שלום

bulb

New member
לא מיותר כלל וכלל.

אם הוא לא מקדיש את המינימום לבדיקת איות והגהה לפני שליחת ההודעה, מה זה אומר על ההשקעה העתידית בקשר? לפני שכל הדיסלקטים והמתימרים-להיות-דיסלקטים קופצים עם מבול הודעות עילגות - להתלות במיגבלה כזו או אחרת בתור תירוץ רק מראה על אופי רכרוכי, חוסר יכולת לקחת אחריות, חוסר מוטיבציה ועצלנות. "אויש מתוקה, מצטער ששכחתי שיום ההולדת שלך חל היום אבל תביני - אני תמיד מתבלבל בתאריכים: 12 הופך ל-21, העשירי הופך לראשון ו-24 הופך ל-42 (השבוע, לא היום)..." אני בטוח שכל אחת תקבל את התירוץ בהבנה ובשימחה. או שלא.

bulb

New member
אין דין כתיב חסר/מלא כדין עיוות מילים ללא הכר

ה"ס" וה"ש" לא כל כך קרובות בסידור ה-QWERTY המקובל. יש יותר מדי דמיון לשיכול "ט" ו"ת" ושאר טעויות נפוצות ונסלחות (שלא בדק). "ייתכן"?!? חזרה אליך (;

lb22

New member
כואב לך שהוא כתב לא נכון?

אם נתחיל לספור פה את כל האנשים שכותבים לא כמו שצריך הרשימה תעבור בערך על כמעט כל הפורום אז הבן אדם כתב חפס ולא חפש מי ישמע זה עילה להתחיל לצחוק/לרדת/לעקוץ ולהתחיל שרשור כזה.... נניח לרגע שלאותו אדם יש בעית איות / דיסלקציה / וכו' חשבתי שצריך לקבל אותו גם לא? הרי במה הוא שונה...

bulb

New member
אתה מתיחס לסימפטום ולא למקור הבעיה

כנראה שלא קראת את הודעתי עד תום ו/או לא הפנמת את הכתוב בה: דיסלקציה היא לא תירוץ. בימינו יש בודק איות ואף בודק הגהה. אדם שמסוגל להפעיל מחשב, להתחבר לאינטרנט ולשלוח הודעה, אמור להיות מסוגל גם לבצע פעולת איות פשוטה במעבד תמלילים. הבעיה היא שאנשים משתמשים בשפה רזה, מתעצלים לעבור על הודעתם, מדברים/כותבים בשפה קלוקלת ותולים את האשמה בדיסלקציה או דיסלקציה-לכאורה. עליך זה מקובל, לי זה חורה. אם הוא היה רציני, אז היה משקיע מעט יותר ומפרט מי הוא, מה הוא, מה רוצה, מה מבקש (אפשר לדרוש, אבל זה לא נאה ולא יאה) ויש המגדילים לעשות ומצרפים תמונה (לא לרכי הלבב). במקום זאת הוא העלה הודעה לאקונית ולוקה. נ.ב. בגיל צעיר אובחנתי כלוקה בדיסלקציה עם בעיה חמורה של שיכול ספרות (נראה אותך פותר בעיות מתמטיות...). זה לא הפריע לי הן בבית הספר והן בלימודים הגבוהים. מעולם לא ביקשתי הנחה וזה לא מנע ממני להתאמץ ולהגיע להישגים.

lb22

New member
עד כמה שזכור לי

אין באתר הזה ובכלל באינטרנט מתקן שגיאות אוטמטי כמו שיש בוורד וגם אם זה כ"כ חורה לך אל תגיב ! אם אתה מגיב אז למה לתקוף ולנסות להשפיל את הבחור ? רק כי אתה הצלחת להתגבר על הבעיה שלך? סתם שאלה , מי קבע שדיסלקציה זה לא תירוץ ? אתה? וואלה.

bulb

New member
עד כמה שזכור לי

אין בעיה לבצע copy-paste של ההודעה למעבד תמלילים לצורך בדיקת איות. פעולה פשוטה ולא דורשת יותר מדי מאמץ. או שכן, במקרה דנן. לא להגיב? כנראה ששכחת את מהות הפורום. פורום הוא לא מקום שבו רק מתחבקים כל היום, מעודדים ושולחים נשיקות וירטואליות (קבל |חיבוקי דפוקי|). יש גם חילוקי דעות, דיונים, מריבות ומפתחים נושאים שונים. להשפיל ולתקוף? חבוב, אני הערתי לו ותו לא. אם הייתי יוצא נגדו, גם זק"א לא היו מצליחים לאסוף את השאריות. כנראה שלא קראת את הודעתי הקודמת, אחרת היית מבין כי לעיתים תולים את העילגות בדיסלקציה-לכאורה, מתוך בורות ועצלנות. אכן הולך ופוחת הדור. יום מתוק גם לך, פשושי.

s h e l l y 2 4

New member
איזו הגזמה

באמת... מה קרה? לא קרה לכם אף פעם שהתפלקה לכם אות? וחוץ מזה... אנחנו אמורים להיות פורום אוהד... וואלה... ויוטר מעקול טמיד טיסקרו שלו מנשה מא ראשמים בשופו לש דוור המואח הענושאי מטקן עת אשגיעוט אותומתי אז בבקשה... תתאזרו בסבלנות/סובלנות

bulb

New member
גם לי מתפלק מדי פעם (ומאשים את החתול)

אבל הודעה כה לאקונית ועילגת - זה כבר אומר דרשני. מענין שכה מעט נזעקו על הדרישות של הבחור (אופי זה שולי? החיים הטובים...) מצטער, אבל אינני חבר במחנה הנותן טפיחה על השכם ועידוד לכל החלקה וטעות. יש דברים נסבלים יותר ויש דברים נסבלים פחות. הנ"ל נמנה עם הקטגוריה השניה. דרך אגב, עם כל הכבוד למח האנושי, זה מאמץ יתר על המידה ולא נעים (בגב ובאופן כללי).

s h e l l y 2 4

New member
נווו... פאאאליז!

חחח אתה ממש רשע... יש אנשים שה IQ שלהם לא גורד שחקים כמו שלך :)

solee

New member
../images/Emo5.gif אימלה'

נראה לי אני אוותר על כתיבת תגובות בפורום הזה. גם לי לפעמיים יש שגיאות כתיב. לא בסדר.

bulb מתוק ../images/Emo192.gif כזה כאילו

תראה, גם לי שגיאות כתיב מביאות את הג'ננה, יש זילות של השפה העברית... אני יהיה איתך בקשר למשל . מאידך, אם יש מישהי שלה זה לא מפריע למה אתה צריך להתערב? תעשה כל אחת את השיקול שלה ותחליט אם לענות אם לאו. ב ס דר ? אני אגב לא דיסלקטית אבל לא זוכרת תאריכים. מי שמכיר אותי יודע שצריך להזכיר לי , אני לא חושבת שזה עושה אותי אישה פחות טובה

למעלה