שלום

אופס

טעות! הנוצרים לא מאמינים במה שאנחנו מאמינים! חבל מאוד שאת משווה אותי לנוצרים..אבוי. הנוצרים מאמינים בשילוש הקדוש. ועוד אני מאמינה באל אחד ויחיד. הנוצרים אמנם באמת מאמינים בחלק מהתנ"ך. אבל איפשהו הם איבדו את החלק האמיתי בסיפור... אני מאמינה בפטרוס ה"קדוש"? ב"מריה הקדושה"? אני מאמינה בקריעת ים סוף, במלחמות יהושע, בתקופת השופטים. אנחנו ממש לא מאמינים באותו דבר. אני מאמינה באמת. (אני יודעת שאתם מגחכים לעצמכם..אמת...אמרה הדתיה..מה זה אמת?) הנוצרים מאמינים שהם העם הנבחר וצריך לשכנע כמה שיותר אנשים להצטרף לעם הנבחר! ואולי היהודים מתישהו יתפקחו ויאמינו..ובינתיים אפשר קצת לבזות אותם, קצת לרדוף אותם, קצת מסעי הצלב... שימירו את דתם! נפלא! ואני מאמינה שאנחנו עם סגולה... "ישנו עם נפרד ומפורד מכל העמים" אמר המן פעם, צורר היהודים (זוכרים? ממה שהגננת ספרה בפורים פעם), ואני ממש לא רוצה שכל העולם יהיה יהודי... ודרך אגב, יש הרבה זרמים בנצרות. יש כאלה שבכלל לא מאמינים בתנ"ך ומאמינים רק בכתבים חדשים על ישו. יש כאלה שמאמינים בחלק קטן מהתנ"ך- ועליהם את מדברת. הם הוציאו ספר שקוראים לו :"הברית החדשה"... אני, בשינוי נכם, שמחה שאני יהודיה.

Lucy Wiggin

New member
אכן, עם סגולה

זו הסיבה שהאלוהים שלך עמד מהצד וצפה בעם הסגולה מושמד בשואה.

rachel437

New member
אכן, עם סגולה

לא רק שהוא העניש אותנו בשואה, כאילו העונש לא הספיק, מיד אחרי השואה הוא המשיך להעניש את העם הנבחר בטרור, מלחמות ללא סוף, בעצם מתקופת השואה הוא משתולל כאחוז אמוק ולא מפסיק להעניש את העם הנבחר, אם נבדוק את השלושת אלפי שנה האחרונות, נראה שרוב הזמן אנחנו בעונש. על זה נאמר, עם כאלה אוהבים מי צריך שונאים.

הרזבם

New member
הנוצרים מאמינים באותו אל

הם רק הוסיפו כמה עיקרי אמונה על הדרך - ממש כמו רבנייך. המוסלמים מאמינים באותו אל - ממש כמוך. יש גם חילונים שמאמינים באלהים, רק אינם מקיימים מצוות. איזה יחוד יש לך? אז זהו, שאין לך. את קמה בבוקר ומתחילה למלא אחר מצוות שולחן הפוך כמו שאר הרובוטים. מה מיוחד בך?

fire storm

New member
אתץ מטיפה צבועה שלא חושבת בכוחות עצמה.

ובקשר להיסטוריה שלנו- כשאתאיסטים מדברים על ההיסטוריה שלהם הם מדברים על ההיסטוריה שנכתבה בספרי ההסטוריה, שתועדה על ידי הסטוריונים. מעשיות התנ"ך, הם המון צ'יזבטים שעברו מפה לאוזן ולבסוף הועלו על ספר.

Hux FluX

New member
אני לא חושב שהיא צבועה.

אני חושב שהיא תמימה או נאיבית. יכול להיות שאני טועה..

