שלום

junir

New member
היי, רמצ'ו it is fuckung a TV show

אתה יודע מי אני, ומה דעתי על הסדרה, אבל מכאן ועד לתת לה להפוך לגורם קריטי בחיים ובהחלטות שלי... וזה עדיין פורום באינטרנט. ועדיין לא קיבלנו את הלוגו של המשקפיים ליד שם הפורום שמעיד, שהפורום מנוהל ע"י מומחה מוסמך (במחילה מכבודך, מר קדוש). לארי דיוויד היה אומר לך curb your enthusiasm מי שבא ברוך הבא, כי אם כל הכבוד, כמו דוברי היידיש, מדובר באוכלוסיה הולכת ונעלמת. החיים יפים, כולה פורום (שמטבע היותו פורום הוא פתוח לכל מי שרק רוצה, ומטבעו של היותו פורום "סיינפלד" זה יהיה קצת קשה ולא לעניין להפעיל סינון על כל מי שכותב כאן. ומילה על החידון. המבנה שלו בסגנון ליגת האלופות מאפשר תוצאות הרבה יותר מדוייקות, גם אם פתאום שחטאר דונייצק מנצחת את ריאל, סביר להניח שריאל תעלה. curb

SaintJohn

New member
Maybe they should have their own schools?

זה פורום שעוסק בנושא סיינפלד, וזה הייחוד שלו מבחינתי לעומת פורומים אחרים. איך היית מרגיש אם היית רוצה לכתוב בפורום מסויים, והיו אומרים לך שאתה לא רצוי שם כי אתה לא מבין מספיק או לא שואף להיות מומחה בנושא המדובר? ומתוך סקרנות, אם אתה מציב גבולות ומבדיל בין אנשים שונים, אז איפה הגבול הזה נמצא? יש לך מדדים ספציפיים למי מבחינתך יש רשות לכתוב בפורום ולמי לא? אם נתעלם מכל הדיון התאורטי הזה ונתייחס למה שקורה בתכל'ס, ידוע לנו שרוב הכותבים פה הם כאלה שמכירים את הסדרה היטב, ומדובר באנשים שאוהבים לדבר על הנושא הזה הרבה, ולכן הם נמצאים פה לאורך זמן. מהסיבה הזאת, רוב הדיונים עוסקים באמת בדברים שאנשים כאלה אוהבים להתעסק ולדון בהם, והכוונה לכל מיני דקויות בסדרה, ניואנסים וכדומה. אבל אין שום קשר בין העובדות האלה לבין העובדה שגם אנשים שסיינפלד לא נמצא אצלם במקום הראשון רוצים ויכולים לכתוב פה. זכותך המלאה לדעות משלך, אם אתה חושב שיש אנשים שפורום סיינפלד הוא לא מקומם זה לגיטימי לגמרי. אבל אנחנו מדברים פה על עניין שמהווה חלק ממדיניות הפורום, ואני אישית לא מעוניין שמדיניות הפורום תגדיר מי רשאי לכתוב בפורום ומי לא. מבחינתי כל אדם שרוצה לכתוב פה בפורום על כל דבר שקשור לסיינפלד, יותר ממוזמן לעשות זאת כמה שירצה, כל עוד זה לא מהווה פגיעה בזכויותיהם של אחרים. מי שלא רוצה לקבל כל אחד בברכה לפורום לא חייב, אבל אני באמת מבקש לא לומר לאנשים שהם לא רצויים פה בפורום בגלל שסיינפלד לא נמצא אצלם בחשיבות עליונה או כל דבר דומה.

just 20 f

New member
מה יש להשוות בכלל??????????????????

כאילו זה לא ברור... "סיינפלד" פשוט בליגה אחרת.

SaintJohn

New member
ברוך הבא לפורום, רון../images/Emo140.gif

העיקר שבסוף נפל האסימון ושגילית את הגאונות של הסדרה. תרגיש חופשי להמשיך ולכתוב פה בפורום על כל דבר שקשור לסיינפלד.

tomerol

New member
זא הבעיה בנוער של היום

לא יכולים לשבת 5 דקות מול סיינפלד בשביל לתת לו הזדמנות, ובמקום זאת, מכריזים כמה שהסדרה גרועה.

SaintJohn

New member
זה לא קשור ל"נוער של היום"

אני בטוח שבכל גיל ובכל מקום יש אנשים שאוהבים את סיינפלד על ההתחלה. וזה גם גורם לך להישמע כמו בן 60 או משהו כזה
.

dor and more

New member
אני מודה ומתוודה על עצמי,

בזמנים שהיא שודרה (לא בשידורים החוזרים) לא ראיתי אף פרק !! לא הבנתי מה קטע שכן ראיתי ופשוט לא אהבתי בכלליות אבל אולי כי הייתי צעירה. עכשיו לפני כמה שנים התחתנתי עם אוהב סיינפלד מושבע ראיינו אותו בהקרנה של הפרק האחרון אפילו לערוץ 2 ולא היה מה לראות - רק פרקים של סיינפלד שהוקלטו על קלטות של 8 שעות לפי עונות , והתחלתי לאט לאט התאהבתי והיום זה בגדר "דרך חיים" בקיצור זאת לא סדרה ריקה וקלה כמו ח... ובגלל זה לא כל אחד מתחבר אבל מי שמתחבר- אין לצאת מזה. עד היום אני רואה פרקים בפעם המי יודע כמה - ועדיין מגלה ניואנסים, בעלי אומר שנהייתי יותר גרועה ממנו.

R h o n e

New member
תודה רבה!

כשפתחתי תפורום בטעות לחצתי על הכינוי שלך וראיתי את הקעקוע של אירוסמית' שמשך את עיני ורציתי להגיד לך כל הכבוד על האומץ והקעקוע מדהים-
!

SaintJohn

New member
תודה../images/Emo13.gif

בקרוב הוא יחגוג יום הולדת 5, כבר גדול הילד. אתה מוזמן לפורום אירוסמית', גם שם אני מנהל.

R h o n e

New member
תודה רבה על ההזמנה

אבל אני לא מת על ארוסמית', אני אוהב רק כמה שירים בודדים

just 20 f

New member
גם אני (ואז כל המשפחה שלי בעצם...) התחלנו ככה

אני ואחותי ראינו טלוויזיה ונתקלנו בפרק בסדרה. ראינו והשתעממנו... לא צחקנו כל כך. איכשהו אחר כך זה תפס את כולנו והשאר הסטוריה...

למעלה