"שלום

MrsPepperpot

New member
"שלום

אני נוסעת אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה" לונדון/חווה אלברשטיין אני פורשת.. רוב האנשים התחלפו האווירה השתנתה הפורום הוא פשוט לא מה שהיה ואת מה שהיה כבר בלתי אפשרי להחזיר... תהנו מהפורום ותנו כמה זעקות נוחכות.. ואוהד דיר באלק אתה לא שומר על קשר מרץ זה עוד רחוק! {במרץ אני עולה על מדים..
}

Bi Free

New member
אבל למה?

למה את פורשת? אולי ננסה להחזיר את מה שהיה! על מתי את מדברת? אווירה אפשר לשפר!

MrsPepperpot

New member
יש מספיק סיבות...

אני נימצאת בפורום הזה קצת יותר מ4 שנים התחלתי לקרוא בו קצת לפני גיל 14 והיום אני אחרי גיל 18... פעם היו פה מלא אנשים קבועים והיינו מדברים אחד עם השני גם מעבר להיותנו חברים בפורום היינו ממש קהילה של ביסקסואלים והפורום שרץ חיים - היו מלא פינות וטופיקים.. היום יש פה מלא אנשים חדשים ובלי להעליב חושבים שהם יודעים את הכל וחושבים שזה כזה פשוט להחזיר את הפורום לקדמותו - אז צר לי לאכזב-לקח לנו הרבה זמן להחזיר את הפורום לשוקק חיים ואני מודה גם אני הלכתי באיזה שהוא שלב בזמנו והיו פה 2 אנשים פעילים. ומלבד זה הקהילה לא ממש מתפתחת הנושאים חוזרים על עצמם והיחס בין האנשים הוא שונה כי אני יכולה לנסות להרים איזה שהוא טופיק חדש אבל לא תיהיה לזה שום הענות - וכבר ניסיתי לעשות את זה וזה לא עבד

Bi Free

New member
אז אולי

כדאי שננסה לפתח נושאים אחרים שלאו דווקא קשורים לנטייה נניח לחפש נושאי עניין משותפים כמו מוזיקה סרטים וכו` אני כותב פה רק מאפריל והפורום הזה ואתם מאוד עזר ועוזר לי להתמודד עם הזהות החדשה שלי ואני בטוח שגם לאחרים.

MrsPepperpot

New member
אין לי ספק

שהפורום עוזר ותומך זאת בדיוק הזסיבה שאני הגעתי אליו אבל לדעתי זמני קצת תם פה קיבלתי את העזרה שרציתי לפני מס' שנים ועזרתי כמה שיכולתי... אתם יכולים בכייף לפתח נושאי שיחה ודברים שהם לא בהכרח קשורים לנושא של הפורום {ובתקווה שארז לא יעביר את זה לאופטופיק (אהמ אהמ!!) } ולהחיות אותו קצת.. אני אמשיך להכנס לפה ואם צריך אני אגיב אני פשוט מורידה ממני את הלהיות פה פעילה כל הזמן כי אני גם ככה כבר לא הכי פעילה שיש.. אולי עוד כמה שנים נחליף את ארז..

למעלה