שלום

Little Weirdo

New member
שלום

שלום לכל אוכלוסיית הפורום, אני צופה בפורום הזה כבר זמן רב (אני נהנית לקרוא על חמיות משוגעות) אבל הפעם אני רוצה לשמוע את דעתכן/ם על דבר מה, אני ובעלי היקר נשואים מזה 23 שנים מאושרות יש לנו בן ובת, הגדול בן 21 שיהיה בריא ועד לאחרונה היחסים שלי ושל חמותי היו קרובים למדי, היא נוהגת לחלוק עימי דבריםן שהיא לא מספרת ליוצאי חלציה.... הבעיה שלי היא כזו, בזמן האחרון הבן שלי עבר קורס צבאי במרכז וכדי לא לקום בימי ראשון בשעה 4 הוא החליט לישון אצל סבתו במוצאי שבתות כדי לחסוך כמה שעות נסיעה, אבל כשאני שואלת אותו איך היה הביקור הוא מספר לי בכל פעם מחדש שחמותי מסנג'רת אותו לשתוף את הרצפה, לעשות כלים, לגהץ, לבשל וכו' מה שמרגיז אותי מאוד, מכיוון שהיא לא רואה אותו הרבה למעט פעם בשבוע בזמן האחרון, ובמקום לשבת איתו ולראות מה שלומו היא מעבידה אותו, וגם ככה יש לה עוזרת שמגיעה יום כן יום לא בשביל לעשות את כל הדברים האלה. ודבר נוסף שקרה באחת הפעמים שהיה אצלה זה שהיא ביקשה ממנו ש"ילווה לה 50 ש"ח" היא כמובן לא החזירה לו את ה"הלוואה" ואפילו לא הזכירה את הנושא, זה לא היה מכעיס אותי כ"כ אם לא הייתי מעבירה לחשבון הבנק שלה 300 ש"ח בכל חודש. ומתווספת לזה הידיעה שהיא לא הייתה מבקשת את זה מאף אחד אחר כי שאר הנכדים שלה היו מבקשים את זה ממנה חזרה והבן המנומס שלי לא רוצה לצאת קשוח איתה... בנוסף מרגיזה אותי העובדה שהיא דואגת להעביר לכל הנכדים שלה כסף בכל יום הולדת ואילו לילדיי היא בקושי התקשרה בימי הוולדת שלהם, או כשהבן שלי התגייס לצבא או השתחרר, בזמן שאימי הוציאה עליו סכומי עתק שאין לה הגברת לא רק שלא טרחה לתת שי צנוע אלא בקושי התקשרה...מה שמרגיז יותר אותי זה שהבן שלי היה הנכד הראשון של חמותי שעשה צבא (השאר השתמטו) ככה שניראה לי שלפחות קצת תשומת לב זה מן הראוי.... וכמובן מרתיח אותי לראות שכל בני הדודים של ילדי מגיעים לסבתם והיא מיד שולפת את ארנקה ומעבירה להם 100 שקלים לכל ילד!! מרגיז ומעליב.... הייתי רוצה לשמוע דעות על הנושא, וסליחה על האורך...

לא מדובשה ולא מעוקצה

שלא תתן ושלא תיקח. ואם הוא עובד אצלה כל כך קשה הוא בטח לא ישן כמו שצריך. אז עדיף לקום ב - 4 בבוקר ולישון בדרך לצבא.

תשובה קצרה

שיישן בבית. היא לא תקח, לא תסנג'ר. רני מניחה שהיא כבר מאוד מבוגרת. לא תחנכי אותה כעת. שתמשיך לתת לפרזיטים המשתמטים במקום לבנך שמשרת את המדינה. אני מאוד יכולה להין את תחושותייך, אך אין לך באמת כוונה להעמיד אותה על אפיליותיה מה עוד שזכותה לתת למי שרוצה. אם זאת הייתה סבתא מסוג שונה (כמו חמותי לדוגמה) בני היה עוזר לה בלי שתבקש אפילו, אך את מתארת משהו אחר. ולגבי הבן.איני יודעת היכן אתם גרים, אבל גם אם רחוק שווה לישון בבית ולהיות מרוצה מאשר לסבול בבית הסבתא. דרך אגב, אין לא חברים באיזור ?

