שלום.

אייבורי

New member
ושכחתי להוסיף

שהמביא דברים בשם אומרם מביא גאולה לעולם. <מידי פעם גם מעוות את המקורות לשם השעשוע>

שלום.

אני מתעניין בתחום הBDSM. עוד לא התנסיתי בזה אבל זה מסקרן אותי מאוד. אין לי הרבה ידע בנושא לבד ממה שיודע כל אדם ממוצע שלא נכנס לתחום. מישהו פה יכול לתת לי לינקים לחומר שילמד אותי על הנושא בצורה מעמיקה ? כי הייתי רוצה להתנסות. אבל אני חושב שבשביל להתנסות צריך לדעת מה עושים. הלוא כן ? בתודה מראש.

אם כן...

"ישלח בם חרון אפו עברה וזעם וצרה משלחת מלאכי רעים". כתוב בתהלים ומוזכר בהגדה של פסח.

אייבורי

New member
יכלו לקצר ולכתוב

שלח עליהם סאבית. שהיא כידוע גם עברה וגם צרה וגם משלחת מלאכי רעים וגורמת לכולם חרון אפו.

עוד לא נכנסתי ללינקים שנתנו לי..

ככה שאני עוד לא יודע מה זה סאבית. בקשר ללינקים. אני מקווה שזה אתרים בעברית. על מנת שילד עילג כמוני יוכל לקרוא את כל מה שנכתב שם.

ציניות חוסר כבוד

רוגז עויינות איבוד עשתונות לא משהו שיהפוך מישהו לאדון טוב

Dan_Kap_

Active member
וברכה../images/Emo24.gif

אני שמח שאתה מעדיך ללמוד לפני שאתה מנסה משהו - כך גם אני נוהג... תוכל למצוא מאמרים וקישורים נבחרים של הפורום בנושאים רבים בטאגליינס של הפורום כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/taglines.asp?id=507 בהצלחה

אורית502

New member
דן - חן חן

ניצלתי גם אני את המידע למ. יוסי מעניין .. מאוד...... צריך שבועות רק לקרוא ....:)

gidionline80

New member
ברוך הבא אכן כן

יש כאן הרבה חומר אתה מוזמן להציץ בטגליינס להעלות שאלות ולהכיר ורצוי מתוך ענוה להוריד את המאסטר עד שתרגיש שאתה מוכן ויודע.

אייבורי

New member
ברוך הבא

בהחלט לפני שבוחרים ניק מאסטר רצוי להיות אחד. אין בושה או פחיתות אדוניות אם תהיי סתם אדון יוסי או אדון שוקו אחר. בכל מקרה ההחלטה ללמוד לפני שמנסים היא ברוכה וחיובית שיהיה המון בהצלחה. יש המון מאמרי פורום שמומלץ לקרוא וכמובן את כל הטאגליינס.

ובכן.... ההתנפלות הזו בנושא המאסטר מיותרת.

בתור אנשים שעוסקים בBDSM, האסוסיאציה היחידה שהמילה מאסטר מעוררת אצלכם זה טיפוס דומיננתי באותו הקשר. שכחתם שאצל אנשים אחרים זה יכול להיות גם מומחה לאמנות הלחימה. זה יכול להיות עוד כל מיני דברים. ידידה שלי לפני כשבוע הציעה לי לקחת את הניק הזה בגלל שאני פוליגמיסט.ו.. כן. בזה אני מנוסה. וגם בגלל שאני משוגע לנושא של אמנות הלחימה. בחרתי את הניק הזה בתור ניק משעשע... ולא חשבתי בכיוון. רק באופן מוזר... הניק הזכיר לי שאני מתעניין בעולם הBDSM. וזה מסביר למה אני פה. הנה כי כן, שוב נוכחתם כי צריך לבדוק לעומק לפני שמתחילים להשתגע.

G I R L P

New member
לא יפה!!!!!../images/Emo5.gif

מישו פה רוצה שאוצי צו חיפוש ומשלחת אחריו??? לאן נעלמת?????????????????????

למעלה