שלום.

Master Stav

New member
ריספקט

איש יקר ... כמי שעסק כ 36 שנים (עד כה ) באומנויות לחימה ואף הרוויח את התואר בכבוד ..... אין קשר בין השניים .....תואר המאסטר אם שייך לאומנויות הלחימה אינן קשןר לעולם הBDSM בעולם זה הינו תואר שמוצמד לאנשים מנוסים שמצאו את אחד התחומים כמשהו בו הם מתמחים הענקת כאב ומיקודו, קשירות וכדומה ..... בדרך כלל מרבית האנשים לא לקוחים לעצמם בכלל כינויים מסיבותיהם הם ואלו שכן גם כאן מדובר בבחירה אישית כךש עליהיה בליבך על אנשים שמסתכלים בפליאה על אדם שאורמ אין לי נסיון והכינוי שלו הוא מסטר דבר אחד הפריע לי : שוב נוכחתם כי צריך לבדוק לעומק לפני שמתחילים להשתגע. שוב ? שוב? כלומר שכבר קרא דבר כזה ? איתך ? תחת ניק אחר ? תמהני .... יום נעים ובתיקווה שתבין שלא תוקפים אותך אישית אלא פשוט פנו אליך בכיף מתוך עניין אמיתי בתחום ואלו שפנו ....במיוחד עם ההערה הספציפית הינם אנשים עם נסיון כל שכן הבנה וככאלו שווה לפעמים ( רק לפעמים ) להקשיב להם

ובכן...

כמו שאמרת. תואר המאסטר בהקשר של אומנות הלחימה אינו קשור לעולם הBDSM. לפיכך כאשר הציעו לי דרך שגיון לטול לעצמי את הניק מאסטר יוסי בהקשר זה, זה לא היה קשור לעולם הBDSM. ושוב, שלל ההערות בנוגע לניק שלי מראה כי ניכסתם את התואר מאסטר אך ורק לתחום שלכם. וזה לא נכון. בקשר לציטוט "שוב נוכחתם כי צריך לבדוק לעומק לפני שמתחילים להשתגע". הרי לכם הסבר. מיד כאשר נכנסתי אמרתי כי רוצה אני לבדוק לעומק לפני שאתחיל לנסות לחוות בעצמי את הנושא. או להביע דעה לגביו. הרי פעם ראשונה. כאשר הערתם לי 5 אנשים, כאיש אחד, על האבסורד המוחלט בכינוי שלי והרי הייתה זו הערה שגויה, מחמת שלא ידעתם על מה נטלתי לי את הכינוי. הרי פעם שניה. המשך יום נעים לכולם

Master Stav

New member
הערתם לי .....

ככל הזכור לי ולמרות שאני בן מזל תאומים אין לי תאום סיאמי כך שאני אתייחס ומתייחס רק אל דברי אלא מה מסתבר שעוד אנשים ולאו דווקא כאלו שידועים בהתלהמות אמרו לך שני דברים הראשון ברוך הבא .....שב עימנו בכיף השני ....כינוי המאסטר ....ומין הסתם ( למרות שמין בדרך כלל הוא לא סתם ) כאשר מגיעים עם כינוי של ד"ר לפורום רופאים ( כל לא כל דוקטור הוא רופא ) הנחת היסוד של חברי הפורום ( רופאים כן ) שהגיע קולגה כאשר אתו קולגה אומר לא למדתי עדיין ....מין הסתם (...) יתהו אותם רופאים על השימוש בתואר ..... במילים אחרות איש תקיח אתה דברים בקצת יותר קלות אתה בפורום הכי לא פחצני בתחום היום יש פה המון חוש הומור בריא ונוגע יש פה אנשים טובים כמיש הי 10 שנים מנהלו של אתר שהיה בין הראשונים בתחום יחד עם סוכנות ארוטיקה אני יכול להעיד שפה הדברים ניראים הרבה פחות .....קשים ..... קח אוויר ....אל תפגע .....חייך החיים יפים נשמח בך ובדעותיך ואל ההמלצה לא להשתמש בכינוי מאסטר לפני שימך אתה יכול להתייחס כאל המלצה ותו לא איש לא יכריח אותך או ינדה אותך בגינה .... בהצלפה

gidionline80

New member
דר יוסי

איש לא "התנפל" תאר לך שאתה נכנס לפורום רופאים כשאינך רופא ומכנה עצמך דר יוסף.

תודה תודה...

נחמד שמקבלים בברכה. כל ההתחלות קשות. ואם דרכו של אי מי סוגה בשושנים הרי שהוא אמור לשמוח בחלקו, הלוא כן?

א פרח

New member
אכן כן כל ההתחלות קשות

אך כך כשמגיעים למטרה ומצליחים ההישג הינו מתוק מדבש.

amy3373

New member
ברוך הבא מאסטר יוסי

ואפשר ללמוד ולהתנסות במקביל, בזהירות:)

זה מה ששאלתי עכשיו.

אחרי שקראתי המון חומר עיוני מן הלינק שנתנו לי.. איך אני מתנסה?

למעלה