Little Weirdo

New member
תגובה

זה לא שהבן שלי לא רוצה לעזור, אצל אמא שלי הוא דווקה כל הזמן עוזר ורב איתה בשביל שהיא תנוח ותיתן לו לעזור אבל זה אחרת שאתה עושה כי אתה רוצה או עושה כי מבקשים-דורשים ממך.... אנחנו גרים בצפון הרחוק מאוד מאוד זה נסיעה של 3.5 שעות לת"א מכאן וקשה לעשות את זה כל שבוע אבל אין לו אופציה לישון במקום אחר במרכז אז הוא מעדיף לספוג את הטירטורים מאשר להגיע לבסיס עייף וכנראה גם לאחר....

תעזבי.

אם השתחרר תעזבי את ההעדפות שלה. אל תתעצבני ולא שווה לריב איתה. הנכדים רואים ומתייחסים בהתאם. ובעניין המרחק. הלוואי עלי 3.5 שעות מתל אביב.

Little Weirdo

New member
כמו שכתבתי,

זה היה לא מזמן, כלומר לפני חודש, הוא השתחרר בשבוע שעבר

פרצלה

New member
אז מה הבעיה?

הוא כבר לא צריך לישון אצלה יותר. 50 ש"ח לא יהרגו אותו ובקשר למתנות שהיא אף פעם לא נתנה להם,שלא יתנו לה גם...... אף אחד כבר לא ישנה אותה היום וכשהיא תזדקק למישהו,שתדע לפנות לנכדים אותם צ'יפרה כל החיים

שיר הים

New member
יתכן, שבזמן בקשת עזרה היא יודעת לפנות

לאלה שהיא הכי פחות משקיעה בהם. ואת זה אני אומרת מנסיון אישי שלי ...

אין לך מה לעשות ???

אל תחפשי ריבים. הוא כבר לא בצבא וזה חלף לו עם הרוח. 50 שקל לא יעשו אותו עשיר.

My Little Fairy

New member
למה את מעבירה לה 300 ש"ח?

זה החזר חוב או מה? אם כן אז תדלגי על חודש כהורדת ההלוואה ושכר טרחה לבנך.

Little Weirdo

New member
בגלל

שבעלי היקר בכמו רוב הילדים אוהב את אמו דואג שאולי היא חידה באופן דחוק במקצת מקיצבת הביטוח הלאומי ולכן הוא החליט שפעם בחודש אנחנו נעביר לה סכום סמלי, עלי לציין שאחיו (הגיסים שלי) לא טורחים יותר מידי לעזור לה בנושא...

לא יודעת למה (אולי בגלל שהכינוי נורא דומה)

אבל הייתי בטוחה שענית לעצמך.

פרצלה

New member
האם היא באמת חיה בדוחק?

האם לך אין מילה בבית בקשר לכסף? האם בעלך ישמח להעביר כספים גם להורייך?

Little Weirdo

New member
פרצלה

היא לא חיה בדוחק, המצב שלה בבנק יותר טוב משלנו זה בטוח, כמובן שיש לי מילה בנוגע לכספים בבית, אבל אני לא רוצה לריב עם בעלי בשביל 300 ש"ח שחשוב לו בשביל ההרגשה לתת לה... ברמת העיקרון לא תהיה לו בעיה להעביר להורים שלי אבל זה בתכלס להעביר כסף מכיס לכיס כי אמא שלי נותנת לנו באופן קבוע כספים. ואני מודעת לאבסורד שבמצב שלי אין כסף ואמא שלי עוזרת לי באופן קבוע, ומהמינוס שלי אני מעבירה לחמתי....

אוסה

New member
סליחה אבל זה נשמע ממש מוזר

ויותר ממוזר זאת חוצפה! למה את צריכה לא לריב איתו על 300ש"ח בחודש? 3600 ש"ח בשנה !! יודעת מה את יכולה לעשות עם זה?? עם כל הכבוד אבל זה חייב להפסק!

למעלה