דוגמא טובה הבאת.
את רוצה אני יענה לך כמו שאת עונה לי? אין בעיות. אני אניח לך לנפשך. את כל כך רוצה שאני אעזוב אותך? אל תדברו איתי אח"כ על ציונות דתית שלא מחבבת חילונים, או חרדים שלא מחבבים ציונות דתית. אני אעזוב. רק אגיד לך שאני שואפת שתהיה כאן מדינה יהודית. כן. יהודית. מה ששמעת. כן, ולא יסעו בשבת. כן, ולא יפתחו את הרדיו על פול ווליום ביום כיפור. ולא יאכלו חזיר. אתם רוצים לעשות את זה, לכו לאוגנדה!!... טוסו לארה"ב, תטוסו ליפן, סין. תברחו כמו שאתם יודעים. הפסד שלכם. תפתחו מדינה "יהודית" שתהיה מיוסדת על ערכי שנאה לדתיים ולעם שלכם, ערכי חילוניות והתנערות ממסורת. הרי מה אכפת לכם? ממילא אתם לא קשורים לארץ הזאת.."ארץ האבות" פחחח..ארץ שדם האבות שלכם והסבים שלכם רווי בה. ממילא אתם לא קשורים לעצמכם, לעם שלכם.. אתם מחפשים כל היום להלחם. ותספרו כאן כמה פעמים אחד מכם כתב "מלחמה". אתם לא מאמינים בכלום. העיקר להיות "חופשי". אבל אחרי הכל, מי שם בהודו מחפש משמעות,הא? אתם עבדים של היצרים שלכם...של הרצונות שבכם. אם אני אצא מהארץ, אני אלך רק לפולין. אין לכם שום קשר לזהות שלכם. אין לכם שום שורשים. אתם מנותקים. עלה שעף בשלכת. מתנתקים מהעם. מה יהודי בכם?!? כלום!!!!!! וואו, את אופטימית זה משהו משגע. חבל שאתם לא מנסים. לא מנסים להתקרב לעם שלכם..לאחים שלכם. חבל שאתם לא רוצים להתקרב. חבל. וכתבת מקודם שאת התרומה שלך לציונות כבר עשית. אני עוד לא סיימתי. יהודי ויהודיה אף פעם לא מסיימים את התרומה שלהם לעם. כל רגע ורגע יש להם שליחות כאן. תודה שהוכחתם לי בנחמדות נפלאה כמה שאתם אטומים. לילה טוב.