י'חתיכת

חולה נפש! אני צבועה? אתה צבוע!!! אתה חי בבועה של עצמך. כמה שיחות שמעת על זה שאנחנו לא חושבים בעצמנו ,הא? ואם באתי מבית חילוני שלמדו אותי ערכים אחרים לגמרי? ומה אז? צא מהבועה שלך!!!!!... אז מה אם על הערכים האלה חונכת בבית! אתם מרבים להגיד לי לצאת מהבועה, שאתם בכלל לא מנסים להבין. מתבצרים בבועה שלכם ולא מנסים אפילו לתקשר!!! אח"כ אל תגידו שאנחנו חיים בבועה. אני לפחות ניסיתי. ותודה למי שלא חושב שאני צבועה... :) אחד נורמלי!

Hux FluX

New member
את הראייה שלא ניתן

לגשר בין החילונים לדתיים. אותם חילוניים שיש להם זיקה לדת , הם אותם חצי (בערך) שיחזרו בתשובה אם לא מחר אז בעוד 30 או 60 שנה...אם בכפייה דתית.. אם בשל "כשל נפשי".. וכל מיני מציע'ס... (אין דבר כזה "מסורתיים").

למה לא??

אנחנו יכולים לחיות כאן ביחד! בלי כפיה!!! אני נגד כפיה!!!!!!!!!!!!!! אם מישהו כופה עלי משהו אני לא יודעת מה אני עושה. מי כופה עליכם? ישר באתי לפה מתקיפים אותי "אני לא אחותך"! "אל תקראי לי אחותך..אנחנו לא אחיות...אין לי שום קשר אליך" "את צבועה" איזה נחמדים אתם, הא? מנסים לגשר ביניכם לבינינו אבל אתם פשוט לא רוצים. אתם בתוכניות שלכם כבר מכינים שלב ב' ו-ג' במלחמה נגד דתיים... אז מי כאן ראייה שלא נתן לגשר ביינו וביניכם? אני או אתם? אתם. :) חבל. כל טוב ורק שמחה ובריאות.

תשאל את הארגון האנטישמי

שאתה משתתף בו. אם הגישור הזה לא מצליח זה בגללכם! ולכן אני מרשה לעצמי להאשים אתכם בהרבה דברים... אתם גורמים לפירוד בעם, למחלוקת, לשנאה. עם כל הארגונים שלכם נגד עצמכם ונגד העם שלכם. רוצים לדבר? רוצים להתווכח? רוצים לזעוק? למחות? לא במלחמות. פשוט תבואו ותדברו.

הרזבם

New member
../images/Emo128.gifחבל שאי אפשר לתת איזה

סטירה טובה דרך האינטרנט.... אקטואליה... "ארגון אנטישמי"? אין לך בושה?

את השאלה הזאת אני אמורה

לשאול אותך... אין לך בושה להלחם באחים שלך? אין לך בושה לשנוא את העם שלך? אין לך בושה? תפקח את עיני. אכן אנטישמיות..שנאת ישראל מודרנית :) עמ"י שונא את עצמו! הידד!!!!

Hux FluX

New member
אני רוצה לדבר:

"אני רוצה אוטובוסים בשבת. אני רוצה לשבת בפאב ב9 באב. אני רוצה שרימפס אני רוצה ..... אני רוצה ....."

fire storm

New member
כן. צבועה.

את אומרת שהיהדות היא לא מסיונרית אבל בכל זאת את באה לכאן ומטיפה לנו. מי את ומה את. סה"כ עוד אחת שחושבת שהיא יודעת הכל. גם אותי ניסו לחנך לדת, אז קיבלת זין. בדיוק, קיבלת זין. יש לי דוד חרדי, וסבא חרדי ואמא מאמינה מאוד, בכל זאת אני אתאיסט. אני לא חושב שזה קשור לחינוך. אני חושב שזה יותר קשור ליכולות שכליות.

מה את בדיוק מנסה להעביר לנו?

שאנחנו לא באמת יהודים? אוקיי. אפילו אם זה נכון.. אז?

למעלה