שלום

Hux FluX

New member
אין צורך שתביני אותי.

אני לא מבין אותך גם. נתק מוחלט. לילה טוב.

טוב, לא משנה

אני רואה שאין כאן עם מי לדבר. אתם שבויים בבועה שלכם חזק מאוד שאתם לא מסוגלים לשמוע דעות של אחרים. מי ששונה מכם אתם מיד תקיפים אותו שהוא מסיונר ומטיף.. מה אני נוצריה? באתי להבין מה נסגר עם התנועה שלכם. תשובות לא קיבלתי. קיבלתי דברים אחרים, לא כ"כ נחמדים... אז שיהיה לכם חופש נעים.. :) כל טוב!!... תלמדו לקבל את מי ששונה מכם, מי שיש לו דעות אחרות. אני מאמינה שזה יעשה טוב לכולנו. לא באתי לעצבן או להעליב אף אחד. ואם כן אני מצטערת! להת'

fire storm

New member
ואם אני אביא לך הוכחה שלא היה מבול?

סה"F היה שיטפון שנגרם עקב התמוטטות של סכר טבעי והצפה של עמק מאוד גדול על ידי הים התיכון? האם את תפסיקי להאמין? אני לא חושב ככה. אז גם את חיה בבועה. נורא קל לבוא ולבקש מהשני לצאת מהקבעון שלו ולנסות לאמץ את הדרך שאתה מאמין בו, אבל בוא נראה אם זה פועל ההפך. זה לא פועל. זה אולי הדבר היחידי שמוסכם בין מאמינים ללא מאמינים- אי אפשר סתם ככה להניח לדעות ולאמונות שלך. וד"א, בקשר למסיונריות- היהדות היא דת מסיונרית. אם ההטפה של כל החרדים לכל מיני נערים רפי שכל, גורמים להם לעזוב את בתיהם ולהשאיר אחריהם משפחות שבורות זה לא מסיונריות, אז אני לא יודע מה זה מסיונריות.

את נשמעת כאילו את בסערת רגשות לא קטנה

סה"כ, את באת לכן כדי להטיף. אנשים ענו לך ובמקום לענות, החלטת להעביר ביקורת ולשפוך אש וגופרית על אנשים בעלי השקפת עולם אחרת . אין דבר כזה. זה לא מסוג הדברים שיעברו עליהם בשתיקה כאן. אני אתאיסט גמור. עד הסוף. לא מאמין ביהוה, לא מאמין בבורא תבוני, לא מאמין בשום דבר מהסגנון. אני נטוראליסט גמור. זה לא הופך אותי ללא מוסרי. קוראים בעיתונים על חברי-כנסת דתיים מושחתים ועל חרדים שרוצחים.. אני משתדל להמנע מלגרום לאנשים אפילו להרגיש לא בנוח. אז מה בדיוק השווי של ה"יהדות" שלי או של מישהו אחר? למה את לא יכולה פשוט לשפוט את האדם לפי איך שהוא מתנהג? מה אכפת לך מה אני אוכל ועם איזה מין אני חולק את מיטתי (בלי שום קשר, אני הטרוסקסואל גמור ) או במה אני מאמין או לא? אין לי שום דבר אישי נגדך , מבחינתי, תאמיני בכל הדתות בעולם. אך המנעי מלהעביר ביקורת על הדברים שאני מאמין בהם או על העדפותיי האישיות (שאינן גורמות לנזק בנפש ובגוף לאחרים)

"אני אתאיסט גמור".חח../images/Emo9.gif

אז למה טענת בעבר, כי אינך יודע אם קיים בורא או לא....אתה אגונסטי.....

לאונידס

Active member
המיטוכונדריה אנטישמית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

את יודעת כמה כאלה יש לך בגוף? בקיצור לא באת לדבר כמו שהצגת את עצמך, באת פשוט להקיא חומר מוכן מראש. כמה שינאה יכולה להיות לך כלפי מישהו שאת אפילו לא מכירה? מאיפה נובעת כל כך הרבה שינאה?

אוקי....

נכון. יש לי הרבה עליכם. אני לא שונאת אתכם..אתם שונאים אותי. מתוקף זה שאני דתיה. ואל תגידו לי שזה לא נכון..אני יודעת טוב טוב שכשאתם שומעים על אדם דתי יש בכם דחייה, גועל. אתם שבויים טוב טוב בדעות קדומות ובסטריאוטיפיים... אתם בולעים טוב טוב את מה שהתקשורת מכניסה לכם לראש על מתנחלים ועל פאנטים משיחיים הזויים. אח"כ אל תלכו להפגנות כמו "מצעד הגאווה" או הפגנות ל"קבלת השונה" וכל המילים היפות האלה.. את השונים מכם באמת אתם לא מסוגלים לקבל. כן, לפי דעתי זו צביעות... אני פתוחה לדבר עם מי שרוצה... חבל שאתם לא רוצים :) אתם בעיקר מתגוננים בתוך התשובות הלא מספקות שלכם. אני שואלת אתכם שאלות, אתם לא עונים. אז אכן אין עם מי לדבר. :) מישהי כאן הודתה שאין בה שום דבר יהודי... אתם נלחמים בעצמכם. ה' ישמור...

לאונידס

Active member
תרדי מהעץ

לא שונא אותך, הדעות המדוקלמות שלך הן פחות מקליפת השום לגבי. את לא פתוחה לדבר, את פתוחה לדקלם את אותם הדברים אותם שמעתי כבר עשרות אם לא מאות פעמים. תעשי חיפושון כאן בפורום ותראי כמה פעמים את חוזרת על אותן מנטרות שכבר שמעתי. לא שונא אותך, לא אוהב אותך, סתם משועמם מחץ.

כן?

ואולי אתה לא פתוח לדבר? "הדעות המדוקלמות שלי" לא משתוות ל"הם רוצים מלחמה." "אם הדתיים רוצים תהיה כאן מלחמה" "הולכת להיות מלחמה והדתיים ינצחו בה"... מדוקלמים. נצחתם... שאלתי. לא עניתם, ביי. רד מהעץ. תודה

fire storm

New member
אתו ושכמותך מגעילי לי את התחת.

מתנאשים עלינוו, האתאסיטיפ, כאילו אנחנו קופים לא מחונכים. כל מה שעשית בשרשור הזה זה לזרוק טענות לא מנומקות לחלל, ולהגיד לנו שאנחנו חיים בבועה. זה מגעיל לי ת'תחת.

לאונידס

Active member
בלעם בנגטיב

בלעם בא לקלל ויצא מברך. את באה מצהירה שאוהבת את כולם ומתחילה לנאץ. מה מתוך דברי שלי לא ענה לשאלתך? שאלת שאלה, עניתי לך וישר התחלת לנאץ אותי בלי קשר לתשובה שנתתי לך. כשאת נואמת בלי קשר לדברים שאני כותב דעות מדוקלמות זוהי איננה שיחה. דיאלוג איתך מתאים להגדרה של שייקה אופיר.

למעלה