופנה השני אמרו לי שמוכרים את המותג הזה בפקטורי 54 אז אני אלך לבדוק. תודה רבה!!

Shy Guy

New member
אממ.. יש סיכוי שאת מתכוונת ל-Iceberg? :)

מכיוון שאם את שמה את השם שלהם לצד גוצ'י וכו', Iceberg יותר מתאים, לדעתי (הם גם מציגים תמיד בשבועות אופנה למינהם וכו'). באתר של Factory 54 לא מופיע שהם מוכרים את Ice Cube או Iceberg, אבל אולי זה מותג שהתווסף לאחרונה ולא עודכן באתר, כך שכדאי לבדוק. :) בכל מקרה, אני זוכר שלפני תקופה מסוימת קראתי איזו כתבה, כש-Iceberg הוזכר שם, ונכתב בה שניתן להשיג את המותג ב"בוטיק המרתף" בקינג ג'ורג' 2, ת"א.. כך שאת מוזמנת לנסות ולבדוק גם שם.

lots of me

New member
במשביר.

קניתי חולצות יפהפיות של המותג (מחוייטות לעבודה) לפני כשנתיים במשביר והתאהבתי במותג. ראיתי לפני כמה חודשים גם את השמלות ומאוד אהבתי. בהצלחה.

למעלה