שלום..

KבתאלK

New member
שלום..

יש לי בעיה ענקית.. של ביטחון עצמי ששואף לאפס ניסיתי כבר הכול.. והחלטי לנסות את האתר הזה אז מה עושים ואיך?

isaacm

New member
../images/Emo13.gif זה ממש מעניין, בתאל.

תראי יש אצלי רשימה חלקית של דברים שחבר עשה כדי לשפר את הביטחון העצמי שלו. זה מה שאת מחפשת? אם כן - תגידי וארשום אותה. לחילופין, אם תרצי, תוכלי לגלות מהם הדברים שאת תרצי לעשות ואיך. זה נראה לך? אם כן - תגידי ונעבוד על זה. אשמח לקרא את בחירתך שבת שלום איציק

KבתאלK

New member
שלום..

אני מחפשת לשפר את הביטחון העצמי.. אני מאוד רוצה לשפר אותו כי אני מרגישה שזה מה שמשפיעה אלי ביום יום

bridges

New member
היכן הדרך לפתרון?

היי, תודה שבחרת לנסות את הפורום. אני מאמין שחברי הפורום יעשו הכל כדי לעזור לך למצוא את הפתרון. הדרך שבה עובד אימון הוא ע"י ליווי המתאמן למציאת הדרך לפתרון בעצמו. כפי שאמרת ניסית כבר הכל, סביר להניח שקיבלת עיצות מחברים, ספרים ועוד.. וזה לא עבד. מי שיכול לפתור את הבעיה זו את בלבד. ולכן רובינו נשאל אותך שאלות, על חלקן לא תמיד יהיה לך נעים לענות וחלקן ידרשו ממך להפעיל תאי מוח רדומים. מטרת השאלות היא לתת לך כיוונים חדשים למחשבה. האם את מוכנה לעשות את המאמץ? אם כן הייתי מבקש ממך לענות על השאלות הבאות: כרגע אנחנו יודעים על בעיה ענקית שמוגדרת ממש בכלליות. איך זה בא לידי ביטוי בחיים שלך? דבר שיכול מאוד לעזור זה לעבוד על תחום ספציפי בחיים שלך שבו רמת הבטחון העצמי שלך עוצרת אותך מלהשיג את מה שאת רוצה? בהצלחה, רונן

coach miriam

New member
האופן שבו כתבת עשה אותי מודעת למשהו שהציק לי

שמתי לב שהרבה פעמים לוקח לאנשים זמן להבין איך האימון עובד והאנשים שפונים לפורום חווים תסכול ולא מבינים מה כל השאלות הללו, למה לא נותנים להם פשוט תשובה טובה ונמשיך הלאה... לכאורה אנשים שפונים לאימון כבר יודעים במה מדובר אבל כמו שראיתי בכמה וכמה פעמים המצוי רחוק מהרצוי מה שכתבת והאופן שבו פתחת את הנושא נראה לי מאוד מתאים בתור פתיחה סטנדרטית לכל מי שפונה לקבל עזרה. אולי קצת לשפץ את זה לנוסח יותר כללי אבל בעיקרון הייתי מציעה שמי שעונה ראשון באמת יתן מעין נוסח כזה ורק אחר כך יפנה את השאלות או אולי שזה יתווסף לנוסח הכניסה לפורום. אני בכל מקרה מתכוונת "להעתיק" ממך תודה

bridges

New member
תודה ואת מוזמנת להעתיק ולשפר

עשיתי את זה בעקבות הסאגה שהייתה לנו בשרשור אחר.

KבתאלK

New member
אוקי..

אז ככה אני חושבת שאני לא יפה טוב תאמת בכלל לא יפה.. אני לא מקבלת את עצמי כמו שאני. אני חושבת שביטחון עצמי מאוד משפיע בחיים ובזוגיות. אני יתן דוגמה קטנה עם האקס שלי מלא פעמים הוא אמר לי שאני יפה ולא האמנתי לו ואגב אני מאוד רוצה לרקוד והביטחון העצמי עוצר אותי=> זה החלום שלי לרקוד

bridges

New member
אני מציע לך לבחור בתחום אחד לעבוד עליו

משני התחומים שאמרת, איזה הכי מלהיב אותך? אחרי שתבחרי תחום אחד, ספרי לנו מה החוזקים שלך באותו תחום? מה ההישגים שיש לך כבר בתחום הזה? רק הערה אחת: קראתי שהיית אצל פסיכולוג וגם פסיכיאטר. זה בסדר ואפשר לעבור אימון במקביל או אחרי טיפול, אבל לא כתחליף לטיפול. רונן

KבתאלK

New member
אז ככה

אני חושבת שקודם כול לפתח תביטחון העצמי.. ואחרי זה הכול יסתדר פעם היתי במחול בבית הספר

bridges

New member
אוקי

בואי נשחק במשחק שנקרא "אם היה לי". אם היה לך היום בטחון עצמי איך היו נראים החיים שלך? תתארי לנו אותם בצורה הכי מפורטת שאפשר, לדוגמא: תתארי יום בחיים שלך. מה את עושה שאת קמה בבוקר, איפה את עובדת, מה את עושה בזמן הפנוי וכו'... רונן

coach miriam

New member
שלום בת אל

את אומרת שניסית הכל אבל הכל זו מילה מאוד כללית ואין לי מושג מה המשמעות שלה את מוכנה לפרט מה ניסית? כך מתוך מה שתספרי אפשר יהיה להבין באיזה כיוון צעדת כדי לנסות לפתור את הבעיה שלך

isaacm

New member
ואיפה את עומדת עם זה היום?

ברשותך, אני שואל כדי לדעת אם העבודה כאן נעשית במקביל או לאחר השלמת העבודה שלך שם. אני רוצה להסב את תשומת ליבך להודעתו של רונן - כי ברגע שמחליטים לצאת לדרך ולעבוד - רבה תהיה העבודה שלך. שיהיה לך שבוע טוב, ובהצלחה איציק

KבתאלK

New member
ממ

אני יודעת שיש הרבה עבודה.. אני כבר לא הולכת לפסיכולוג.. אני במעקב אצל פסיכאטר

isaacm

New member
ספרי לנו, בתאל.

אם את רוצה, נשמח לקרא. את יודעת שיש הרבה עבודה. תרצי לשתף אותנו קצת? איזו עבודה את כבר יודעת שיש לעשות? מדוע את חושבת שיש הרבה עבודה לעשות? (אני יודע - אני אמרתי, אבל מה את חושבת?) אשמח לקרא אם תבחרי לשתף. איציק

KבתאלK

New member
בקיצור..

אני רוצה לשפר את הביטחון.. ושיהיה לי טוב עם עצמי ואחר כך הכול יסתדר

למעלה