שלום

Sharvan7

New member
שלום

טוב אני לא בטוחה שאני בפורום הנכון... אבל אני מתגרה משני גברים שנמצאים ביחד ואיתי אני במקום הנכון?

Sharvan7

New member
גם

והיו לי התנסויות וזה נחמד... אני מתה על שדיים :)) אבל מדליק אותי 2 גברים!

sutul

New member
איזה קטע...גם אני חולה על שדיים!

ברוכה הבאה מאחר שיש כאן יותר מידי קטינים (מיכלי אני חולה עלייך) צריך להוריד את דרגת החופש בהתבטעות איזו שנתה או שתיים מעבר לזה בצורה פרטנית הרגישי חופשי לדבר כמה זמן את עוקבת אחריינו עד שהצתרפת אם בכלל?

גם אני מתה על שדיים עסיסיים ויפים

מפצה על מה שאין לי

sutul

New member
אני היחידי שבגישה שחזה צריך להיות

פרופורציונלי לגוף ואפילו שדיים קטנים יפים?

קטנים ויפים כן זאת אני

צ'מע, הייתי בתור לרופא נשים לפני שבוע (אויש, פעם ראשונה רופא נשים שנראה טוב, אפילו שכחתי לבקש מרשם לגלולות ובגלל זה הגעתי בעצם
) טוב אז איפה הייתי.... בתור לרופא נשים והיטיתה שם מישהי שפגשה לפתע מישהו שכנראה למד איתה והרבה זמן הם לא התראו. לבחורה, שהייתה צנומה וקטנה, הייתה מרפסת סטיטיל "כל בית צריך מרפסת" שיכולה להכיל את כל חברי הפורום בניחותה.... אני והחור האומלל (שבטח תהה איך זאתי התפתחה לה יופי מאז כיתה ג') שנינו כאילו שקענו לנו בכורסת ארצ'י בנקר הנינוחה, מבט פאפי מהופנט ותמים מצועף על עינינו והבחורה... היא דיברה ודיברה ודיברה וכל מילה עברה כאילו לא הייתה, שנינו הנהנו בראשינו כאילו היו אלה מילותיו של משה כאשר ירד מהר סיני.... שוב איפה הייתי, מצטערת מדברים על ציצי, נושא שבדרך כלל מוציא אותי מדעתי
ולטובה
. הנהנו הוא בקול ואני בלב.... אך איזו בחורה מקסימה, איזו אישיות, איזה בלקוני. אז לענייננו, מה שאלת? הם צריכים להיות פרופורציונליים, יפים, לא מוגזמים, מעדיפה גדולים יותר מקטנים (פיצוי עצמי כבר אמרתי? אמרתי!). בעיקר כאלה שמחוברים למשהו כייפי, זורם ומעניין. אבל עזוב שטויות כמעט את כולם אני אוהבת, על משקל "כולם היו בניי"

למרות הדיסלקטיות שקפצה לה פתאום../images/Emo35.gif

ככה זה כשמדברים על ציצי
כשהראש בתחתונים הוא פשוט בתחתונים!!! תתעלמו מכל האותיות העודפות ואלה שחסרות... "והיטיתה" = והייתה "סטיטיל" = סטייל (למרות שבמקרה שלה אפשר לקרוא לזה סטיל, או פשוט נושאת מטוסים) "החור" = הבחור - מעניין מה פרויד היה אומר על זה ועוד בתור לרופא נשים.(אוי אברוך) טוטאל לוסט זה בטוח!

sutul

New member
חחח באמת לא הבנתי על איזה חור דיברת חחחחחחחחח

זה בסדר את בחברה טובה .. אני דיסלקט,דיסלגרף,דיסקלקול ושלא נדבר על הבעיות הנפשיות שלי...

SSAAMMEEYY

New member
שלום לך

אממ אם חיפשת פורום של גברים שנמשכים לגברים, אז כן. ואם את נמשכת לנשים, אז גם. ביסקסואלים נמשכים לבנים ולבנות.

