שלום

R h o n e

New member
שלום

אני רון בן 15 מאזור ירושלים.. ואני אוהב סיינפלד מן הסתם
בהתחלה בכלל לא אהבתי, זה לא הצחיק אותי בכלל, אפילו לא סבלתי את זה. אחרי זה ראיתי בכוח כמה פרקים משעמום וגיליתי כמה הסדרה נהדרת :) אז שלום!

R h o n e

New member
הפרקים שגרמו לי לאהוב את סיינפלד..

5x17 : האישה עם קורטני קוקס. הורדתי תפרק במיוחד כדי לראות אותה כי אני חולה על חברים. 8x09 : ההתנזרות של ג'ורג' מסקס 8x10 : אנדראה דוריה פרק קורע!!! 2x11 : המסעדה הסינית.. למה קרמר לא מופיע בפרק הזה?

dor and more

New member
../images/Emo45.gif לגמרי....

אני חושבת שזה הקטע הכי הורס בפרק - הטמבליות שלה ולאוו דווקא הגאונות של ג'ורג .

Wish Master13

New member
../images/Emo45.gif (חייב להוסיף)

Your'e Stupid! I don't understand Exactly! וגם האהוב עליי You got elven minutes?

להכנס לפורום סיינפלד ולהגיד שאתה חולה על

חברים, זה בערך כמו להכנס לאצטדיון טדי ולצעוק שאתה מקווה שסכנין תיקח אליפות העונה. זה כמו לשבת ביציע של אחי נצרת ולצעוק "מוות לערבים". זה כמו להגיע בחולצה צהובה לבלומפילד ולצעוק אחרי שהפועל סופגת: "ליגה א' !" זה כמו להגיע ליד אליהו ובכניסה לומר לשוטרים שבודקים אותך בטחונית: "זה בסדר, יוסי מלאך שלח אותי. אני רק זורק רימון הלם ויוצא..." מקווה שהבנת את הרעיון. אגב, אני בטוח שיש פה לא מעט גולשים שצופים ב"חברים", אבל אני מבטיח לך שאף אחד מהם לא יעדיף לראות פרק של חברים על פני פרק של סיינפלד... אם היה כאן אחד כזה, הוא בחר בפורום הלא נכון, לדעתי.

R h o n e

New member
אז אני יכול להגיד לך

שאני כן מעדיף לראות פרק של חברים על פני פרק של סיינפלד. ואני כן יכול להגיד לך גם שאני לא מרגיש לא רצוי כאן ואני גם יכול להגיד לך שאני לא מרגיש שבגלל שאני אוהב יותר חברים מקומי לא כאן. אני משתתף בפורומים של אביב גפן, כנסיית השכל ועוד.. אבל אם אני אוהב את כנסיית השכל יותר זה אומר לי שמקומי לא נכון בפורום של אביב גפן?

אז אני מבין ש...

אז אני מבין שאתה כאן כי אתה מכיר את התוכנית. that's nice. זה כמו שאני אכנס לאתר האוהדים של מכבי ת"א כי אני מכיר את הקבוצה ויודע שהיא קיימת... אם אני מבין נכון, אתה לא מגדיר את עצמך מכור, כמו שאר החבר'ה פה. אם אני אשאל אותך שאלות כמו: 1. מי גרה בדירה G2 ? 2. מי היחידה שג'ורג' מנשק לשלום ? 3. מה הייתה הגניבה הראשונה של דוד ליאו שאנחנו יודעים עליה ? 4. איזו תוכנית הפסידה סטלה, דודה של ג'רי ? 5. מלבד ניו יורק, איפה ידוע לנו שיש עוד בובה בדמותה של איליין ? 6. מי איבד את מקום עבודתו כי נתפס שורק במעלית, ואף הוזכר בסיינפלד כ"לוזר הכי גדול בהסטוריה האמריקאית הספרותית" ? אני מניח שאין לך מושג מה יהיו התשובות... אז לידיעתך, משתתפי הפורום כאן יודעים לפחות מחצית מהתשובות לשאלות הללו. אני פשוט חושב שלא כל אחד שראה פעם סיינפלד, צריך להיות בפורום הזה, רק בשביל לסמן
ולהגיד: גם אני חבר בפורום סיינפלד. להיות מכור זה אומר לדעת פרטי טריוויה שגם אם יעירו אותך באמצע הלילה אתה תדע לשלוף אותם מהארכיון במוח... לו הפורום הזה היה נחלת כל מי שראה פעם את התוכנית, הוא היה מוצף אנשים. למזלנו, רק המכורים לדבר מגיעים לכאן ומבלים פה שעות מדי יום ביומו.

R h o n e

New member
תודה על הקבלת פנים הלבבית

אני מאוד מצטער שאני לא ממלא את הרצון שלך ושאני לא מכור לסיינפלד. יום טוב

SaintJohn

New member
ממתי זה פורום רק למכורים?

