שלום :)

Elluli

New member
שלום :)

מישהו אולי יכול להסביר לי בבקשה איך אני מגיעה לבניין המדרגה?

amitk80

New member
הזגמת

נו באמת עכשיו הגזמת. איפה את נמצאת באוניברסיטה? איך אפשר לעזור לך אם את לא אומרת איפה את נמצאת...

Elluli

New member
אני לא, זו הבעיה

אף פעם לא הייתי שם.. יש לי בחינה בבניין המדרגה. אז נניח הכוון מהכניסה הראשית..?

PEARSON

New member
מהכניסה הראשית ..

ת'יורדת לקומה 6 ., יוצאת מהבניין ממשיכה ישר ונכנסת לבניין רבין . ממשיכה עד הסוף עד המעליות יורדת לקומה 1 . זהו בניין המדרגה . בהצלחה !!

הדרך הפשוטה ביותר

למצוא מישהו שנראה מקומי ולשאול אותו "סליחה, איפה זה בניין המדרגה?" הקמפוס כזה קטנטן, משום פינה בו לא יקח לך יותר מ-10 דקות הליכה להגיע לשם. בהצלחה!

את סתם אומרת...

זה שיש בו מיליוני מדרגות והכל בנוי בשיפוע, לא הופך את הקמפוס לגדול, אלא סתם לבעייתי. המקום היחיד שאולי יכול איכשהו להיחשב רחוק זה המשכן, ורובנו לא לומדים שם. אז כן, אני עומדת מאחורי מה שאמרתי, עדיין קטנטן. השטח של התיכון שלי היה יותר גדול.

deathcaster

New member
מממממממ

אני לא יודע לגבי התיכון שלך... אבל אין ספק, בהשוואה לאונ' העברית או לאת"א, האוניברסיטה שלנו ממש מיניאטורית... ואם מחשבים שטח בניינים בלבד, לאחר שמנפים את כל השטח המת בה ויש הרבה שטח מת כי היא בנויה ממש לא נכון.... היא ממש מיקרוסקופית.

berta84

New member
אני מעדיפה עליות תלולות בלי מדרגות, הן יותר

מאתגרות

berta84

New member
אפרופו מדרגות, זה מזכיר לי שבימים האחרונים

אכלתי כמו בהמה ובקושי זזתי, היום משנפטרתי מהמועד ב(אותן שאלות בדיוק כמו מועד א אבל בסדר הפוך) הגיע הזמן לתקן את הנזקים אמנם היום עדיין לא כי לא נרדמתי ככככככככככללללללללללל הלילה ואני עייפה רצצצצצחחחחחחחחחח

מֵירַב

New member
יש קצת אשלייה בעסק, כי הקמפוס בנוי לאורך

אם מסתכלים עליו מלמטה (מאיפה שאני גרה) - הוא תופס חלק נכבד מההר.

זה לא חוכמה...

אם מסתכלים על טום קרוז מלמטה גם הוא נראה גבוה, אבל זה לא הופך אותו לפחות גמד... חוץ מזה, חלק ממה שרואים מלמטה כולל גם את המשכן (שלא לגמרי נחשב) מתחם המעונות (שלא נחשב) והבניין של IBM (שממש לא נחשב).

המשכן לאמנויות

נמצא בין מגדל אשכול לבניין של IBM, רוב האנשים לא מודעים לקיומו, וזאת כנראה בשל העובדה שהוא נמצא בקצה היקום, וגם משום שלומדים שם רק אמנות ותיאטרון, כך שאחוז האנשים המוזרים שם גבוה באופן פלאי מאחוזם באוכלוסיה הכללית. אלה היו 60 שניות על המשכן לאמנויות. שובו אלינו בשבוע הבא, בו נספר לכם על אחוז החתולים במעונות.

למעלה