שלום

Lu Tze

New member
שילוב של כל הדברים האלה ביחד

זה מה שיוצר תרבות, לא כל אחד בפני עצמו. היסטוריה, תתפלאי לדעת, כוללת גם, והייתי אומר שאפילו בעיקר, את מה שקרה לנו ב-2000 שנה הזניחות מאז שסיימו לכתוב את התנ"ך. מורשת - הרצל, מלחמת יום כיפור, חומוסצ'יפסלט, "30 שנה, לך תזכור", רבין (לא בגלל מה שהוא עשה, בגלל ההתנקשות עצמה), תנ"ך (כן, תנ"ך, אבל לא כמו שאת חושבת). דברים שהם חלק מההוויה הישראלית.

ולסיכום בבקשה:

אתם פשוט עוכרי ישראל. אחת כבר הודתה.. ניסיתי לנסות ולהבין. לא הצלחתי. חבל. אני מכירה הרבה חילונים. חייתי איתם...אני גרה איתם. אבל אתם עוף מוזר. אתם לא כמו אלה שפגשתי. אתם נלחמים נגד עצמכם. תזכרו-אם תרצו שיהיה מלחמה בין דתיים לחילונים- תהיה. ואתם מנסים בכל כח. הקמת אתר טיפשי נגד חרדים ודתיים. הפגנות השמצות. אתם בכלל לא יודעים מה זה דתי. שבויים לכם בתוך הבועה שלכם..עם כל הדעות הקדומות והסטריאוטיפים שלכם על דתיים ועל חרדים. ואח"כ אתם עוד זועקים "די לקיטלוג" או די לדעות קדומות... צביעות. אז אולי במקום להשקיע את הכוחות שלכם על מלחמות טיפשיות נגד עצמכם, אולי תעשו משהו שבאמת מועיל לעמ"י עכשיו? להתנדב איפשהו, לתרום לאנשהו. סליחה, שכחתי. אין לכם עם ישראל בלקסיקון. הרי מה זה בכלל יהודים? לבוש? אוכל? שפה? אחד העם אמר שצרת היהודים פחותה מצרת היהדות.. צרת היהדות זה ההשכלה וההתבוללות... היי רגע. אתם שליחיה של הצרה. מקיימים אותה במלוא מובן המילה. אז לצה"ל התגייסתם כדי "למלא את החובה הציונית" שלכם ואז אתם בורחים? טסים? יורדים מהארץ? אטימות. סוציאומטיות. אני לא אתפלא אם יש ביניכם גאוותנים, חסרי טקט, אטומים, חיים בבועה. אדם לאדם זאב..איזה גועל. יש בכם הרבה מאוד טוב. אתם חכמים, אתם משכילים...אתם יפים..אתם נחמדים (ועכשיו גם בזה אני בספק.) חבל שאתם חסרי זהות. חסרי מהות. חסרי נשמה. בניגוד אליכם אצלנו ממש אין כל מיני הגדרות לדתי ושטויות כאלה. אין כזה דבר אצלנו חילוני רע. אין אצלנו דבר כזה להלחם בחילוני. אז אתם, תמשיכו לחיות בבועה שלכם...במאורה שלכם. תפסיקו לצאת במלחמות נגדנו, אנחנו לא ילדים. גם אתם לא. תתחילו אולי קצת ללמוד על הזהות שלכם. ומה זה יהודי. לא רק מה שכתוב לכם על התעודת זהות... תתחילו ללמוד מה זה אהבת ישראל!!!!!... אני לא אתפלא אם אחוז הגירושין שלכם יהיה גבוה. אני לא אתפלא אם יהיו ביניכם משתמטים מצה"ל. אני לא אתפלא אם תדקרו אחד את השני במועדונים. כי לא אכפת לכם מכלום, הא? כל אחד לעצמו. אדם לאדם זאב. וואו. איזה כיף להיות יהודי. יהודי. שנזכה להרבות באהבת חינם ובשמחה... ושנזכה להיות יהודים אמיתיים. "החליפו כאוות נפשכם את שמותיכם, את מידותכים, את בגדיכם, ואת אמונתכם. מוצאכם ישאר תמיד גולי וידוע לכל. בעיני הכל תהיו אך יהודים." מי אמר את זה? משה הס. מבשר הציונות (מה זה ציונות?).. היה מתבולל אבל אח"כ התפקח ויצא נגדם, נגדיכם... תברחו מהזהות שלכם. תמיד תשארו יהודים (באסה.) ואחרי הכל. גם אם תרצו או לא עם ישראל חי!

Hux FluX

New member
טעות !

לא שונאים!! פשוט לא מעניין אותנו בשיט . מתעלמים... יש מי שדואג בציבור שלך לכפות עליינו שלא נתעלם ממכם.

נו טוב

אז אולי עדיף כבר שתשנא אותי מאשר שלא יהיה לך אכפת ממני... אטימות יותר גרועה משנאה. לחיות בבועה יותר גרוע ממחלוקת... לפחות לפי דעתי.

Lu Tze

New member
אה...

