שלום... היי, אני חדשה כזה..
B Blackice New member 29/1/09 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif את מוזמנת לשבת איתנו בכיף, עם איזו כוס חמה (וואו ממש קר היום! מה זו צניחת הטמפרטורות הזו?) ולקשקש על מה שבא לך.... רוצה לספר קצת על עצמך? איך מצאת את עצמך בפורום שלנו? ברוכה הבאה, ארז
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif את מוזמנת לשבת איתנו בכיף, עם איזו כוס חמה (וואו ממש קר היום! מה זו צניחת הטמפרטורות הזו?) ולקשקש על מה שבא לך.... רוצה לספר קצת על עצמך? איך מצאת את עצמך בפורום שלנו? ברוכה הבאה, ארז
S shaharola2 New member 30/1/09 #9 אמ... אני אישית יותר בקטע של (קפה) אבל סבבה... מצאתי את הפורום דרך חיפוש בגוגל למען האמת... חחח... סיפורים על עצמי יש למטה ומלא תודה
אמ... אני אישית יותר בקטע של (קפה) אבל סבבה... מצאתי את הפורום דרך חיפוש בגוגל למען האמת... חחח... סיפורים על עצמי יש למטה ומלא תודה
S SSAAMMEEYY New member 29/1/09 #3 שלום לך ברוכה הבאה ספרי קצת על עצמך, כדי שנוכל להכיר אותך קצת יותר מהכינוי.
S shaharola2 New member 29/1/09 #4 טוב.. אז קצת על עצמי... קוראים לי שחר, אני בת 16, מחור בצפון (ליד חיפה), אני במערכת יחסים לא מוגדרת כזו אם מישהי... אני מדריכה בנוער העובד, אני בארון (כמעט לגמרי...) וזהו כזה...
טוב.. אז קצת על עצמי... קוראים לי שחר, אני בת 16, מחור בצפון (ליד חיפה), אני במערכת יחסים לא מוגדרת כזו אם מישהי... אני מדריכה בנוער העובד, אני בארון (כמעט לגמרי...) וזהו כזה...
S shaharola2 New member 30/1/09 #8 ../images/Emo13.gif מגניב, מאיזה חור? (יש כול כך הרבה...) גיליתי לפני שנה שנתיים אבל לא הייתי בטוחה בזה עד השנה... זה כזה הייתה תחושה שדי הדחקתי בכמה שנים האחרונות ואז בלילה אחד שבו השתכרתי בטרוף גיליתי את זה בוודאות...
../images/Emo13.gif מגניב, מאיזה חור? (יש כול כך הרבה...) גיליתי לפני שנה שנתיים אבל לא הייתי בטוחה בזה עד השנה... זה כזה הייתה תחושה שדי הדחקתי בכמה שנים האחרונות ואז בלילה אחד שבו השתכרתי בטרוף גיליתי את זה בוודאות...