Sharvan7

New member
אני שמחה שהגעתי למקום הנכון

ואוקיי אני התבטא ביתר זהירות. לאחרונה קורה לי משהו מוזר עם נשים...אני מוצאת את עצמי מפלרטטת איתן ונהנת מזה. כ"כ הזוי יש לי חבר מאוד טוב שהוא B אני מקנאה לו שהוא מדבר עם חברים שלו וידידות שלו לא מזיזות לי. יש כזה דבר B? זה נראה לי הכי טבעי בעולם, איך חיים ככה? בסופו של דבר צריך לבחור, לא?

s a p h i r

New member
בסופו של דבר? כן

אבל זה רק אם את חושבת שזה האדם איתו את רוצה לבלות את שלר החיים שלך. אחרת.. למה מה קרה?

Blackice

New member
אני לא חושב שצריך לבחור בשלב כלשהו..

נניח שאת סטרייטית (אבל רק בתור הנחה דמיונית, כן?
), ושבשלב כלשהו את תתחתני ותחיי עם גבר, והוא האדם היחיד שתהיי איתו. זה אומר שאת א-מינית? כי את כבר לא נמשכת לשאר הגברים בעולם? אלא רק לבעלך? לא ממש. את תמשיכי להמשך לשאר הגברים. פשוט לא תממשי את זה. על אותו עקרון עובד ביסקסואליות. אני למשל B. אם בסופו של דבר אני אתחתן עם בחורה- אני אמשיך להימשך לשאר הבנים והבנות בעולם, אבל אני לא אממש את זה. ארז

Sharvan7

New member
בוקר טוב :)

זהו שפה אני תוהה קצת.. לא להיות עם בחורות אחרות נשמע לי הגיוני הרי יהיה לך את זה בבית, אבל גברים? גבר עם גבר זו חוויה חזקה (אני משערת) ואף בחורה לא תוכל לספק אותך בצורה הזאת.. (למרות שיש מצב שכן
). מה אז מה קורה? אתה באמת חושב שתוכל להמנע מהצורך הזה שלך? לי נראה שלא. מענין אותי לשמוע עליך. תספר לי קצת. מה זה אומר B? איך זה מתבטא בחיים המינים והרגשיים שלך..? שרוני

Blackice

New member
*קצת מתעצבן*

אבל באמת שלא עלייך, פשוט יש לי קצת פיוז קצר לביפוביה. אז ככה: אני לא רואה הרבה הבדל בין לרצות להיות עם בנות אחרות ובין לרצות להיות עם בנים אחרים. היתה לי חברה 3 וחצי שנים, ולפניה חברה שנה- לא מטריד אותי כלל החוסר בבנים. (עם בנים יש לי פחות דוגמאות כי היו לי חברים לתקופות יותר קצרות של 3-5 חודשים.. שבהם כמובן שזה לא מטריד) כמובן, זו תשובה רק שלי כי אני מאוד מונוגמי מטבעי- מרגע שיש לי אדם אחד ומיוחד אני לא מחפש אף אחד אחר.. אני משער שיהיו אחרים שיענו לך אחרת. אני חושב שלהיות עם כל אדם שאני אוהב- ממש אוהב- זו חוויה חזקה. ולעומתה, להיות עם סתם מישהו אחר כי הוא מהמין השני- זה ממש סתמי ולא מעניין. לכן אני לא מסכים עם הטענה שלך של "אף אישה לא תספק את החוויה הזו" (למרות שהרבה אנשים שכתבו כאן כן היו מסכימים איתך) איך זה מתבטא בחיים המיניים והרגשיים שלי? זו קצת שאלה גדולה.. בעיקר בזה שאני עלול למצוא את עצמי מאוהב בבן או בת ואני לא פוסל מראש.. אבל זה לא מגיש שונה להיות מאוהב\להמשך לבנים\בנות..

../images/Emo45.gif

כ"כ מזדהה עם מה שכתבת... אשכרה מרגישה כאילו כתבתי את זה בעצמי... אני ממש מרגישה כאילו לאהוב מישו זה לא משנה גבר או אישה, זה לאהוב\להימשך לבנאדם!! כלומר, אם אני עם בן\בת זוג אני איתו\ה וזהו, לא חושבת על המין השני בתור פספוס, זו האהבה שלי וזהו, אני לא חושבת על זה שאני עם מין אחד ויש לי אפשרות להיות עם המין השני... מקווה שמה שכתבתי היה מובן, אני בערך הקאתי את כל מה שאני חושבת...

למעלה