שלום

bulb

New member
להיפך...

אישה שלא זוכרת תאריכים? משאת נפשו של כל זכר ממוצע. חסל סדר "בובי, שוב שכחת שזה יום ההולדת שלי? אויש |סניף סניף|, אתה לא אוהב אותי יותר..."

../images/Emo23.gifגם התגובה שלך מיותרת../images/Emo23.gif

אפשר לכתוב לאדון למעלה ברוך הבא ובהצלחה וכדרך אגב יש שגיאת כתיב בכתוב ולציין אותה. מיותר לציין "אתה מחפס", כאילו אתה צוחק על טעותו ולא מתקן אותו. ועכשיו יגיבו ויכתבו לי "גם ההודעה שלך מיותרת", אז זהו! שלא
ולסיסו הדגול, בהצלחה בחיפוש

אני לא מבין...

למה אנשים ישר חושבים שעשיתי את זה מתוך רוע לב, אבל סבבה... יש פה איזשהו עליהום וזה לא ממש מתאים לי להיות פה באוירה שכזו, אז תודה ושלום.

ממש לא רוע לב.

לרגע לא חשבתי שמדובר ברוע לב.. פשוט חושבת שזה היה מיותר. לך זה לא יתן כלום ולא לאף אחד אחר אבל הבחור הזה שאין לדעת מה הסיבה שהביאה אותו לכתוב את ההודעה ואולי לקח לו שעות לאזור אומץ בכלל לכתוב אותה, קיבל נזיפה פוגעת ומעליבה בעיני. פשוט היה מיותר ולא יותר מזה. אתה מוזמן להשאר ולדעתי התנצלות לא היתה גורעת ממך.. יום נעים

snopkeen

New member
סיסו ושמחו...

ברוך הבא
בקשר להודעה שלך, אני הייתי ממליץ לך לנסות אתרי הכרויות. (למרות שהמצב שם לא משהו בימים אלו, מנסיון)

מיקיס

New member
שגיעות קטיב../images/Emo46.gif

אני מורה, וקרה שלא פעם יצאתי עם דיסלקט. אז מה? אתם מעודדים קבלה. צר לי, אך לא כל כך ראיתי קבלה פה. ומה עם השפה הדבורה? לא קורה שעושים שגיאות? במיוחד בשם המספר. ומה עם כל אותם רבים שכותבים בגוף ראשון עתיד י' במקום א' ( אני יהיה איתך, אני יתקשר )? צריך לצלוב אותם? לא יפה!!!!!!!!! חוץ מזה, אם בדקויות עסקינן, לאלו שהיה להם מה להגיב בגנותו של אותו כותב "עילג" ותמים,שלעניות דעתי, בא לכאן כדי להסתלבט, הייתי מציעה ללמוד את כללי הפיסוק.אם הוא רוצה קורס מזורז, אני מוכנה...אני בחופש, ויש לי זמן
איזו התקפה!!! מה קרה? כשמחפשים, תמיד מוצאים!

bulb

New member
מורה שמרבה להשתמש בסימני קריאה שלא לצורך

נגמר המארקר האדום? בקשר לפיסוק - אכן נשמע מפתה...

מיקיס

New member
קבל גם מרכאות

"הפוסל במומו פוסל"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום טוב, דרלינג. שכחת 3 נקודות אחרי השורה הראשונה.

מיקיס

New member
עופר היקר, חבל שלא נתת לו במה...

אני ראיתי במעשיי מצווה של עזרה לזולת והגנה על החלשים..

bulb

New member
חסידת אומות העולם.שמרתי לך משואה ליום העצמאות

bulb

New member
וקבלי תיקון: שכחת מקף בציטוט. שמחתי לעזור.

ערב נעים ומענג גם לך, פשושית.

ברוף הבא לפורום שמנות ללא שגיאות../images/Emo6.gif

אם תטעה תבוא על עונשך, על כן היזהר בלשונך, או ליתר דיוק- בהקלדתך...
בהצלחה בחיפושים סיסו ושימחו

למעלה