שלום בקשה אולי מוזרה מעט אני מחפשת תמונה של אקט גילוח כוס אשמח אם תפנו אותי . תודה .
א אורית502 New member 16/8/07 #1 שלום בקשה אולי מוזרה מעט אני מחפשת תמונה של אקט גילוח כוס אשמח אם תפנו אותי . תודה .
L LordAmra New member 16/8/07 #18 אממממ אחי הם נולדים ככה... לא גילחו אותם. כואב לי לשבורך את האשליות
M Master Stav New member 16/8/07 #20 יודע .....ובכלזה הם ניראים מגולחים יש גם כלב כזה תחת השם מקסיקן אליאנט ..... אחד הדברים הכי ביזארים שראיתי אי פעם .
יודע .....ובכלזה הם ניראים מגולחים יש גם כלב כזה תחת השם מקסיקן אליאנט ..... אחד הדברים הכי ביזארים שראיתי אי פעם .
א אורית502 New member 16/8/07 #9 ../images/Emo24.gif מוזמנים להיכנס אלי אולי לא בתחום כמוכים תמיד יש מה ללמוד .... אתם מעניינים מאוד!
C Cגלית New member 16/8/07 #10 תודה../images/Emo24.gif יש אתר לעיצוב מגניב של שיער הערווה, אני לא מצליחה למצוא אותו. זה בת"א, ממש מדליק ומיוחד. אנסה מאוחר יותר לחפש שוב, בתקווה למצוא
תודה../images/Emo24.gif יש אתר לעיצוב מגניב של שיער הערווה, אני לא מצליחה למצוא אותו. זה בת"א, ממש מדליק ומיוחד. אנסה מאוחר יותר לחפש שוב, בתקווה למצוא
פ פינקי לשלטון New member 16/8/07 #15 נכון אוף אני גם לא מוצאת זה איפשהו במליון מועדפים שלי הם עושים תספורות וחינה... שמרתי משם כמה תמונות. גרררררררררררררררררררר לגמרי!
נכון אוף אני גם לא מוצאת זה איפשהו במליון מועדפים שלי הם עושים תספורות וחינה... שמרתי משם כמה תמונות. גרררררררררררררררררררר לגמרי!
N nerissa New member 16/8/07 #22 אני לא מסוגלת לצערי ../images/Emo10.gif אני עם המחסומים שלי.. אין סיכוי שאלך לסטודיו כזה.
פ פינקי לשלטון New member 16/8/07 #24 תעשי לי!!!!!!!! אוי אני לא יכולה עם התמונת שער שלהם! זו פשוט התעללות לשמה בפטישים שלי!! ונריסוש את? מחסומים? חח למה??
תעשי לי!!!!!!!! אוי אני לא יכולה עם התמונת שער שלהם! זו פשוט התעללות לשמה בפטישים שלי!! ונריסוש את? מחסומים? חח למה??