dear SaintJohn
אם כל פלצן שראה את הסדרה פעם או פעמיים, חושב שהוא מכיר אותה - הוא טועה. אם כל אחד היה בא ואומר: "גם אני אוהב את סיינפלד. מכיר את הסדרה הזו", הפורום שלנו היה מפוצץ גולשים מזוייפים (?"someone said "phoney) לדעתי הפורום שלנו הוא ייחודי. הוא לא דומה לשאר הפורומים שבהם כל אחד מוזמן להביע את דעתו על נושא הפורום. הפורום הזה נועד לאנשים שבאמת, באמת אוהבים את סיינפלד ומחפשים כל פרט מידע על הדמויות. איך אתה בכלל יכול לקחת את הצד של הגולש המזוייף הזה, שגם אם הוא מעדיף את "חברים", לפחות שלא יצהיר על כך קבל עם ועדה בפורום של הסדרה המתחרה והעדיפה ? עם כל הכבוד, אני חושב שאני צודק. לא כל אחד יתקבל בברכה לפורום הזה, אחרת יהיה פה כאוס. And I can tell you this, chaos does not work for the New York Yankees! Not as long as I'm running the show תחשוב פעמיים אם עדיף לך לקבל 100 גולשים שלא יודעים על סיינפלד דבר מלבד העובדה שצפו פעם בתוכנית, או גולשים בודדים שבאמת מכורים לסדרה. באיזה פורום תעדיף להיות ? בפורום של ילדים בני 14 שראו פרק או שניים מסיינפלד ואפילו לא הבינו את הדקויות של הסדרה (ראה ערך blowjob מאת ג'ון ג'רמיין), או בפורום של מכורים לסדרה שיידעו בע"פ ציטוטים שלמים. מספיק עם הנחמדות. כדי להיות חבר בפורום כזה צריך קריטריונים. לא כל אחד מתאים לכאן. תחשוב על זה.