שלום :)

זיגזג8

New member
שלום :)

יש פה אנשים באוניברסיטת חיפה? ומהחוג לפיזיותרפיה באוניברסיטה? אני מתחילה ללמוד באוקטובר בחוג הנ"ל. אז אם יש מישהו שמסתובב שם באיזור/יסתובב שם באיזור, אני אשמח להכיר :)

אני אני אני!

לא לומד באונ' חיפה
למדתי עד לפני מס' חודשים, ואז עזבתי את הלימודים ועברתי למוסד אחר. אבל אם תחפשי טוב תמצאי את הרוח שלי עדיין מסתובבת במסדרונות האוניברסיטה.

זיגזג8

New member
מה מה מה...?

אני לא אשאל למה עזבת, אבל מה כבר עשו לך שם באונ', שגרם לרוח שלך להישאר ולשוטט על פני האדמה?

התעללות קשה

סתם :) התחלתי שם תואר שני, למדתי שנה וחצי, ומסיבות כאלה ואחרות עזבתי.

זיגזג8

New member
וחשוב לי להבהיר

שזה לא למטרות "ידידות" למיניהן, כמו בשרשור פה מתחת, אלא באמת שאני מעוניינת להכיר אנשים (משני המינים) שלומדים שם. אני לא כ"כ רוצה להיות בשוק בשנייה הראשונה שאני חוצה את שערי האוניברסיטה, ולכן מעדיפה להכיר אנשים עכשיו ולא באוקטובר. בנוסף, אם יש פה מישהו/מישהי שיוכלו לתת לי עצות ולעזור לי עם שאלות כלשהן, אני מאוד מאוד אשמח :) שיהיה לכולם לילה מצויין!

amitk80

New member
אני לומד

באוניברסיטת חיפה אבל לא מהחוג לפיזיותרפיה אלא מהחוג לסטטיסטיקה ומערכות מידע. אם תצטרכי משהו תשאלי.

זיגזג8

New member
המממ...

קודם כל, יש מצב גדול שאתה מכיר מישהו שפעם יצאתי איתו (אם אתה שנה ראשונה), אבל זה לא רלוונטי
רציתי לשאול קודם כל בקשר למלגות. מכיוון שאני לא עונה על הקריטריונים של דרוזית/צ'רקסית/עולה חדשה/נזקקת נואשות/נתק מההורים, רציתי לשאול אם אולי אתה מכיר מלגות אחרות, שיעזרו לי לממן את המגורים במעונות האונ', חוץ מפר"ח. כי משום מה, לחוג לפיזיו' לא מגיעה מלגת הצטיינות בלימודים...

amitk80

New member
מלגות

אני חושב שכדאי לך לברר אם יש מלגות שהדיקנט נותן. שוב אני אהיה פייר איתך אני לא ממש נעזרתי במלגות אז ככה שהידע שלי הוא מועט. אני יודע שיש את מלגת איסתא ויש כנראה עוד הרבה מלגות שקשורות לאגודה. אני מציע לך דבר כזה, למה שלא תעלי לאוניברסיטה יום אחד ותבררי את כל הסוגיות האלו ותעדכני פה? זה יכול להיות רלוונטי לעוד סטודנטים. בקשר לבחור שיצאת איתו פעם אני לא יודע מי זה. אני לומד שנה שניה עכשי. אם תרצי לספר לי על זה יותר, למען ההגינות והכבוד כלפיך אני חושב שכדאי שזה יעשה במסר אישי לא? בצהלחה..

Lir האחת

New member
אני מאוני' חיפה ../images/Emo13.gif

אפשר לארגן מפגש באוני' בשנה הבאה חח
בהצלחה!

למעלה