תשמעו כולכם, ובעיקר בובי וקטיה
מאתמול אחרי השיחה עם אמא שלו בעלי הרגיש קצת רגשות אשם אבל החליט שזה היה הצעד הנכון, אחרי השיחה שקיבלנו עכשיו אין לנו רגשות אשם בכלל מקרה שהיה כך היה: לפני מספר דקות גיסי התקשר לבעלי ואמר שהוא צריך לדבר איתו על אמא שלהם, בעלי מיד קרא לי והעביר את השיחה לספיקר, האח התחיל לתקוף אותנו, "איך אתם מעיזים להפסיק לה את הכסף?" "למה שהבן שלכם לא יעזור לה בבית?" "ולמה היא צריכה להתקשר אלי בדמעות אחרי שאתם מעליבים אותה?" מיד עצרנו אותו והצבנו בפניו כמה שאלות: האם אתה ממן אותה בדרך כזאת או אחרת? (הוא שתק כי הוא יודע שהיא לא ראתה ממנו אגורה). הילדים שלך עוזרים לה? (התשובה במילים שלו: "כמובן הם עוזרים לה ומקבלים ממנה 50 שקל כל פעם!" מיותר לציין שהבן שלי לא ראה אגורה ולא ציפה לזה בכלל, אם אתה עוזר אתה עוזר מי שמע על נכד שמקבל כסף מהסבתא תמורת עזרה בבית?) ומסתבר שחמתי התקשר אליו וסיפרה לו שכינינו אותה עלוקה ושאר קללות דבר שלא היה ולא נברא, עם כל המטענים אני מכבדת אותה בכל הכבוד הראוי... בסופו של דבר האח נרגע מעט ולפני שניתק הוא זרק לנו " רק שתדעו שהיא צריכה להחזיר עכשיו את הסלון שהיא קנתה השבוע כי עכשיו אין לה איך לממן אותו... איזו חוצפה, יש לי סלון קרוע וישן כל כך שלא נעים לי להזמין אורחים כבר שנתיים ואני לא מחליפה כי אין לי כסף לבזבז על זה, והגברת קונה סלון חדש....(את הקודם היא קנתה לפני שנה וחצי והתכוונה להעביר אותו לבת של האח המדובר) מיותר לציין שכעת אין לנו שום רגשות אשמה.... ולכם בובי וקטיה, אני מבקשת שתקראו את השרשור כולו לפני שתגיבו בצורה (תסלחו לי על הבוטות) מפגרת!! תודה