"חולה נפש!" " אתה צבוע!!!" " תברחו כמו שאתם יודעים." " אתם מנותקים." " א-נ-ט-י-ש-מ-י-ו-ת." ואיך אפשר לשכוח את " הרי כולכם סטריאוטיפ אחד גדול." אם ככה את מביעה אהבה, אני לא רוצה להיות לידך כשתביעי שנאה. מי שונא אותך? אם להיות גס, לא אכפת לי ממך מספיק כדי להביע כלפיך רגש כלשהו.

חחח

אם זה באמת אין לי בעיות.. אפילו שיש אומרים שעדיף שתשנאה אותי מאשר שלא יהיה לך אכפת ממני. לפחות תביע רגש כלשהו. יש קטע כזה שאומרים "חנוך לנער ע"פ דרכו". אני מבינה שרק ככה אתם מבינים... שצועקים לכם... אשרייך על הציטוטים, גם לי יש לא מעט.. אבל אני לא בקטע של לריב איתך או משהו... אפילו אכפת לי ממך. זאת אומרת שאם יקרה ליהודי משהו יהיה אכפת לי ממנו ואני לא אהיה אדישה, כמוך. :) אבל תודה לפחות שאתה מגיב נורמלי.. לילה טוב!

Lu Tze

New member
וניסית לא לצעוק?

הדבר המילה ה*ראשונה* שכתבת בתגובה להודעה פה הייתה "אתם אנטישמים". זה אולי ישמע לך מוזר, אבל גם חילוניים נוהגים להגיב בצורה הרבה יותר נחמדה כשלא קוראים להם אנטישמים. באמת, רק תנסי. נתקלת בתגובה שלי שנראית לך לא הולמת? איפה? אם תביאי אותה, אוכל להתנצל או להסביר לך מדוע היא הולמת לדעתי. או אפילו (חס וחלילה) אפילו נצליח להסכים על משהו. אם תראי לא-יהודי שקרה לו משהו לא היה אכפת לך? (שאלה רצינית)

הרזבם

New member
>תזכרו-אם תרצו שיהיה מלחמה בין דתיים

לחילונים- תהיה. ואתם מנסים בכל כח< תודיעי לי מתי מתחילה הלחימה. שום דתי שיעבור בין הידיים שלי לא ישרוד. עם ישראל חי. ולא בזכותכם.

אל תתפלא

אם אני קוראת לך שונא ישראל. אנטישמי... כי אתה כולך גוש של שנאה למשהו שאתה בכלל לא מכיר..ולא יודע. אם זה תלוי בנו למזלנו לא תהיה מלחמה... חבל שזה די בא מכם. "שום דתי שיעבור בין הידיים שלי לא ישרוד" תקרא שוב את מה שרשמת ותחשוב לעצמך אם זה נורמלי...

או, לפחות אתה לא שונא

יהודים. תודה רבה באמת שאתה לא אנטישמי. רב תודות. אני לא טרולית, בחיאת. אם יש משהו שאפשר להגיד עלי זה שאני לא טרולית. אם הייתי טרולית הייתי מזמן יכולה לקלל כאן חופשי, לאיים.. זה מנוגד לערכים שלי ומנוגד למה שאני. אם אתה רוצה לחשוב שאני טרול,תחשוב...זה כבר בעיה שלך, באמת. אני מנסה להבין. אתם כנראה שלא. שמחה ובריאות. אהבה ואמונה.

Hux FluX

New member
../images/Emo10.gif

את לא אוהבת אותי ! את לא מניחה לי לנפשי !

מבחן הטרול

את באה לכאן ומבקשת את "דעתנו הכנה" ברגע שאנשים אומרים לך את דעתם הכנה, את פותחת במתקפת טילים גרעיניים על כל מי שלא מסכים איתך לחלוטין. יאפ, אני חושבת שאת עוברת. את באה לכאן, מגדפת את כל (מבלי להשתמש במילים גסות, ייאמר לזכותך) המגיבים המסכנים לשרשור שלך - ואז מתחילה להגיד לנו דברים שלו היה לך קמצוץ של אמינות - היו יכולים מאוד לפגוע באנשים שכתבת את זה עבורם. אז תודה על הבריאות, על השמחה ועל האהבה - על האמונה אני אוותר.. אני מעדיף לא לוותר על ניצול המוח שלי.

אני מצטערת אם

פגעתי במישהו.. אין לי שום סיבה. אני מגדפת? ואתם השתמשתם נגדי פשוט במילים כל כך נחמדות!...:) אמרתי בהתחלה שאנילא מבינה אתכם, אז מישהו עושה לי להפסיק להשתמש בסימני שאלה וסימני קריאה. אחלה. אני מצטערת אם פגעתי במישהו. אולי אתם תתבוננו קצת בעצמכם ותראו אם אתם פגעתם בי? (לא שפגעתם..אבל סתם אני אומרת...אנחנו לא מעיינים אתכם, אני צבועה, אני נאיבית, אני לא קשורה כאן לאף אחד, ועוד רבים וטובים.. כיף לשמוע,הא?) אני לא רשמתי משהו אישי נגד אף אחד. אני לא מכירה אתכם גם.. אני רשמתי נגד הדעות שלכם, שלפי דעתי לא נכונות... כל טוב! באמת.

למעלה