כבר כמה שנים שלא נגעתי בזה צריך לבדוק את הציוד
פ פינקי לשלטון New member 16/8/07 #32 אם את צריכה ארנבת ניסיונות נראה לי שאני מתנדבת.. זה רק חינה נכון? אז מכ'פת לי... בכיף..
N nerissa New member 16/8/07 #26 יש.. יש.. בחיי שיש ../images/Emo13.gif אין סיכוי שאגיע למקום כזה, אתפשט, אפתח את הרגליים כדי שמישהי עלומה תשעוון לי את הבפנים! אמא'לה!
יש.. יש.. בחיי שיש ../images/Emo13.gif אין סיכוי שאגיע למקום כזה, אתפשט, אפתח את הרגליים כדי שמישהי עלומה תשעוון לי את הבפנים! אמא'לה!
א א פרח New member 16/8/07 #29 אצלי זה פשוט לא אקטואלי ../images/Emo98.gif הלייזר והמקעקעת כבר דאגו לזה
פ פינקי לשלטון New member 16/8/07 #31 למה נראה לך נהייתי ככה? בגיל 19 הלכתי לעשות לייזר. באו לי שתי בחורות, אמרו לי טוב ילדונת תתפשטי. ובגלל שאני עושה בכל הגוף אז הן גם הגיעו למפשעות שלי... אחרי שאת עוברת טיפול כזה של 3 שעות.. כל דבר הוא כבר שולי. 0_0 שוק תרבותי היה לי!
למה נראה לך נהייתי ככה? בגיל 19 הלכתי לעשות לייזר. באו לי שתי בחורות, אמרו לי טוב ילדונת תתפשטי. ובגלל שאני עושה בכל הגוף אז הן גם הגיעו למפשעות שלי... אחרי שאת עוברת טיפול כזה של 3 שעות.. כל דבר הוא כבר שולי. 0_0 שוק תרבותי היה לי!
א אורית502 New member 16/8/07 #33 נריסה ../images/Emo24.gif ידעתי שאפשר לסמוך עליך.. הטפתעתי , או שלא הבנתי נכון - לא היית עושה זאת ??? אני דווקא בכייף , נהניתי מאוד מהתמונות .
נריסה ../images/Emo24.gif ידעתי שאפשר לסמוך עליך.. הטפתעתי , או שלא הבנתי נכון - לא היית עושה זאת ??? אני דווקא בכייף , נהניתי מאוד מהתמונות .
N nerissa New member 16/8/07 #35 אין לי בעיה עם ציורי גוף גם לא עם תספורות רק עם ללכת לכל מיני מקומות כאלה ולהתפשק כדי להסיר שיער במקומות אינטימיים. זה הכל
אין לי בעיה עם ציורי גוף גם לא עם תספורות רק עם ללכת לכל מיני מקומות כאלה ולהתפשק כדי להסיר שיער במקומות אינטימיים. זה הכל
פ פינקי לשלטון New member 16/8/07 #39 יש לי בשבילך משהו אני מעולם לא אהבתי שמנת עם התותים שלי פשוט ככה אני..
א אדון וחבר New member 16/8/07 #11 להיכנס אלייך.... הההממממממממ.... רגע את מגולחת? חוטיני? תני תיאור שנדע לאן ניכנסים...
ק ק ל י ב ר New member 16/8/07 #13 אל תדאג יהיו פנסים פנסים סיניים באלה עם נרות כמו בדרך לגני ארועים .
א אורית502 New member 16/8/07 #17 כך חשבתי שתגובתי תיגרור תשובות מעניינות כנסו לבלוג שלי אולי יעניין אתכם זןו הייתה כוונתי . תודה , בכול מקרה היה נעים ומעניין ל"קפוץ" אליכם
כך חשבתי שתגובתי תיגרור תשובות מעניינות כנסו לבלוג שלי אולי יעניין אתכם זןו הייתה כוונתי . תודה , בכול מקרה היה נעים ומעניין ל"קפוץ" אליכם
א אורית502 New member 16/8/07 #34 ../images/Emo51.gif גידי מידי פעם אני ניכנסת לכאן , לא מגיבה לומדת מגששת אין לי אומץ להיות ממש חלק פעיל אך בהחלט בהחלט .. נגיעות ....
../images/Emo51.gif גידי מידי פעם אני ניכנסת לכאן , לא מגיבה לומדת מגששת אין לי אומץ להיות ממש חלק פעיל אך בהחלט בהחלט .. נגיעות ....