ממתי מי שמעדיף לראות פרק של חברים על פרק של סיינפלד לא רצוי פה? מבחינתי אין דברים כאלה פה בפורום. אני לא יודע מה היה נהוג פה בפורום לפני שנכנסתי לניהול, אבל מבחינתי לא קיימת שום מניעה שכל אחד יכתוב פה בפורום על נושא הפורום כמה שהוא רוצה, כל עוד זה לא פוגע בהנאה של אחרים בגלישה בפורום, ומבחינתי זה יכול להיות כל מי שרוצה, ולא רק אלו שמכירים טוב את הסדרה. הפורום מקבל אליו אנשים בברכה, ולא מבדיל את עצמו מאחרים.

dear SaintJohn

אם כל פלצן שראה את הסדרה פעם או פעמיים, חושב שהוא מכיר אותה - הוא טועה. אם כל אחד היה בא ואומר: "גם אני אוהב את סיינפלד. מכיר את הסדרה הזו", הפורום שלנו היה מפוצץ גולשים מזוייפים (?"someone said "phoney) לדעתי הפורום שלנו הוא ייחודי. הוא לא דומה לשאר הפורומים שבהם כל אחד מוזמן להביע את דעתו על נושא הפורום. הפורום הזה נועד לאנשים שבאמת, באמת אוהבים את סיינפלד ומחפשים כל פרט מידע על הדמויות. איך אתה בכלל יכול לקחת את הצד של הגולש המזוייף הזה, שגם אם הוא מעדיף את "חברים", לפחות שלא יצהיר על כך קבל עם ועדה בפורום של הסדרה המתחרה והעדיפה ? עם כל הכבוד, אני חושב שאני צודק. לא כל אחד יתקבל בברכה לפורום הזה, אחרת יהיה פה כאוס. And I can tell you this, chaos does not work for the New York Yankees! Not as long as I'm running the show תחשוב פעמיים אם עדיף לך לקבל 100 גולשים שלא יודעים על סיינפלד דבר מלבד העובדה שצפו פעם בתוכנית, או גולשים בודדים שבאמת מכורים לסדרה. באיזה פורום תעדיף להיות ? בפורום של ילדים בני 14 שראו פרק או שניים מסיינפלד ואפילו לא הבינו את הדקויות של הסדרה (ראה ערך blowjob מאת ג'ון ג'רמיין), או בפורום של מכורים לסדרה שיידעו בע"פ ציטוטים שלמים. מספיק עם הנחמדות. כדי להיות חבר בפורום כזה צריך קריטריונים. לא כל אחד מתאים לכאן. תחשוב על זה.

ה-איה

New member
salami salami balogni

מאוד מאוד מאוד לא מסכימה איתך רם. שום קריטריונים ושום נעליים. כולם מתאימים לכאן. גם מי שראה במקרה פרק פעם אחת בחייו וחושב שאולי יכול להיות שהוא מחבב את הסדרה הזאת, ואולי יראה עוד פרק שלה אם לא יצליח לשים לעצמו פרק של חברים במקומו. אין כאן שום ניסיון להעמיד אנשים מראש למשפט לגבי מידת היכרותם את הסדרה. וכל אחד זכאי להשתמש במונח "מכיר" למיטב הבנתו. מה אכפת לך מ'גולשים מזויפים'? איפה בדיוק הם מפריעים לך כאן בפורום? הרי אם נחזור לימי החידונים, סביר להניח שהם פשוט לא ישתתפו, כי לא יהיה להם מושג קלוש לגבי רוב השאלות. וזה בעיקר מה שאנחנו עושים פה בפורום. מפריע לך שהם ישתתפו בבחירת הפרק הטוב ביותר? לי לא. גם אם הם בוחרים פרקים שמעולם לא ראו. lighten up darling מי שמכור אמיתי לסיינפלד, כמונו, לא צריך לתת לשום דבר להפריע לו לחוד חידות, להתפלמס על קוצו של ציטוט, או להביע את הכרותו העמוקה עם הסדרה בכל דרך אחרת. זה כל הרעיון של black & white cookie.

דוגמא

אתן לך דוגמא למצב שבו דווקא כן יש משמעות להמצאותם של גולשים מזוייפים בפורום. נניח ובהצבעה מסויימת The keys מתחרה עם The Kenny Roasters. רוב הגולשים הקבועים הצביעו עבור הפרק השני, ו-5 גולשים מזוייפים שכלל לא ראו את שני הפרקים הללו, החליטו באופן שרירותי לבחור דווקא ב-The keys. רצה הגורל והפרק The keys קיבל יותר קולות, אפילו שהמועמדים שבחרו בו לא ראו אותו כלל. את מבינה, אם כן, שהמצאותם של צופי סיינפלד מזוייפים לא רק שלא מועילה, אלא אפילו משפיעה על דברים הקשורים בפורום ? מובן שלא הקצנתי ואמרתי שהם ראויים לעונש מוות חלילה, בסה"כ אמרתי שלדעתי מקומם של מכורים לסדרות כמו "חברים" הוא בפורום "חברים" ולא כאן. מה הטעם להיות חבר בכל פורום אפשרי רק בגלל שפעם ראיתי פרק של סדרה זו או אחרת ? הרי אני יכול למצוא קשר לכל פורום אפשרי בתפוז, זה אומר שאני צריך להיות חבר בכל פורום כזה ?

ה-איה

New member
אבל הרי ברור שהם לא יישארו פה לאורך זמן

אדם שלא מעורה בנושא הפורום שאליו הצטרף, ישתעמם מהדיונים, לא יבין מה רוצים ממנו, לא יבין על מה המהומה. הוא יבוא, יציץ וייעלם. אף אחד לא נשאר בפורום שאין לו שמץ של מושג על מה מדברים בו, גם אם הוא נכנס אליו בתחושה שהוא 'מכיר' את הסדרה וחושב שזה מספיק. הברירה הטבעית עושה את שלה. רק המכורים שורדים

קרמריקה

New member
לא הבנתי מראש - איך אתה מתכוון למנוע

נניח שאפילו מתקבלת כאן החלטה שרק מכורים יכולים להכנס לפורום, איך בדיוק התכוונת לבצע את זה בפועל? עושים חרם ומתעלמים מההודעות שלהם? ממציאים שפה סודית שרק אנחנו מבינים? הרי ממילא אין אפשרות מעשית לבצע את זה.. אז נקבל אותם בכיף והאמן לי שהסדרה תרוויח עוד כמה מעריצים...

למעלה