קטנים ויפים כן זאת אני
צ'מע, הייתי בתור לרופא נשים לפני שבוע (אויש, פעם ראשונה רופא נשים שנראה טוב, אפילו שכחתי לבקש מרשם לגלולות ובגלל זה הגעתי בעצם
) טוב אז איפה הייתי.... בתור לרופא נשים והיטיתה שם מישהי שפגשה לפתע מישהו שכנראה למד איתה והרבה זמן הם לא התראו. לבחורה, שהייתה צנומה וקטנה, הייתה מרפסת סטיטיל "כל בית צריך מרפסת" שיכולה להכיל את כל חברי הפורום בניחותה.... אני והחור האומלל (שבטח תהה איך זאתי התפתחה לה יופי מאז כיתה ג') שנינו כאילו שקענו לנו בכורסת ארצ'י בנקר הנינוחה, מבט פאפי מהופנט ותמים מצועף על עינינו והבחורה... היא דיברה ודיברה ודיברה וכל מילה עברה כאילו לא הייתה, שנינו הנהנו בראשינו כאילו היו אלה מילותיו של משה כאשר ירד מהר סיני.... שוב איפה הייתי, מצטערת מדברים על ציצי, נושא שבדרך כלל מוציא אותי מדעתי
ולטובה
. הנהנו הוא בקול ואני בלב.... אך איזו בחורה מקסימה, איזו אישיות, איזה בלקוני. אז לענייננו, מה שאלת? הם צריכים להיות פרופורציונליים, יפים, לא מוגזמים, מעדיפה גדולים יותר מקטנים (פיצוי עצמי כבר אמרתי? אמרתי!). בעיקר כאלה שמחוברים למשהו כייפי, זורם ומעניין. אבל עזוב שטויות כמעט את כולם אני אוהבת, על משקל "כולם היו בניי"